ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 096
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Марги , това имам предвид че в лице не е много променена . Иначе , като роди стана още по гюзел и женствена .

не разбрах това кадър от филма ли е или празнуват нещо извън кадър . Те снимките на филма приключиха.

тази пухкавелка  Марги като гледа вратата сподели че играе там . Ичерде имам спомен , че играе помощник на адвокат Мелек.

Марги кой е въпросният господин с Хазал ? Некое гадже ли , оф  този нейн вкус .

Посетители се снимат с восъчната фигура , има и актуална с маска
Пресата отразила джипа и това че Дуда се снимала зимата на него в калта .
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_171142

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 19:47 от femmi2

# 136
  • Пришълец
Феми, този с Хазал е Сарп Бозкурт, бивше гадже. Май от времето на АФК, след фотографа. Сетих се за него, защото актьорът от Вратата ми заприлича на него, та се чудех същият ли е...

Да, пухкавата девойка е асистентката на Мелек в Ичерде, а сега името на нейната героиня е Мелек Laughing

# 137
Да се разпиша неделно

Хазал на днешното събитие . Много и отива да е водеща . Със сериозни каузи се е заела .  Роклето е подходящо и обувките ми харесаха.  Браво!
 Маргиии , ще резнеш ли по възможност Blush
https://twitter.com/HKGIFS/status/1315298838148714497

# 138
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мерси Феми Hug
Гинчо е сложил видео с Хазал в профила на агенцията си в Инстаграм.

https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/121132790 … d0c74497890c913ef

# 139
  • Пришълец
Феми, заповядай

# 140
  • Варненска клюкарка
Каква сладка Хазалка, най-после да облече нещо което и отива  (ще си затворя очите за буфаните) в сравнение с друг път е като кукла.

Марги ето видеото от ВК, ако можеш да го отвориш и да резнеш кадри в цял ръст. Само при условие че имаш желание и време.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1581711

За въпросния от Вратата, да, той е, Сарп Бозкурт с който Хазал започна да се появява около месец преди финала на АФК. Не ми се търси сега, но мисля че имаха само няколко дни разлика във възрастта, още навремето писаха че бил комик.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 11:37 от Беллора

# 141
  • Пришълец

Веднъж на сто години да си пожелаеш нещо Бел, ще гледам да го изпълня разбира се Laughing
Мен ВК понеже съм без регистрация ме допуска на случаен принцип, понякога става друг път не.
Всъщност сега като се замислих май не трябваше гифки. Ще се връщам да допълвам...

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:16 от Маргарита Н.

# 142
Маргиии , тенкс за гифката Hug
 За теб маргаритени фемири

прелестна Хазалка , но още няма превод от конференцията.  Без забележки сме в стайлинга  и по зле са я киприли стилистите.

ново  HazalKaya SongülÖden ŞükranOvalı DamlaŞenbark

кардешима Аталай  с тенис ракета

Марги , Бел не злоупотребява с поръчки, като мен Blush

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 15:55 от femmi2

# 143
  • Пришълец
Благодаря за маргаритените Фемири, баджаначке Heart И не приемай шегите ми толкова навътре друг път. Аз тези неща ги правя с желание, когато ми проработи късмета с устройствата, форума и другите сайтове . И страшно се кефя, че се разпространяват из нета.

# 144

https://www.youtube.com/watch?v=t99VuDPau6g&feature=emb_logo
хайдеее , фрага на агента с гост Хазалка
Бажданачке знам джанъм Hug

==================

ново - старо от гала вечерта на Вътрешното  

Колаж или истинско е ?

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 21:54 от femmi2

# 145
  • Варненска клюкарка
Марги, Мерси Hug

Фрага е скука, да се надяваме че нататък ще покажат нещо по-интересно.
Първият гаф вече е на лице- още на другия ден след излизането на снимките се появи това- Ахсен Ероолу, младата агентка от сериала вече е била облечена с тоалета с който се появява Хазал. Защо си мислят че зрителите няма да забележат? Ех Imp

Фемо, колаж е.

# 146

Цитат
Интернет-платформа Аджуна Илиджалы Exxen представляет новый сериал Уважаемый господин / Şeref Bey, главные роли в котором сыграют Эртан Сабан, Сонгюль Оден и Халюк Билгинер. Режиссер - Онур Унлю. Идея проекта принадлежит Али Атаю.
Бизнесмена от канал 8 направил своя интернет платформа.  Идеята за проекта е на зетя . Участват Сонгюл Йоден , Халюк Билгинер и други. Режисьор Онур Унлю . Това не е ли дядката на ХазаР ?

# 147
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно дядката на Хазар е.

Единственият кусур в якето на нашата Хазал е номерът му. То на нея всичките якета все са й по-големи от нужното.  Не знам какъв е този стремеж да нахлуваш чувалести дрехи. И без това обемът й горе е голям, така още повече го увеличава. Поне веднъж да си вземе връхна дреха по мярка!

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Хазал и Мишо в рекламата.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/121367156 … 9ad4e0974edeb6874

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 00:09 от profi_1

# 148
  • Пришълец
Мишо и Хазал си подхождат обаче, пък гласеца на тоя човек коренно се променя като запее Crazy Иначе рекламата леко безинтересна Laughing

Колието с буквата на Фико Heart Eyes
Тоя Агент кога го дават, дано не е и той в сряда, че покрай моЙто сериалче разбрах конкуренцията тогава е доста голяма.
Не знам кое е по-кофти, скучен откъс или пък в два фрагмана седмично обхванато всичко най-съществено от епизода... То не остава много за разгадаване и вместо в реално време решаваш, че може да го изгледаш по всяко друго щото не си пропуснал кой знае какво Crossing Arms Очаквам още по-голям спад в рейтинга на Вратата тази седмица. А ми харесва щото е нито риба, нито рак Joy т.е. нито твърде драматичен, нито нагарчащ от романтика...

# 149
  • Варненска клюкарка
Излезе рекламата със семейство Кая-Атай. Разочарована съм, рекламират електронен супермаркет, а мишо все едно насила са го закарали да се прави на приветлив домошар, Хазал се справя по-добре, ентусиазмът и е много по-осезаем.

Проф, якенцето и е голямо но в тоя случай не е виновна тя, аз затова метнах по-горе двете снимки където се вижда че първо с него е била облечена една от актрисите в Агента която е висока, подбрано е като за нейния ръст. Така като го гледам дължината би трябвало да стига на няколко пръста под талията, а на Хазал то се мятка под ханша, ръкавите са навити няколко пъти защото е взето не за нея, а за Ахсен Ероолу. Яд ме е че правят такива глупости и не са и осигурили поне нещо с което не се е разнасял останалия каст. Колкото и да им е нисък бюджета, предвид падащия рейтинг, за някои неща трябва да се спазва определен ред. Иначе да, наскоро и аз бях писала за широките и безформени дрехи които ползва Хазал 3 номера над тези които и трябват на нея.

Марги, за съжаление такава е съдбата на летните сериали - при появата на титулярите се скапват. Някои оцеляват още няколко серии, метейки дъното на класацията  и до там. За изключения не се сещам в момента, дори и такива със супер рейтинги като Киралика, пак стигат дъното, само им е нужно малко повече време, когато се завърне конкуренцията от основния сезон. И сценариите им са слаби и актьорите в тях са като дамгосани. Някои успяват да се измъкнат от ромковоския си имидж, но не са много, а и после не стигат кой знае колко далеч. На първо четене се сещам за Елка която е хубавка но е пълно дърво и въпреки това имаше добри шансове  и за Демет, която е хубавка и се справя еднакво добре и в летните и в основния сезон.

Агента го дават във вторник.

Тези дни Селчук Йонтем (Аднан от ЗП) и колегата му който е в ролята на Салиери от мюзикъла Амадеус в който играят и двамата, какво изказване са направили само.... Става въпрос за мускулестите актьори и силиконовите актриси в драмите които не могат да играят и скапват сериал след сериал. Как се хабят сценарии като видиш някоя силиконова  примерно в исторически сериал и просто не можеш да вникнеш в историята и колко е нелепо, смешно и жалко въобще изглеждат от там нататък всякакви актьорски напъни... Подозирам че това изказване може да има връзка с горещата тема от петък, а именно разтеклия се силикон на Сера, който не спират да предъвкват по медиите.
Аз ще кажа че има персонажи които за историята колкото и да са тунинговани си изглеждат на място, ама наистина в исторически, или пък скромната главна в какъвто и да е сериал.... да нелепо изглежда с нацупени устни, скули като буци, издялкан нос и бухнало деколте и всичко това носещо се с моделска походка....

Общи условия

Активация на акаунт