ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 092
  • 735
  •   1
Отговори
# 120

С мустаците на тази снимка е по - добре нема общо със сегашното. Лицето му стана състарено . Worried
Баджаначке ще ми правиш ли компания за кафето Yum

Приятель Чагатая школьных времён вспоминает встречу во время съёмок сериала Внутри

Както Бел коментира възможно е да си направи реклама на филма, както направиха с Ча. Не споменаха име всеки знае фирмата. Играла е парата,иначе не си го обяснявам.
Рейта на Мениджърите пада телевизията още не е гътнала сериала.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:55 от femmi2

# 121
  • Пришълец
Феми, кафе не само не отказвам ами и прекалявам Sweat Smile
Почти винаги под видеото можеш да намериш името на изпълнителя и заглавието на песента. Аз турска музика не слушам, ако си харесам нещо от сериалите понякога...  Това  търсиш  предполагам
Mithat Can Özer - Ateş Böceği
https://m.youtube.com/watch?v=vZSYPpsBOL0

Бел,  заповядай.
Ако забележиш случайно редакцията - не е съществена, линковете ги събрах на едно място и ги сложих в скрит текст.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 21:43 от Маргарита Н.

# 122
  • Варненска клюкарка
Колко е вярно не знам, обикновено истината е малък процент, а нататък турските клюкали яко надграждат но все пак.... В клюкарско предаване с приличен брой попадения са коментирали че Сера снощи под името Серен Кая е била приета в болница и оперирана по спешност, силиконът и се бил спукал. Доколкото знам това причинява жестоко възпаление на тъканите и трябва заразеният участък да се изреже. Възможно е, знаете че видимо косата и беше поокапала, тя подпухнала, това е един от страничните ефекти на спукания и тровещ тялото силикон, защото то не е балон да се чуе "пук" и да се разбере на часа, възможно е течът да е продължавал с месеци. Възможно е просто да е искала да си смени имплантите и е избрала този час за да разберат по-малко хора.... 
 Скоро след финала на мъпета тя беше приета за 2 дни в болница, налъга феновете си че открила бучка, уж съмнения за рак, а после се появи с гръд нямаща нищо общо с онези криви балони с които се пъчеше в мъпета. Коментират  че е променила размера миналата есен в клиника в Швейцария, напоследък вярно изглеждаше по едра в тази част на тялото - кой знае.... Наскоро скачаше от високо в морето, при удара с водата също може да се случи спукване.  Ако вярно дано се оправи без последствия за здравето.

# 123
Селен Озтюрк присоединилась к касту сериала Детство / Çocukluk, который выйдет на телеканале Fox TV в эту пятницу. Любопытно, что Селин только недавно закончила работу в фильме Чагатая Улусоя Боевой тупик, также посвященного детям-сиротам. Из образа выходить не пришлось похоже
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1578393

питие  точно като за нашия рибар JoyAnimal Tropical FishAnimal Tropical Fish

Дали ко изпием златната рибка ша ни изпълни желанието да разкара шаманката и стане пак хубав.
 Шаманката е скрила питието пази си територията и йок желания:joy:
нали се сещате кво ще си пожелаем Mask
Наздраве с огън питието и умопомрачителен  Емир - ЧУ Heart

Stuck Out Tongue Closed Eyes

Tropical Drink

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:12 от femmi2

# 124
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Докато не е преминал днешният ден, да кажа и аз, барабар с Емко Wink, едно наздраве! Днес голямата щерка ми е рожденичка.
Скрит текст:

И от тоя рафт каквото си свалите.

И малко сладичко.

Гинчо все още мълчи за участието на Хазал в Мениджъра, но е пуснал промо-клип за утре + текст, който слагам минат през Гугъл. Нямам време да го реадктирам.
" Темата на тазгодишната онлайн конференция, която ще се проведе на 11 октомври, Международния ден на момиченцето, под модерацията на Хазал Кая и с участието на ценни имена: Да бъдеш момиче в един променящ се свят. StrongGirlsStrong Останете на линия за утре! ------ На 11 октомври, Международния ден на момиченцето, този път ще се срещнем онлайн! Конференцията ще бъде модерирана от @hazalkaya с участието на уважавани гости. Темата на тази година е: Да бъдеш юноша в променящия се свят. Следете за #PowerfulGirlsPowerfulFuture! @hazalka до @unfpa_turkey @unicefturki до @unwomenturkey @aydindoganvakf "

# 125
Проф , весел празник на щерката. Наздраве и от мен ! Champagne

Чагатай Улусой был замечен в районе Армутлу. Журналисты обратили внимание, что актер, который в последние годы любит жизнь на природе вдали от города, также изменил предпочтения в автомобилях. Отныне вместо роскошного авто у него вездеход с буксировочным тросом для передвижения по пересеченной местности.

Божкеее , издебнаха го с колата нейде из Истанбул .
Дано има репортаж и снимки . Даноооо ! Ох и маската виси на стъклото Mask Да не е за Дуда втората маска ,явно е бил по задачи из града. Рядкост е да го щракнеш и видиш. Да не са го объркали с друг Joy

нова - стара 2019

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:19 от femmi2

# 126
  • Пришълец
Профи, да ви е жива и здрава.Flowers Bouquet
ФемО, четеш ми мислите, може и на Дуда да е маската Joy

# 127
Навън е дъждовно и разходка йок !
Марги ,и аз прекалявам особено с колата  тя ме свестява и ободрява .

Хаберите от днес .
На 27 Октомври на сцена в Харбие ще се проведе събитие в подкрепа на театрите и работниците.
Ще участват Хазал Кая ,Онур Сайлак и други турски звезди.

За операцията на СС е вярно.
Мениджъра й Айшето е заявила, че се чувства добре след операцията и е изписана .
От некачествени импланти това се получава или както каза Бел възможно като е скачала да ги е спукала.

Марги ,тя Дуда я нема в колата може и нейна да е маската или си държи резервна, като повечето хора.
Аман с тия мед . маски махай ,слагай .
Раьона е известен с рибарство и туризъм.
Джипа му с екстри, като за обикаляне из гората.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 10:15 от femmi2

# 128
  • Варненска клюкарка
Профче да ти е жива и здрава дъщерята Hug

Хазал в сцени от осма серия на агента

Относно Ча и най-новата му снимка с поизкаляния Ленд Роувър, оказва се че е модел 2002 и по-точно Jeep LandRoverDiscovery модел 2002  наистина доста стара машина. През 2012 по времето на ПЕ на няколко пъти го снимат, но забравих в Рейндж Роувър или в Ленд Роувър, дали не е същия?

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 17:38 от Беллора

# 129
Не ми прилича на най-старата джипка, дето я знаем.

Благодаря на всички за пожеланията за детето. Grinning

Нямам време да ровя, дали освен снимките е излязла информация с какво точно ще участва Хазал като тематика?

# 130
Профче, да е здраво момичето ти и да се радва на успех във всичко което е важно за нея! Късмет и щастие!

# 131
  • Варненска клюкарка
Проф да, за тази снимка се бях сетила. Различни са. Машината за която се сетих също се вижда и в онова видео  където с Илка ги погнаха журналята, което припомнихме наскоро.
Няма инфо какво точно ще играе Хазал, сигурно след няколко дни ще споменат това-онова, то даже още и фрагмент няма.... Това което ми хрумна е че ще наблегнат на Бурчин и Баръш Фалай - може би. Те играха двойка в Езел и сигурно ще намигнат към минали времена.

# 132
Рори, мерси Hug

Белл, не знам, Хазал нищо не подсказва. В сторито си, благодарейки за подаръка, прави откровена реклама на марка, което едва ли е случайно.

Енгин също за момента мълчи за участието й в Мениджъра.

# 133

муцунка и сладка шапчица и Хазалче Heart Eyes
На мен ми прилича на Нихал на тези снимки , а на вас ?

Фанаты: "Хотим Чагатая и Хазал в новом сериале!
Ай Йапым: "Звоните моему агенту"
 Доживяхме  в различни епизоди за малко .
Феновете желаят и са писали на АЯ
Един ден може да стане , зависи от много неща.
Мисля, че ще се навият двамата с добра история и екип.
Цитат
Это моя самая большая мечта относительно тур.сериалов.очень хочу увидеть их вместе.думаю,успех был бы нереальный.

=====================
Много е социално ангажирана . Кога смогва с малко дете , но си има и бавачка, която помага.
Заела е с акция да се почисти по време на пандемия  и го рекламира  в ИГ.
Ще почистват Босфора и други раьони.
На 27 октомври както писах ще бъде в подкрепа на теарите.

зад Ча е Гинчо да не е бил с него за риба  , не разпознах кой е вторият човек в автомобила.

================

Маргииии да те примамя с твоето Орле WinkHeart Eyes

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 22:30 от femmi2

# 134
  • Пришълец
Феми, на въпроса за Хазал - честно казано не ми прилича на Нихал. В ЗП е дете още, една такава по детски пухкава и невинна. Сега излъчването ѝ се е променило, някак по-женствена е, лицето по-слабо и издължено спрямо тогава. За мен е различна. Тя умее да се променя, когато персонажа го изисква и все пак не до неузнаваемост.
Само в АШК трудно бих разгадала, че е на 23. Laughing

Да си дойда на думата hahaha
Гледам го този зевзек във Вратата

понеже и имената съвпадат се сетих за този Laughing

Орлето много хубаво Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт