ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 088
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Аз приключих с Карагюла на 100-ната серия, значи да имам предвид че я наближават....Не знам дали ще го продължа, че просто ми погубиха всякакъв интерес с тези разводнявания, нови персонажи и всякакви изсмукани глупости.

Явно когато актьорите имат късмета да попаднат на подходящ партньор и нещата им се получават с рейтинга, и химията че и стават по-красиви. Хандето беше като бухта в лице, Керем никога не съм го харесвала, а сега един до друг им се получава. Отделно че Аксой има  способността добре да подбира двойките, да изкарва най-доброто от актьорите си и да съживява поумрели кариери. Ча имаше много голям късмет да попадне на Аксой и на Хазал, всъщност най-големият му късмет беше още от раз!

Това казах и аз няколко страници по-назад - при една пълна актриса в главна ролая, акцентът неминуемо ще падне върху килограмите. Веднъж такава история, втори път, трети... колко пъти може еднто и също?  Даже и за първия опит няма да има достатъчно желаещи да го гледат. Или ако иска второстепенна роля на дебелата приятелка на главната, там може до безкрай. Главна обаче не става. Яд ме е че Хазал ги плещи тези глупости та сега всяка актриса питат за това. Онзи ден Бурчин Терзиоолу хубаво е отговорила че обикновено за определена роля се търси определен типаж и нито има как да вземат пълна актриса ако ролята не го изисква специално, нито може да има сърдити че тях не ги взимат ако ролята изисква елегантна външност. Накрая е завършила с думите че тя няма проблем с това. Ето че пак и набирам на нашата, абе мълчи си там. По едно време беше тръгнала да изтъква достойнствата на Дженифър Лопез и на Шакира, те са толкова звездни, така танцуват, стегнати са и най-вече са представителки на латиноамериканската общност и култура, как въобще може да и хрумне да ги слага в едно изречение със себе си. Ако можеше да танцува и пее като тях....
Няма нормален продуцент да си рискува проекта, в живота може всякак и хората приемат нормално такива неща но в жи-во-та!  На екрана не, защото просто не изглеждат добре такива неща и няма да има кой да ги гледа- за продуцентите едни пари отишли на вятъра. Наскоро дадох пример с щерката на нашата любима сценаристка, която игра половинка от влюбена двойка в Розите. У мен будеха само смях, младежът не знаеше как да я подхване, горе долу беше широк колкото едната и кълка..... Пък и тя се оправдаваше за килограмите си, да не говорим че в ролята на Ларка в АФК беше направо стройна фиданка в сравнение с Розите.

# 106
  • Пришълец
denityty86, съвсем по темата си е даже. Жалко, че не мога да ти помогна. Там, където знам, че ги има с превод са до 37 еп., което май е и финалът на първи сезон.
Дори не попитах с бг превод ли търсиш или...?Laughing

Така е, Бел, само преди дни и ти каза същото. Гледайки го и в сериала се сетих за теб, та сега го давам като пример.
Аз затова последните изказвания на Хазал въобще не ги чета, каквото преразкажете вие, достатъчно ми е. Понякога имам усещането, че не знае кога да спре и да си държи езика зад зъбите. Ама не ми се ще да я коментирам де, някой пък може да подкрепя точно такъв тип поведение.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 16:53 от Маргарита Н.

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз даже не съм разбрала, че има правен превод, освен този на Ети тук по време на излъчването на оригинала в Турция.
Мога да предложа само
- озвучен на руски целия сериал - https://turkru.tv/nasha-istoriya/
- и с руски субтитри - http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/201 … sskom-yazyke.html

# 108
Хазал Кая ще участва, като гост звезда в епизод 8 на Мениджърите .
Изглежда не е партенка ,а истина .
Нашия също участва и това ще се запомни . Изясниха ни се нещата, които отдавна забелязахме ,само феновете на мъпета не го разбират. Някой го тълкуват различно .
Каква история ще измислят ?
Вероятно ще се окаже вярно това за Пера ще чакаме потвърждение .
Завършват снимките на филма ,Хазал сподели при Езги Мола, че е харесала сценарии и ще има друг проект.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 21:48 от femmi2

# 109
  • Варненска клюкарка
Ето на, Ча и Хазал във втори проект, макар и в различни серии, доживяхме Joy
Всъшност това инфо макар и не потвърдено излезе още преди месец дни след пускането на екран на серията с Ча.

Почти мога да се обзаложа че на Хаал ролята ще бъде свързана със заниманията и за влизане във форма след раждането и бързане към къщи че там я чака бебе. Може да дръпне някоя реч как не искат дебели актриси в главни роли и на корици.

# 110
Профи а от каде почва сезон 2

# 111
Профи а от каде почва сезон 2
Първи сезон свършва с 37-ми епизод и втори сезон започва с 38-ми епизод.
На линка със субтитрите си намираш серията с плъзгача вдясно, от панела с видеото. Всяка серия я има по три пъти - без превод, със (суб) и с втори плейър, в случай, че не тръгне нормално със субките.

На линка с озвучката всички серии ги има на екрана, като 38-ма е на втората страница. Ето ти линк направо към нея - https://turkru.tv/nasha-istoriya-38-seriya.html

Приятно гледане! Hands Thumbsup

Гинчо снощи не беше потвърдил участие на Хазал. Ако такова има, и аз мисля ще е свързано с децата и подкрепата й за разни каузи.

# 112
Мараба , нерде сте ?

оххх , че са сладки Heart Eyes

въпреки отваратителната брада е хубав колаж .  С Хазалка винаги се допълват Wink

колаж от Али Ав . Творчеството не спира ХазаЧаг форевър

ново фото  Хазал и Онур Туна

горееещ капитан , пу да не му е уроки ! Nature Fire

Ще има изненада с автографи от актьорите и награди.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1576483

=================

да рададем автографи  и да си хапнем Yum

Маргиии на снимки са химични Керем и Ханде Ерчел.  Обичам комедии иначе. Сега повтарят по лейдито Ягодова любов с Демет Йоздемир и Юсуф Чим . Зяпам го ,ненатоварващо сериалче и има химия между главните. Те се загаджиха и в живота ,после се разделиха. Претрупаха финала на края и любовта победи.
Сценария пак ли е бедни и богати на Вратата ?  Керем и на мен ми изглежда добро момче а как гледаше СС личеше че е хлътнал. Добре се отърва и му провървя. Серенай да си стои при чичковците .Станала е още по ужасна от преди. Не препуска да се изтъпани пред журналята.

Исках гифки  редактирах ,че Марги изпитва затруднения.
Направо си герой като слагаш през тела снимки.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:22 от femmi2

# 113
  • Пришълец

Феми, получи се.
Странна работа, не само успях да ги кача ами и превишават позволения размер от 5 МБ. Отщява ми се да пробвам, защото проблемът е ту в мобилната, ту в пълната версия или в устройствата ми. Не знам.

Да, във Вратата пак са бедни и богати,
Скрит текст:
но сюжета въпреки това не бих го нарекла изтъркан. Ако главните герои са от една прослойка то къде ще е драмата и интригата....
Героинята на Ханде се казва Еда, а героят на Керем - Серкан.
Еда е последна година студентка по ландшафтна архитектура, но губи стипендията си заради Серкан и не успява да се дипломира. Момичето е с намерение да му потърси сметка, ама няма как да се срещне с него когато ѝ скимне, той е от голямото  добро утро все пак... Един ден успява да го издебне, надрасква му лъскавата кола без да предвиди, че той е вътре Joy Следва нещо глупаво. Joy Закопчава му белезници, всъщност и на себе си, а Серкан има важна среща, на която се налага да отиде заедно с Еда. Представя я на съдружника си за своя приятелка и т.н.
Но не знае дори името ѝ, щото тя му е адски ядосана и отказва да му се представи.
Но така не приключва всичко. Бившата на Серкан - Селин, ще се жени за друг, мъжката му гордост е накърнена и той иска непременно да я накара да ревнува, че да последва раздяла с настоящия. Набързо вкарва в схемата Еда, която пък също претърпява любовно разочарование. Еда и Серкан сключват договор според който го играят щастливо влюбени пред всички, тя е асистентка в офиса му,/за кратко време променя атмосферата там/ следва годеж и образуване на нерви на бившата. За това знае само неговата майка, признават ѝ понеже веднага се наема да вгорчава живота на Еда. Селинката е любимка на родителите на Серкан, израснали са пред очите им и от малки са били другарчета, много си я подкрепят пък нека стъпва и накриво... Ама слабохарактерни хорица са, пъхат си носовете там където не им е работа, но синчето не им се води по акъла...
Докато Серкан и Еда си играят на сгодени хлътват истински. И имат такива романтични моменти, приказни Heart Eyes Да настръхваш докато ѝ слага пръстена, бърше сълзите ѝ или я хваща за ръка... А целувките и докосванията са едни такива деликатни и в същото време чувствени. Видимо много внимават със СЕМ-а Mr. Green

Еда е цветарка и не живее в охолство, но всъщност има богата баба в Мардин, която незнайно защо е отписала от живота си след смъртта на своите родители. Губи ги когато е на шест и е отгледана от леля си.
С инцидента в който са загинали е свързан бащата на Серкан и това е само една от трагедиите в двете семейства...
Но постепенно ги разкриват нещата още отначало, поне после няма да забият в никому неизвестни до момента драматични събития от миналото.
Да не продължавам, че хем се олях, хем си загубих мисълта Mr. Green

С изключение на леко досадното начало, нататък всичко си е точно. Поне за мен. За момента Laughing

Готини диалози имат над които без да искаш те карат да се замислиш...
И освен това ползваха цитати от ”Малкият принц”, но този беше ли сред тях, забравих...

"Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите"Heart

А мислех да съм кратка Приключвам по тази тема Laughing

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 00:13 от Маргарита Н.

# 114
Днес снимат последни кадри от филма . Да вметна , че в епизод 8 на Агента  ще участват три актриси като гост звезди. Хазал Кая,  Йозге Йозпиринджи и Бурчин Терзиолу. На Хазал да измислят нещо различно , щото вече има епизод с гост звезда как се гледа дете. Но и аз съм на мнение, че нашата ще дръпне реч и ще разкаже за майчинството. Като жена я разбирам че го е приела не добре, когато са коментирали че надебеляла. Диабета е повлиял. Като се наложи ще надебелее за роля ,но на екран се иска красивото.
На Ча не му дреме тя е чувствителна. Чачи мързелува и като се наложи се вталява.Доживяхме да ги съберат в един сериал но в различни епизоди. Някога ко доживеем и повторно събиране.
Само историята да е различна.

старо фото с изплезеното сладко пале

Магриии , Мерси Flowers Hibiscus
не обичам зимата,  но е забавно в снега.  

7/10/2019 GQ Awards Человек года как Лучшая телевизионная звезда.
На тази дата преди година му връчиха международна награда.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 23:58 от femmi2

# 115
Ей накрая стана

# 116
Справи се с пускането на епизодите ли? Приятно гледане!

Маргарелче, и на теб приятно гледане!
В днешно време е много трудно да си намериш сериал, който да те грабне и да те вълнува. Радвам се, че си си намерила "твоя".

Хазал, щом вече са минали темата за гледането на деца, в Мениджъра може да я включат със здравословно хранене. Да не забравяме, че има и професионални готварски курсове изкарани.

# 117
  • Пришълец

Ето на, Ча и Хазал във втори проект, макар и в различни серии, доживяхме Joy
Всъшност това инфо макар и не потвърдено излезе още преди месец дни след пускането на екран на серията с Ча.

Тъй като вече е потвърдено мога да се посмея, вярно Бел, дочакахме втори общ проект Joy

Профи, благодаря.

Скрит текст:
Да, трудно е човек да открие своето макар и при такъв голям избор.
Сериала сам ме намери Joy При поредното ровене в Ютюб съм се абонирала за канала му или не знам как точно да се изразя, но идват известия на телефона /явно при излизането на фраграни/. Докато търсех откъде да спра известията все пак любопитството ми надделя, разцъках и се започна. И все още ме държи под напрежение, което ми се отразява наистина добре.
Гледам доста фенове си има сериала, снощи на онлайна по едно време в темата където се обсъжда балкона побра над 300 човека. Не че е важно, ама за мен си е впечатляващо. Laughing
Исторически сериал ли има в сряда не разбрах, но рейтинга доста се е понижил, при положение, че се бяхме настроили за ”блага ракия” tooth Ама пак го оставиха на фенското въображение продължението...

# 118

https://www.youtube.com/watch?v=MXgv7YyB_T8&feature=youtu.be
клип от Габриела Димитрий.
готина песничка и Ча също.
Гласа на певеца ми е познат.
Някой сещали се за името и песента ?

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 14:57 от femmi2

# 119
  • Варненска клюкарка
Ха ха Бурак и Хазал на гифките са много смешни, ето от кой момент е онази честитка за нейния РД Joy

Марги, благодаря за резюмето, стана ми интересно да го прочета, нямам намерение да разцъквам засега, ама за всеки случай пусни линка към сериите.
Рейтинга падна сериозно да, но в схемата за сряда се включи и нов Аксоев сериал "Неверен" с Джансу Дере и Дажанер Джиндорук - ДжаДжа. Бях ви казала за новата екранна двойка които снощи с първа серия се изстреляха направо на второ място в дневната класация с 6,02%

Като споменах рейтингите, да отбележа че по испанската Нова повтарят мъпета, ама направо е за резил. Десетото място с около 70 000 зрители и то сигурно благодарение на Ча който поне в началото все още става за гледане. За сравнение повторенията на Съла и Черни пари и любов правят по около 370 000 зрители Съла даже и отгоре.... Мъпета дели последното място с Малките престъпления - дали е случайно че двата сериала на един и същ режисьор метат дъното на класацията? Не мислА, знаете мнението ми за мудното действие в картините на онзи мазен черен циганин. Знаете какви съпоставки съм правила с идентични сцени от Делибала и мъпета, ама 1:1 само главните актриси бяха различни. Даже в мъпета една с друга сцените му се различаваха само по различно облечените ГГ, а като се отплеснеше камерата в една сцена и така 10-15 минути дъра-бъра докато драгия зрител изпадне не в сън, а направо кома. Най после гледащите Агента започнаха да ги забелязват тези неща и да се дразнят на еднотипността и скучното повествование на историята, която по принцип е с добър потенциал.... Рейтинга там не пада, а направо лети надолу, а сериал само с жени не се прави, да бяха взели и някое интересно мъжко име вместо три гостуващи актриси.
Хазал на 11.10. ще има изява в ролята си на посланик на ООН за Турция, беше нещо сввързано със защита правата на младите момичета, може би част от това да бъде отразено в серията-  подготовката и за събитието, такива неща. Също както Ча, вероятно ще изрекламира и филма си, още повече че той е под шапката не само на МедЯпъм, ами и на АЯ - Мад ентъртеймънт.

Общи условия

Активация на акаунт