ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 040
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Марги , при мен няма проблем.
Пиша спокойно и се публикува от компа и тела.
Когато гифките са големички  се зарежда бавно, като публикувам и понякога се изнервям.
Да не е от браузъра нещо . Аз съм на хрома. Ти на таблет ли си ?

Мерси за опита и гифката Kissing Heart
Ако опиташ пак и имаш нерви ще чакам за останалото.
Ще ти пиша на лични да ме научиш да си режа сама от лесна програма.

Радвам се че си намерила след толкова време нещо ,което да те развълнува. Мен само фемирите са ме докорали до зомбясване.
Главните си подхождат , Керо умее да играе  , а Хандето по принцип я критикуват.Сега е отслабнала и не изглежда като бухтичка в лицето .
Може и корекции да има или личната драма с майка й да е повлияло .
Такъв е живота.Племеницата й е много сладка Heart Eyes
Керем Бюрсин съм го гледала в града по сценарии на Еджела и с Лидия ги харесах ,имат химията . Там играеше боксьор и добре му се получаваше ,а тя мечтаеше да танцува. Направиха финал все пак . Героинята и роди и почина, но му остана детенцето . Турците не могат без драми.
Засега не мисля да подхващам Вратата .
Исках МГ  фокс ги оряза поне още един епизод да отпуснат Imp
Накрая всичко стана лесно Йози и предложи брак ,тя прие и хайде за Италия.

================

ново фото с писателката и колежките

тази с престилката е стара пак от нейн рожден ден с Мишо.
На новите  зетя ми хареса чак не повярвах така добре се е усмихнал и не дразни .
Добре отпразнува  празника  , нашия се отчете  в инста , което е рядкост .

Хазалка е писала нещо за фотото от БУ Дениз .
 зад кадър

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 17:13 от femmi2

# 91
Двамата със зетя изглеждат някак хармонични един до друг на снимката от РД и много щастливи. Явно това е нейния човек и им пожелавам да са все така двете половинки на едно цяло.

# 92
На снимките с рекламата хич не са ми хармонични , на празника ми харесаха наистина двамата.
Скрит текст:

Постпродакшн фильма Боевой Тупик / Mücadele Çıkmazı продолжается. Чагатай Улусой принимает в нем активное участие

Чачи на монтажа на филма , нали се говори че е съпродуцент.
Фотото е тъмно сякаш е подстриган  и в лице е добре. А , дано се усетил да се приведе вив вид.
Мустаците за роля едва ли ще ги махне . Никакво инфо нема за бъдещият проект.Unamused

Когато печели бест моделс за мъже и живота му се променя .  Тя и историята не сериала се изменя заради флуидите на келешите.
Heart Eyes
Баръш Кълъч на обложката на списание   Re Touch месец Октомври

оххх, припадааам  като виното е капитана Колкото повече е отлежало , по- добре . Евалла ! Wine Glass
Ще си мечтаем Ча да е като него.

колегата на Хазалка в новия филм - Онур Туна също с фотосесия

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 17:37 от femmi2

# 93
Коя е снимката с обща тяхна реклама. Аз ги харесах на снимката с тортата отпреди 2 дни според мен защото Хазал е с бретон

# 94
Рори, рекламата не е излязла още .
Тук се подготвят за нея ще рекламират нещо с Мишо .

ааах Heart каква стойка ,лице и пуши цигара

разби ме как плаче красиво и страда Disappointed

Агеент Сарп - Бооонд SunglassesSunglassesHeart Eyes

================

Прекрасни , нежни , прелестни Джан и Йозге Heart Decoration
Яд ме е че го финализираха. Следях само него от ромкомите.
Ча само  в комедия не се е пробвал и фантастика за сефте игра. Когато утрепаха Лейлята не ми допадна как го изигра.Сценаристите го изкараха, че от една жена с кама не мой да се опази и Зейнеп го спаси.
Лейла обладана от злите сили и го нападна.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 23:02 от femmi2

# 95
  • Пришълец
Зетя вече с нищо не може да ме стресне, нито в реклама с Хазал, нито при друга тяхна поява. Личи си, че са постигнали баланс и хармония в отношенията си, но и чисто визуално застанали един до друг си отиват.

Феми, с удоволствие ще ти дам инструкции за гифки. Не обяснявам добре, но ще ме изтърпиш Joy

Абе ти пак си помисли за Почукай на вратата ми. Joy Ако правилно съм забелязала, за разлика от мен си падаш по ромкомите. Пък в споменатия има химия между главните, такава, че да ти завъртят главата. Признавам, за малко щях да приключа след първия епизод, закопчаха се в белезници и отделно щурите приятелки, но изтърпиш ли това, нататък не усещаш как минава времето.
Тя е една жизнерадостна цветарка, толкова неподправена,  че непременно оставя следа и пренася оптимизма си върху другите. Той е от висшето общество, обсебен от работата си, ненаучен да дава и получава любов, но след като пътищата на двамата се преплитат, момичето успява да преобърне всичките му представи.

Взаимно се допълват, Ханде определено не ми изглежда толкова лоша актриса колкото си представях. Не знам с Керем заигравка ли имат, чист професионализъм ли е, но много добре им се получават нещата. Един Керов поглед, усмивка, прегръдка или просто да ѝ изтрие сълзите, идеално описват чувствата и състоянието им. Могат и без целувки, от тях и без това не се вижда много. Joy Tа от СЕМ-а ще имат да вземат

Рядко съм чувала чуждоезична песен в турски сериал, тази прозвуча неведнъж

При всеки удобен случай рекламират Head & Shoulders и се зачудих дали СС все още е рекламно лице на марката. Една от героините веднага след като си взе душ я бяха спретнали даже с прическата от рекламата. Е, това ми се стори прекалено Joy

Феми, в повечето случаи съм през телефона. Супер щом не срещате моите затруднения. Представи си, предварително копирам текста и тогава избирам публикуване. Понякога без Предварителен преглед. Освен това впоследствие се връщам да добавям емотикони Joy

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 22:58 от Маргарита Н.

# 96

Утре ще продължим с размислите и новото фото на шаманката.
Лека нощ !

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 01:26 от femmi2

# 97
  • Пришълец
Това в поста ти ли е новото? Като и старите е. Не свикна ли вече с нея?! Laughing

# 98
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мъчно ми е, че вече не поства храстчета Дуда. Joy

Hug Гушки на всички.

Голяма реклама му ударихте на Вратата. Wink При все това не смятам да го почвам. Ще си почина малко от сериали.
Чакам да видя Хазал каква реклама е заснела. Тук е моментът да кажа, че Гинчо има нюх и доста добре си позиционира подопечните. В двата топ хита в момента в Турция - "Квартирата на невинните" и "Червената стая" играят негови хора. В първото заглавие Halit Özgür Sarı играе директора на клиниката Мурат.

В Стаята женската главна роля е поверена на Фарах Зейнеп Абдула.

Чета, че и двата са много психарски, явно това е модната тенденция в момента. Вероятно са перфектно направени, но хич не ми се гледат такива истории. Сигурно защото грам не харесах и Истанбулска невеста. Нали и той почива на действителна история, описана от практикуващ психо. Колкото и перфектно да играят актьорите, разтегнатият и пълен с клишета сюжет ми е страшно досаден. С нетърпение чакам БТв да си запълнят праймтайма с нещо друго. Popcorn

# 99
Опитвам се но само като и погледна погледа мазен ,хитър ,дразнещ и ....
Не става въпрос само за външността.
Рускините са написали фотото с текст че била поставена в ъгъла .
Ча ли я снима или друг  пак намеква нещо. Наконтила се за излизане. Крака леко повдигнат ,може и Ча да е казал да застане така ,като фотограф.
Ако е снимано в тяхната къща или по точно Чачовата шаманката за сефте показва стените.

Нашия умее да ги подпира и вихри  в сериала колежките ,ся ша репетира с възлюбената за Амазон и всичко е точнУ:joy:
Те са намерили хармонията ,йок раздели.
Нека да са хармонични няма лошо .
Ще дойде ден и това ще свърши.
Квото искате мислете ,но Ча едва ли премира от ашк по нея . Спокойно му е дава му лоялност ,което е важното, пада си по риболова и ето ти жена за него.
Скорпиона и неговите зодии добре се разбират явно.
Хазал е лайкнала фотото на Дуда .
Марги ще наминеш ли да провериш има ли лайк от Ча за РД ,тя го уважи за неговия.

Гинчо уреди успешен проект на новата си подопечена Фарах Зейнеп.
И аз чета че кавартирата на невините е тежка за гледане, рейта кърти ,както и някаква червена стая.Турският зрител харесва такива сериали.

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 16:05 от femmi2

# 100
  • Пришълец
Напротив, много ми е слаба рекламата след като и един човек не успявам да зарибя hahaha
Гледам го Керо и ѝ се чудя на акъла на Сера как е възможно да го замени с разни колекционери на манекенки. Освен, че съм под въздействието му като актьор изглежда ми и приятен човек.

Феми, Дуда непременно ли трябва да намеква нещо, просто е активна в мрежите и сякаш е излишно да търсим обяснение защо. Това е моето мнение, де.

Докато търсех в Туитър каквото ме помоли се натъкнах на това, от Джан Улкай, който май е режисьор на последния филм на Чачослав.

Иначе лайк за рд на Хазал не открих.

# 101
Марги ,така е Джан Улкай е режисьор на клошарския филм с Ча.
Нормално фото няма ли да сложат Imp
Какви са тези тъмнежи и с тези маски не им се виждат лицата ,а нашия шапо налузил. Любимите му шапки.
Отива му спортен стил ,добре изглежда не е шишкав.
Около него винаги е мистериозно .
Нищо не се появява за бъдещ проект.
Ранини ,Бирсен и те не пишат нищо засега.
Ще представят ли филма или направо го пускат по Нетфликс. Добре е да има събитие да видим и Ча ,не е нужно с много хора ,само екипа на продукцията.
Но без журналя не става . Този вирус още ще продължи така че ...
Дуда нема да я огрее под ръка с него ко ще и на хиляда сватби да я завлече.
Като е с нея се държи хладно ,имат общи снимки факт. То пък оставаше да се мляскат и прегръщат ,пак ще оберат негативи. Нема угодия. Само лиготията на яхтата пред хората това лято какво му стана да прави така и онази му се озъбила.Колкото да не вярвахме показа официална ,но е дискретен за ЛЖ. 

слънчева Хазалче Heart Eyes
и  капитанаааа
Heart

фемирчетааа чувствени играещи с очи Heart Eyes

Hearts

===============

ето го пак с мустачките по монтажа на филма . Странен е с тази ретро визия. Какъв мъж за чудо и приказ беше и какъв стана Head Band

Хазалка е писала ,че снимките на филма са към финал .
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_198241
ох какви папагалки сладки , игриви Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 14:26 от femmi2

# 102
  • Варненска клюкарка
Добре изглежда тук.

Вчера писах писах писах и тъкмо преди да публикувам към обяд и останах без нет. В последно време работи на принципа никога в неделя.  За съжаление и не запазих написаното, 5 минути след това мъжът ми започна да рестартира рутери, компютри, абсурд да повторя пак същото не ми се търсят снимките....

Дуда изглежда нормално по снимки, единственият и проблем е че не е красива, ама мен това отдавна не ми пречи, толкова време вече са заедно, значи си я харесва, важното е той да е щастлив. Можеше и да е по-зле, примерно някоя меркантилна кариеристка.
За мишо аз казвах че той радва Хазал още много преди други хора от тази тема да повярват че са заедно. Намерила е своя човек, знаете мнението ми, според мен тя не е лесен човек, а щом мишо я търпи,  значи заслужава уважение. Само ако може по-рядко да го тика на феновете си, но явно не прави разлика че те са избрали нея, а не него, достатъчно е да го приемат, дори и да не го харесват, добре че той е достатъчно умен и го осъзнава. Ча например постъпва умно че не натрапва Дуда и дори избягва да я показва. Знаем че са заедно и това е достатъчно, феновете са харесали него, няма нужда да ги кара да захаресват и половинката му, тя си е негов избор не на феновете му..

Марги за Ханде не знам дали най-после се е научила да играе, дали е от сценария, или заради партньорството, но казват че най-после и се получава. Не съм я гледала в нищо, само се е случвало да прегледам отделни фрагменти и беше много зле, веднъж даже бях писала че става да играе само сладката глупачка в историята, така изглеждаже- глуповаята. Но всичко тече и се променя, даже и моето мнение Joy Тя се завърна към ромкомите където вероятно и  най-комфортно - не се изисква особен талант, конкуренцията лятото е слаба а и в нейния сегашен случай химията много помага. Аз не се впечатлявам лесно, но и на мен ми харесват с Керем по снимки.

Проф и аз не харесвам Истанбулската невеста. Когато започна преди близо година се опитах да го загледам и изкарах няколко серии, но когато дъртата вещица закомандори и заманипулира 50 - годишния си син сякаш е 20 годишно пале минавам през канала без да се задържам. Най дългите истории които съм доглеждала докрай и то вероятно защото бяха вече изцяло преведени са ЗП и Мелодията, май бяха по 77 серии. Когато започнат да разтягат прекалено и моят интерес се изпарява. Така ме отказаха от Карагюла а ми оставаха само 26 серии. Марги до коя оригиналнва стигнаха по Нова? Може да го догледам макар че от разтягане ми изпортиха най-дълго чакания момент и не знам дали ще има смисъл.....

За Сера и шампуана и не знам нищо. Другото момиче преди дни каза че е на финала на преговорите за реклама на продукти за коса има и повече коса и е красавица, много млада към 20 годишна.... Бяха писали че става въпрос за Хед Енд шоудърс но дали е така казва ли ти някой? Странно че акцентират на този продукт във Вратата при положение че настоящото рекламно лице е друго и просто в рекламните паузи могат да пускат официалната фирмена реклама. Може би го минават тип продуктово позиц;иониране.
Сера всеки ден се снима на червения килим.... пред поредния козметичен салон или ресторант. Да, тук при нас опъват някоя изкуствена трева, а там червен килим Joy Ето я тук пред поредния козметичен център, този път специализиран в корекция на вежди. Може би им прави реклама, защото наистина всеки ден я снимат по такива места. Гледам я и страх ме хваща, да е от модата не е, и по-големи нелепици съм виждала, просто е тъжно когато ти тикат безвкусицата за стил -  страшното идва от стойката и, жестовете, походката  ако беше с къса подстрижка нямаше да я позная даже. Онзи ден 2 пъти минах край тази публикация и не разбрах че е тя, помислих че е мъж.

# 103
  • Пришълец
Бел, Карагюла е към 95-6 оригинална серия. Историята ми беше много завладяваща, доста безсънни нощи изкарах, но го разводниха и него... Сега гледам когато се сетя, но не с първоначалния ентусиазъм. Пък и да си призная не ми е до драми, сигурно затова толкова лесно залитнах по романтична комедия. Иначе не си го обяснявам Mr. Green

Има някакъв талант у Хандето, не е без хич, но явно партньорът ѝ я предразполага да изкара най-доброто от себе си. И аз не съм я гледала, знам я от класациите за 100-те най-красиви лица, където беше на доста предни позиции. Но, на мен не ми се струваше и толкоз красива, една такава закръглена съм я виждала по снимки, а сега в сериала е много сладка и миловидна, в страхотна форма. Само стилът на героинята ѝ боде очите, но простено им е, нали не е от хайлайфа...
И аз не се впечатлявам лесно, ама тия двамата са страхотен тандем, по снимки даже не си личи толкова. Но в действие са направо Nature Fire
Скрит текст:

За рекламата на шампоана, не знам, зачудих се новото рекламно лице да не е Биге Юнал, гаджето на Арас. Точно нейната героиня бяха спретнали с плитчици, но явно си е чисто продуктово позициониране и нищо повече...

Това закръгленото момиче, което на няколко пъти се вижда по снимките дето публикувате с Хазал е Елчин Афаджан. Участва и във Вратата, една от пискливите дружки на главната. И между другото акцентират на кг ѝ и диетите, които спазва героинята. Та колкото и да се самозаблуждава човек, че външния вид не е толкова важен, той всъщност е... Такива актриси макар и талантливи да са не се вписват в представата за главна героиня.

Прекалих с рекламата на Вратата, признавам си. Спирам Mr. Green

Чудо. Този път изображенията се качиха, но сега трябва да си копирам цялото мнение преди да натисна публикуване, че пак ще се изпари. Поне да имам готовност след презареждане на страницата да си го възстановя...

Феми, фемирите от 62-ра много хубави.

Сера и аз не бих я познала. Тя открай време си е мъжествена. Още във времето, когато бяха заедно с Керем имаше колажи, където бяха разменени местата на главите и телата им, даже феновете ѝ трудно загряха къде е смешката...

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 15:09 от Маргарита Н.

# 104
Здравейте знам, че не е по темата.
Почна да гледам филма "Нашата история" с Хазал, но намерих само сезон 1 немога да намеря втори ако някой знае каде мога да гледам моля да пише❤️

Общи условия

Активация на акаунт