ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 014
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Варненска клюкарка
Джейда е поздравила Хазал за РД. А това явно е снимка скоро след раждането на Фико. Основния актьорски състав се е събрал, чудя се дали не е прескочила да види и Ча, миналата година се беше снимала на чай с Юсуф.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:02 от Беллора

# 76
Джейда се вижда  с Хазалка ,а с Ча нещо не дружат ,ама може и да са се видели.
Като гледам снимката съседа нема начин да не е отскочил да види колежката и бебо.Rolling Eyes
Може и да не е , щото само морета и риби му дай.
Ако ползваше мрежите щеше да я поздрави и качи фото .
Дуда мин . година я поздрави и сложи как яздат коне. Тази година 2020  може да пропусне.
Като я лайкне Ча и онази ще го направи да са в комлект.

На същата дата Нетфликс пусна фраг на Протектора сезон 1
Случайност или не .

старо от лятна почивка , поздравяват я за празника:balloon:

Маргиии , освен тортата ако имаш възможност резни и това
https://twitter.com/HKGIFS/status/1307122249976119296

==============

Днес е международен ден на кафето.
Обичам кафе ,повече нес пия ,понякога с мляко.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 18:38 от femmi2

# 77
Тази Хазал сякаш е друга Хазал. Имам чувството че след като роди се вкара във форма каквато не е имала и на 20г и откъм облекло не е толкова трагично зле колкото беше преди Фико. Това човече направи чудеса с майка си. Придоби и някаква активност в социалните мрежи... Абе друг човек.
Да е здрава най-вече и да съумее да съчетае успешно ролята на майка, съпруга и работеща жена. В нейния случай още много различни и най-вече успешни роли и реализация като актриса извън турските телевизии.
Обаче Фико като малък със затворени очета прилича повече на татко си. Но откак порасна и ококори красивите си очи с дълбок поглед заприлича повече на майка си. Имам чувството че това дете ще го гледаме като успешен артист в детска роля и също като майка му много ще го бива в играта с очи и изражение на лицето.
И сега не ми се смейте, но така както Белл е представила снимката останах с впечатление, че с бебо и Хазал се е снимала "нашата" Джейда обаче се взирах, увеличавах снимката и хич нищо от Ханде не открих в това лице. Та да попитам коя Джейда се е фотнала с мама и бебе?

# 78
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно нашата - Джейда Атеш, т.е. Ханденцето ни. Peace

И от мен, след края на работния ден, да й е честит рождения ден на Хазал!     newsm59    newsm38 
Дано е щастлива на всички фронтове - майчинство, семейство, работа!
Подкрепям написаното от Рори и за промяната в положителна посока на Хазал по отношение активността й в социалните мрежи.

# 79
  • Пришълец
Феми, мисля да изчакам, може да се сетиш и за друго и най-уместно би било да ги пусна накуп.

За протокола, кафеджийка съм и аз, но ми е ”най-сладко” когато е без захар.

Рори, това в поста на  Бел правилно предполагаш - нашето Ханде е, т.е. Джейда Атеш. Тя отдавна не прилича на себе си за съжаление.
А по-рано днес  Феми сложи и Хазал с друга нейна приятелка носеща това име - Джейда Дювенджи.

# 80
Преди си беше активна ,но сега още повече след като роди.  
Това дете ще стане актьор. Цвета на очите са като на Хазалка.
Тя и със себе си го взима, като снима заедно с бавачката .

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:06 от femmi2

# 81
  • Варненска клюкарка
Поздравът от Бурак Joy

Дали са се натъркаляли по снега след тоя полет Joy

# 82
Поздравът от Бурак Joy

Дали са се натъркаляли по снега след тоя полет Joy
Ха-ха-ха, каква готина снимка! Поздравления за чувството за хумор на Бурак. Laughing

# 83
  • Варненска клюкарка
Като гледам тая снимка се сещам и около кои сцени трябва да е снимана. Помните ли една дълга и романтична целувка на Саваш и червената шапчица на снега? Весело е било Joy

Ех ако можехме да видим и някое от изпълненията на Ча свързано с общата им работа, сигурна съм че е било не по-балко интересно, особено и заради това че му беше за пръв път. Последната им обща снимка от сета на АФК, онази на смеещите се Ча и Хазал в кухнята на Емко се появи през 2015 г. Навремето аблата беше отговорила на някакво питане в Т че имали много общи снимкки но не можела да ги покаже.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:45 от Беллора

# 84

Хазал и Илка в прегръдка и с колежката от  филма . С Илка са когато подготвят рекламата .Назад в темата са снимките. Не ми се нрави избора на Илка панталона е широк на Хазал и прекалено вдигнат. Червената дреха е хубава.

тези хора не знам кои са

Маргииии , харесах си от клип  с теб си харесваме черно - белите кадри. Ааах, красавецът ни превърнал се в отшелник на самотен остров. Smirk
Да комбинираш  с предната поръчка Blush

https://www.youtube.com/watch?v=--jplrviV-4

Небольшая активность Чагатая в сети: смайлик под видео тренера по боксу из Лос-Анджелеса
Ча е лайкнал наистина тенера си по бокс от Лос Анджелис.
Засега не мернах никъде да е лайкнал рожденичката.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:14 от femmi2

# 85
  • Варненска клюкарка
Да ви припомня най-добрата форма на Хазал през годините. Сигурно ще прозвуча много рязко но на бялото черно не мога да кажа, а за мен това по-надолу е от бялата серия. Сега от 20 снимки я ми харесат 2 я не.
В момента циците и се валят в областта на липсващата и талия, носи свободни и безформени дрехи - вкъщи може всякак но навън? И май любимите и стилисти не са и точно приятели.   За сегашната и "най добра фхорма" има още много хляб да не яде докато стигне това което се вижда тук по тези снимки.
Относно мрежите, не знам дали все така щеше да ви харесват честите и изяви ако знаехте всичко каквото пише там. Затова често казвам че ми идва да я раздрусам, повечето преводи не ви ги нося. Кара се с фенове, блокира ги, това все заради честта на мишо която той сам не брани ама защо тя е решила да го прави кой знае.... Как не осъзнава че го прави смешен? Ако не това, отива да се прави на феминистка или защитничка на правата на гейовете с което отблъсква много фенове. Сега има работа и не скучае вкъщи само с бебето, но когато снимките и свършат ще запоне пак с денонощното селфене и игра с филтрите....

Година преди НИ

Марал
Неудачен ракурс от високо и надолу, но формите си личат- малкси раменца, нормален бюст, талия...

АШК

След ЗП

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 13:28 от Беллора

# 86
Бел ,тези снимки са супер през годините. На мен с бялото рокле от НИ ми една от любомите и снимки Heart Eyes Фотосесията  за ЕЛЛЕ  е попадение и ми харесва.Не са я нашарали, като папагал идват ми повече железата по нея.
Като Азра е спортно маце.
Фериха е хубавка .
С тази синя рокля в Марал е като тинейджърка .
Майчинството я прави по различна и бретона също. Разпльокани гърди съм съгласна, че трябва да ги оправи при специалист.
А ,за стилистите на Хазал са ми харевали някои неща в повечето случаи немат усет.

Турците са смешни с техните глоби за глупости. Как издържат на това актьори и продуценти и мерки не се взимат. Няколко дизита са глобили.
Насилие и побой няма проблем .

За останалите неща задават и въпроси и отговоря. Какво да се обърне срещу тях ли?Нито така ,ни иначе.Няма да се меси в живота на сина си.
Така говори ша видим ,като порастне.
За селфитата и сега се селфи прави един дълъг грозен нос ,който тя няма.

Ще донесете ли снимките от юбилея снощи с Мишо и приятели.
През телефона няма как да ги публикувам .Smirk

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 19:20 от femmi2

# 87
Щерката кърми внука до година и 1 месец. Фико още няма годинка. А и като гледам колко е плътен и заоблен + присъствието на бавачката на сетовете, предполагам Хазал още го кърми. Вярно, някои от храненията са вече пюрета и т.н., но кърменето си остава. Като спре, гърдите ѝ ще се съберат, споко.
Скрит текст:
На щерка ми съвсем ѝ изчезнаха. Joy
Страхотна кукла е на снимките, Белл Hug

Феми, довечера от нас може да ги намеря. Сега от работата няма как.

# 88
  • Варненска клюкарка

Останалите не мога да ги кача

Тука Фико е същи бащичко, има си и гостенче.

Джейда с бузки

Проф, ти беше казала че щерката е слабичка. А Хазал рядко е била съвсем слаба а и е диабетичка, това което съм чувала че лактацията при тях не продължава дълго, ако  въобще започне. Както знаем в турдизи снимачният ден рядко продължава по-малко от 15 часа, навярно затова и бавачката води Фико при майка му, за да се виждат, да имат коннтакт когато е буден. Ако е за едното кърмене слага помпата и после в хладилника за по-късно, вместо да разнасят бебе напред назад. Както и да е, това което исках да кажа и да покажа с горните снимки е че Хазал сега е много далеч от идеалната си форма. Да, старае се и отслабна бързо, но има още. Само не знам с тези стилисти и нейния вкус, за там не виждам надежда..... Днес толкова много стари снимки видях обличала се е много по-добре преди да се възползва от техните услуги. Не мога да повярвам и че за подобна некадърност им плаща, за нейната фигура не се съобразяват с елементарни правила, навярно и не ги знаят.

# 89
  • Пришълец
Феми, обещаното Wink

Съжалявам, че нямам възможност /или по-скоро търпение/ за повече. Сигурна съм, че Еми няма да ти откаже.
Нещо форума ме "изхвърля", ама и аз упорита нямам отказване. Ще пробвам пък ако стане. Laughing От вчера насам четири опита неуспешни имам да се включа в дискусията за сериала, който успя да ме развълнува, чак и ентусиазъм за писане ме обзе и не, не става. Само да реша да прикача изображение, да дам Предварителен преглед или просто да спра, за да прочета 20-те нови мнения написани докато пусна моето и полето за писане се изпразва. К'вото -такова.
Ама да не се правя на разсеяна за поръчките сметнах за нужно да ти обясня, че няма да стане.
А, между другото веднъж форума позволява, а друг път не качване на изображение над 5 МБ. Не знам случвало ли ви се е. Звучи странно, но при мен е така.

ПП в тяло Хазал ми харесва най-много в първия сезон на АФК.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 14:52 от Маргарита Н.

Общи условия

Активация на акаунт