ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 009
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Привет Ви. Hug
Ааааууу,  прекрасни бебо и мамче Хазал.
Малкия е със страхотни очички.

# 61
  • Пришълец
Наде wavey

Колко сладко дете е Фико, дано вземе спокойния нрав на баща си, на когото искрено започнах да симпатизирам с времето. Наистина прилича да е добър и уравновесен човек.

Жалко за тия дето дотолкова са им промили мозъците и всичко, което казва/показва Чачослав е без значение. Laughing

Бел, и на мен романтичните комедии не са ми предпочитан жанр, онова което трябва да ми се струва романтично и забавно се чувствам глупаво докато го гледам. Към такъв тип сериали несъзнателно се отнасям с пренебрежение, ясно ми е, че си привличат аудитория и задържат вниманието, но не и моето. Този път обаче е различно, всяка свободна минута бих наваксвала с пропуснатото hahaha Пък и в интерес на истината тъй като не следя подобни историята не ми напомня на никоя друга.
Точно така, значи не съм се объркала, че партньорката на Керем в Слънцата се казваше също Ханде. Но от това, което съм срещала в нета тая мацка има едно грубо излъчване, отблъсква те още преди да решиш да погледнеш каквото и да било с нейно участие.
Докато Ханде Ерчел е едно такова сладко момиче, жизнерадостно и енергично. Излъчва позитивизъм. По-точно героинята ѝ, Laughing aз за самата Ханде нищо не знам. Ще се поровя в Инстаграма ѝ, за да ги видя тези снимки със сестра ѝ и бебчо, предполагам там ще ги има. Лелинството е нещо съкровено, още повече ако често ти дават възможност да си покрай малкото човече. Моментите заедно са толкова мили, карат те да правиш неща, които не си предполагал, че можеш и дори ти стават ценни, отключва се в теб нещо непознато до момента, склонен си да се променяш към по-добро, защото в една или друга степен също си сред примерите  за подражание.
Отплеснах се. Joy
За Ханде знам, че е бивша партньорка на Бурак Дениз, даже Рори наскоро спомена тук заглавието на сериала. Попадала бях преди време на кратко видео, и да, пърхащи мигли и нищо повече. Много изкуствени и двамата, а друго което се сещам е, че там излъчването ѝ е твърде различно. Дали не беше и по-пухкава, не знам, но сега години по-късно я виждам в съвсем друга светлина.
Керем ми е не точно красив, по-скоро харизматичен. И има приятен тембър. Познато лице ми е от няколкото Мави реклами, които съм изгледала с него и Сера, но най-вече с това, че ѝ е бивш.
Много си отиват с Ханде и даа, имат химия Heart Eyes
Бел, като изключим глуповатите приятелки и леко досадното начало на игричката между главните, има си забавни моменти и романтика, но за моя вкус ненатрапчива Heart Eyes
Между другото за кратко се появи в някой от епизодите бащата на Емко в АФК - Мурат Онук. Ролята на съперницата пък се изпълнява от Биге Юнал (приятелката на Арас). И с това познатите физиономии се изчерпват.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 16:58 от Маргарела

# 62
  • Варненска клюкарка
Марги така е, Бурак игра с Ханде Ерчелточно преди НИ. Мисля че стигнаха към 30 серии или някъде там, рейтинга до 5 което за летен сериал си е слабо.... Наричаха ги мигльовци заради дългите мигли и на двамата. Вярно че тя беше по-пухкава. Нея редовно я дъвчеха че е дървена но тази година явно Керем добре и се отразява. А, да, спрягат ги че там между тях има нещо, те отричат ама очите им така греят.... Преди 2-3 седмици нейният баща последва Керовата майка в инста. И двамата греят, айде това е субективно, но на втората седмица от снимките тя се раздели с Мурат Далкалъч, а бяха дълго време заедно, той и беше опора в месеците след загубата на майка и и до последно и показваше любовта си, както и тя своята- рози посвещаваше и музика, разнасяше бебето на сестра и, беше единствения външен човек на бързата сватба на сестра и която не можеше повече да чака въпреки скорошната смърт на майка си, защото започваше да и личи коремът......  Аз не че следя, но в руските общи групи искам не искам срещам инфо което не съм търсила специално. Всъщност  чисто човешки я захаресвах миналата година когато майка им почина. Когато се роди племенницата и и дадоха името на майка си - Айлин Мави , Ханде написа в ИГ "отново сме 3 момичета вкъщи" Не знам защо това ме разчуства така, но го запомних. Нищо не съм гледала с нея.
Гледах слънцата до около 15 серия с мишката. Заради Ханде Доандемир  не можах повече. Намирах че никак не отива за партньорка на Керем, а и беше с 3-4 години по-голяма от него и и личеше, на 30 играеше ученичка от гимназията. И до там докъдето гледах и чаках да ми хареса по думите на феновете, заради нашите момичета от темата които се изнесоха масово да гледат ГБ ади още малко и още мако .... ми недочаках.... Пък за Ирка да не започвам- първо взеха да спрягат любимецът и Ча със Сера, после любимецът и Керем със Сера, после за едната бройка Ардуча.... JoyНо явно е имало такива които са оценили двойката от Слънцата - миналрата година Х.Доандемир беше рекламно лице на БМВ, тази година е Керем. Той всъщност откак се раздели със Сера му потръгна както никога, за година 2 успешни проекта и скъпа и престижна реклама на световна марка Joy
Ханде Ерчел рисува и картините и много се харесват. Сега ще пуска своя марка козметика. Преди време четох недочетох че е продала на Дисни свой анимационен герой прибирайки 3 млн. долара. Актрисата с най.много последователи в Инста, даже бовече и от Бурак Й.- над 15 милиона.
Между другото не помня дали съм го споделяла, но през 2016г. Керем го спрягаха за партньор на Хазал. Даже заглавие на проекта не се чуваше, но пък безсрамниците на Фатю се спрягаха още от 2015 та мзоже и да е за същото. Добре че са взели Бурак. Керем отиде в някакъв глупав сериал да се праЯт на актьори с Лидия за АЯ.  Според мен в онези времена Сера много се месеше на Керем, затова щото тя много разбира от години стои без проект, а той се отърва и му потръгна, може би и с Хазал щеше да му се получи, тя има тази дарба да вади на екрана  най-доброто от партньорите си. Както пък се разбра миналата година, Керем съди АЯ за неизхплатени хонорари за сериала.....
По-добре Ча да не се захваща с тях а то мине не мине и все за АЯ го спрягат но отдавна сериалите им се провалят и я оцелее някой ама един е Чукура им да ги отсрамва вече четвърти сезон....

Така е, няма оправия със заслепените фенове. Освен Ча да излезе и в прав текст с имена да си каже болката, няма какво друго да направи, но това е изключено, гилдията ще го анатемоса за вечни времена. Не писано правило е да не се издават и топят - каквото било-било, кой разбрал- разбрал. Но явно Ча много искаше да си каже....
Както Ети каза, поне получихме някакво обяснение защо се схуми такъв изведнъж.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 18:04 от Беллора

# 63
Рядко съм виждала бебе с такъв поглед като на  нашето сладурче. Взел е очите на Хазал ,знае нерде да гледа право в обектива ,фотогеничен и жизнерадостен:heart_eyes:
Вероятно е фотосесия за списание или реклама бебешка.

Един хабер . След отказа на Ча ,ако изобщо е мислил да играе за Барабросата ,днес официално Улаш Астепе е подписал договор за сериала.
Симпатичен младеж ,не го знаех досега.
Като актьор не съм го гледала .
Премиера догодина. Подготовката е в сила. Вероятно и Енгин Алтан ще участва като един от братята . За режисьори нищо не пишат.
С тоя мустак дето го стега Чачослав не ми се мисли какво ще излезе.
Знаете че съм навита за Амазон но без ретро фасони. Или ако има да е временно.Кемал си го представям секси тузар ухаеш на парфюм. Без да е подпухнал и блед . Ако е болен добре го прикрива. Искаме да е здрав.
Бяхте споменали за нещо хормонално.
Ако е бил на преглед все някои ще го надуши .
Като Аманко не се е харесал там са други причините ,но сега гледайки се ....
Изглежда като съсухрен .
Заради  отшелничеството не се грижи за себе си. Добре разбираме защо го прави но да не забравя че е актьор и лицето е чок важно и харизмата. В реклами не се снима.
Ако ще снима за конкуренцията първо да мине филма и договорът му да изтече.
Може мустака да е за филм ,не сериал .
Няма да е голяма романтика,предчуствам историческо или злодей в екшън . Досега много лош не е играл . А ,Ча избира различни роли ,което за един актьор е добре.
Както коментира Бел мине ,не мине и го спрягат за АЯ. Що пък да не снима пак за Фатих Аксой ,ето Хазалка трети път снима проект . Фатю държи на нея като актриса. Бизнеса си е бизнес .

# 64
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Керо не съм го гледала никъде. Всъщност мяркала съм го точно в сериала с Лидия Т., когато са го давали по някоя от нашите телевизии. Но нямам изгледана и една серия. Точно само съм го мяркала. Досега не съм намерила с какво да ме грабне. Явно не е мой тип. Wink
Ханде съм я гледала малко в Черната перла и изобщо не я харесах. Сладка е ... и до там. Повечето са я захаресвали защото е сладка и заради личната драма, която изживя. Може да е добър човек, не я познавам и следя.
Някой ден, в някой друг етап от живота си, може и да загледам Вратата, но в момента при мен Керо и Ханде нямат шанс.

Да се оплача. Хакерският сайт, през който надничах в сторито на инстаграма, от две седмици няма достъп до там. Вече не мога да следя какво се случва и ми е много тъпо.

# 65
  • Пришълец
Вярно Laughing Имаше един сериал Сърцето на града, рекламираха го, значи все пак Керо са го давали по българска телевизия. Не съм го засичала, обикновено имам наблюдения върху тези в праймтайма.
За себе си мога да кажа, че удоволствието ми при гледането е истинско, когато нямам първоначални впечатления и база за сравнение. Ако съм наясно и с предишните им превъплъщения се започва с едно недоволство, ама преди колко по-добре играли или обратното; с предишните партньори какви били въздействащи...
Киво изпълнява разнообразни роли, колежките му и те една с друга не си приличат, но настоящата винаги я сравнявам с миналата, по-силно е от мен hahaha И при Чачо е същото, Хазал и всички дето съм ги гледала повече от веднъж.

Почукай на вратата ми не е лошо сериалче между другото, за трети пореден ден май го казвам. Прекалявам Mr. Green В друг момент съм сигурна, че можеше още в първия епизод да ми дотегне и да си спестя усилията за нататък, но сега имам нужда явно точно от това. Не е типичната романтична комедия ми се струва, страхотни диалози имат на места.

Няма как едно нещо да се възприеме еднакво от различни хора, още повече без да го следиш, но все пак да онагледя коя е двойката, която успя да ме очарова

То пък не се отваря, нищо де, нека си стои Joy

# 66
  • Варненска клюкарка
Проф и мой не е, но  чисто визуално ми харесват как стоят двамата със сегашната му колежка. В това отношение ще кажа че Аксой рядко има лоши попадения като свормира главната двойка. Не ги гледам, но като всеки ден срещам инфо и снимки, не мога да го отрека и ....  Но заради няколкото ми опита с подобни истории не мисля че някога бих загледала нещо такова, едва ги изтрайвам до около десетата серия....

Фемо, Ча няма как да се снима за Аксой. При него мъжките роли са десетата дупка на кавала, петото колело на каруцата и в тоя дух....  На преден план са женските образи, децата и чак тогава идва някоя мъжка роля. И за АФК първоначалната идея за ролята му е била такава - красив младеж който мъти главата на главната девойка, като акцента в историята е бил на майка и дъщеря, то и заглавието си го показва "Нарекох те Фериха"  Но виждайки химичната смес която са забъркали случайно двамата келеши, променят в движение нещата и Ча и Хазал излизат на преден план. Преди това Емко дотолкова не е бил важен за историята, та започват снимки без него. След това доснимат сцени с Ча и ги прибавят към вече заснетата първа серия.
Аксой винаги снима сериали с дълбоко заложена социална тематика. Изклювам летните му сериали, но тези от основния сезон са така - тези които ще тръгват сега са "Учителят" "Сираци" и "Неверен" който пък е римейк на Доктор Фокс където главна е Джансу Дере, която беше избрана още с появата на това заглавие и тръгнаха да и дирят партньор. Аксой я е издигнал в ранг любима актриса, вероятно успехът на "Майка" провокира такива негови изказвания. Преговорите им с Каан Урганджъолу се провалиха и взеха Джанер Джиндорук, който пък игра във Фатювата "Жена" ама Ча не става за тази роля, а и е много по-млад да играе половинката на героинята на Джансу Дере . А, забравих че вече се завърна и Добрият доктор римейк на едноименния американски сериал, ама заради Танер който ми е неприятен не съм го подхванала още, иначе съм любопитна да видя какви ги е натворил там Аксой, защото за оригинала ме загубиха, ама в Турция предния сезон Аксой удари най-високия рейтинг с този сериал. Както виждаш всичко е на социална тематика, в Добрия доктор повечето роли са мъжи, но пък Ча никак не го виодам в такова амплоа.
Всъщност почти съм сигурна че Фатю изяде хляба на Джан и Йозге пускайки в петък Сираците- в медиите се коментира че битката за рейтинг в петък ще е между май се казваше Червената стая и Сираци. Преди дни излезе инфо че една от причините да занулят Вятърничавия на току-що започнал трети сезон е че няма смисъл да се борят с тези 2 проекта.....
Ние само сме коментирали че Ча може да боледува, не сме го твърдели че е така! От друга страна това сваляне и качване на тегло може да разболее всеки.  Кожата лесно може да се съсухри от движението на килограмите, нездравословни навици и непрекъснатото висене по моретата където го брули слънце и вятър по цял ден...

# 67

Бабата на Чачи е обновила ИГ .
Ще засрами внука направо.

Скоро - якънда рекламата със семейството .
Биресен не излъга ще рекламират техника или там квото се договорили.
Мишо съсипва гледката , може да е търпелив ама ....
Хазал  е с невероятни очииии FlushedHeart EyesHeart Eyes

нова - стара с фен

Kiss

Любимата ми Бондовска фотосесия.Heart Eyes Ах ,как ми липсва тази визия и осанка. И на вас ви липсва нали Unamused Някой с тази визия се объркаваха с ПЕ . Там е орапончен и слаб. Каква болка пресъздаде . Уникален и мен ме е боляло  заедно с него.  Продължението си е безумие ,знаеха го само продуцента се заенати.
Като Сарп ухажва Мелек ,следваше си плана . Там показа как действа на жените агенг Бонд.  Повече екшън и по малко ашк.
Гризе ме каква роля е намислил .
Ще става ли за гледане с новата визия. Поне няма да е дебел.
Ранини и Бирсен  да подшушнат нещо за проекта. 
Става все по трудно за актьорите заради Цензурата . Аман ! Няколко сериала са отнесли глоби . МГ дали заради рейт или че е по различен преждевремено направи финал. Джан и Йозге си написаха в мрежите  който разбрал, разбрал. Сега Джано е в Италия  ,срещна се с уважавания Ферзан Озтепек .

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 01:26 от femmi2

# 68
  • Варненска клюкарка
Да е жива и здрава Хазал, да има много и успешни нови проекти!

Стари снимки ама какво пък, да се надяваме че и нейната торта ще видим както видяхме Чачовата. За това време което е изминало от тези кадри, Хазал се омъжи и роди дете, но почти не се е променила на външен вид.

Явно Илка е спретнала Хазал за рекламата така и не стана ясно на какво, електронен гигант звучи много общо а дали е продавач на електронни услуги или техника скоро ще се разбере. Ама мишо с тази крива физиономия как ще кара хората да купуват не знам? Дано да се получи добре.
 Когато стилистката не е с прилизани върху челото коси изглежда даже красива.

# 69
Честит  празник на   нашето момиче  Birthday
Да е Здрава  и много творчески  успехи !

Красавица Heart Eyes Не личи да е на 30 докато при Ча с тия промени...

Это фото со сторис...фаната
Оно понравилось Чагатаю...он оставил смайлик...
ти да видиш Ча е активен и лакнайл тази публикация
нещо се обърках на снимката с шапката Ча ли е  ?  
Дали ще лайкне колежката . Не съм сигурна , Марги разбира от тия неща мернах като ръчках че Хазал  го е лайкнала за неговия РД . Щях да донеса фотото но го изгубих .
Пренесе се  в друг комплекс но съм далеч от мисълта че е заради тяхно напрежение.
Там също има семейни приятели с които си помагат.

Grinning

Чаатай Улусой - септември 2011 г. Търговски център Istinye Park, Истанбул
Време, когато Чаатай се радваше да се среща с феновете си.

Ех , какви времена , няма скука още млад и зИлен .  Аблата му беше мениджър.
Сега , срещи с фенове и репортажи дръжки....   Сам си каза че живее като пенсионер.
Голема истерия   е в мола от 2111  ще минат и през охраната да се докоснат до  звездата.

=============
Smile

от Америка с турския боксьор 2018 год.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 11:58 от femmi2

# 70
  • Пришълец

Феми, наминах да проверя Laughing - да, Хазал е лайкнала снимката на Ча за неговия рд.
От Туитър взех и това, но го качих на друго място, за да се вижда.

Да е жива и здрава Tada

# 71

Heart

фото с майката на колегата и Илка Wink
Марги , значи не съм се объркала за лайка.
Каквото и да е имало преди между тях изживяно или недоизживяно сега са приятели.
Комшийте спретнаха изненада  на Чачи с торта . Онази неговата нито лайк , ни поздрав , но винаги са били така откакто имат връзка. Ча не си пада по тия неща. Може и да има още снимки ,но си остават за тях. Дуда едно фото не е качила общо с ашкъма ,не че премирам ,коментирам си ...
https://twitter.com/hazcagloverss/status/1311368678961807362
Магриии , ще резнеш ли Фикош как кара детска количка.

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 20:29 от femmi2

# 72
  • Варненска клюкарка
Марги мерси за онагледяването.

Като достойнства жилището в Зекирякьой и новото и сигурно не се различават много или даже никак, но за мен е странно да направиш ремонт, да направиш дизайнерска стая на детето си и да живееш там после само 6 месеца. нещо повече, имотът на новото място сигурно го е избирала месеци, това нито е решение за 1 ден, нито физическото му намиране и свързаните с него бумащини се случват бързо. Хората са различни, но ако съм аз, последното нещо което ще направя ако имам малко бебе е да тръгна да се местя преживяла наскоро нашествието на майстори,  шумът и прахоляците свързани с един ремонт. А и Хазал живееше там от 2014-15 г и нищо толкова време не успя да я изкара от там, 3 сезона и бременна пътуваше до сета всеки ден, а разстоянията не са малки, а сега с бебето.... Не знам, странно ми е.

Това на снимката не знам какво е, доколкото съм схванала принципа- в сторито лайкове не могат да се слагат, само в пупбикации в профила, следователно това трябва да е в нечий профил.

Колко е красив

Цялото му лице е красиво, но за мен най-красивата част винаги е била тази започваща от устните и надолу брадичката и челюстта. Може би защото тях ги виждам най-рядко, от години са обрасли или  ако не са, контурът им вече не е такъв гладък и изчистен както е но тези кадри.

# 73
Hug
Всичко най-добро пожелавам на нашата красива рожденичка.

# 74
Надееее Hug

Гифчето  

Нови  с поздрав от екипа на филма  и от писателката  с текст :  Писательница Аслы Кызмаз поздравляет Хазал Кая с днем рождения и благодарит Эниса Арыкана за то, что он познакомил ее с такой замечательной подругой

тези са стари  с бебчо и с роклята от сватбата на Сонгюл .
Маргарелке ,пак ще те помоля за гиф с тортата .
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1311615366121037825

Последна редакция: чт, 01 окт 2020, 21:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт