Явно когато актьорите имат късмета да попаднат на подходящ партньор и нещата им се получават с рейтинга, и химията че и стават по-красиви. Хандето беше като бухта в лице, Керем никога не съм го харесвала, а сега един до друг им се получава. Отделно че Аксой има способността добре да подбира двойките, да изкарва най-доброто от актьорите си и да съживява поумрели кариери. Ча имаше много голям късмет да попадне на Аксой и на Хазал, всъщност най-големият му късмет беше още от раз!
Това казах и аз няколко страници по-назад - при една пълна актриса в главна ролая, акцентът неминуемо ще падне върху килограмите. Веднъж такава история, втори път, трети... колко пъти може еднто и също? Даже и за първия опит няма да има достатъчно желаещи да го гледат. Или ако иска второстепенна роля на дебелата приятелка на главната, там може до безкрай. Главна обаче не става. Яд ме е че Хазал ги плещи тези глупости та сега всяка актриса питат за това. Онзи ден Бурчин Терзиоолу хубаво е отговорила че обикновено за определена роля се търси определен типаж и нито има как да вземат пълна актриса ако ролята не го изисква специално, нито може да има сърдити че тях не ги взимат ако ролята изисква елегантна външност. Накрая е завършила с думите че тя няма проблем с това. Ето че пак и набирам на нашата, абе мълчи си там. По едно време беше тръгнала да изтъква достойнствата на Дженифър Лопез и на Шакира, те са толкова звездни, така танцуват, стегнати са и най-вече са представителки на латиноамериканската общност и култура, как въобще може да и хрумне да ги слага в едно изречение със себе си. Ако можеше да танцува и пее като тях....
Няма нормален продуцент да си рискува проекта, в живота може всякак и хората приемат нормално такива неща но в жи-во-та! На екрана не, защото просто не изглеждат добре такива неща и няма да има кой да ги гледа- за продуцентите едни пари отишли на вятъра. Наскоро дадох пример с щерката на нашата любима сценаристка, която игра половинка от влюбена двойка в Розите. У мен будеха само смях, младежът не знаеше как да я подхване, горе долу беше широк колкото едната и кълка..... Пък и тя се оправдаваше за килограмите си, да не говорим че в ролята на Ларка в АФК беше направо стройна фиданка в сравнение с Розите.