Колкото-толкова в крайна сметка, но за Вратата ще ме е яд да падне бързо от екран след завръщане на титулярите. След Фемирите не ми се беше случвало да гледам такава магнетична двойка
А ще я похабят набързо. На драгия зрител що му е да гледа серията по време на излъчването, спокойно може и по-късно да го направи, след като най-вълнуващата част са я включили във фрагманите
имаш парченца от пъзела пред себе си и сам можеш да си го подредиш.Не знам как е при другите сериали, но не трябва ли да има нещо подвеждащо във фрагмана, очакваш едно, случва се друго. Да не е толкова предсказуемо, губи се интереса някак като знаеш предварително, че нещата са такива каквито ти ги показват. Само последователността е друга и пак не е трудно да се досетиш кое след кое следва.
Керем е добър актьор, подозирам, че има още много да покаже и то в различни жанрове. Само да попадне на подходящ проект и партньор/ка. Казват, че и с другото Ханде (Доандемир) са имали химия (и тук при вас съм чела същото) ама там е някакъв дечко тя ми страшнее, да вярвам ли... Докато с това малкото Ханде от нищото ще ти докарат сърцебиене
То и химията всеки я усеща по различен начин всъщност...Има миски, които се изживяват като актриси, но просто не са си на мястото. На Сера специално като ѝ лъсне силикона и от още някое изражение ти става ясно каква е обиграна, твърде неубедителна е и ти става глупаво да я представят за невинна и чиста.
Не е само тя, разбира се, но аз се сещам за нея в момента.

Фенове писаха на АЯ да ги събират ,ама те викат в агента ,но искаме другооо 
, да не кажа на лелки.

Ча е безстрашен ,но мен ко ме погледне шаманката с зловещия поглед, озъби и ша бегам 
като е фанала златната рибка нема пускане с мустаки или без.

Проект изоставен от първите избрани за главни, тя се почупи да бяга да се връща от САЩ че да не изпусне огризките
Ами Марал? Какво ако не его е да се тупнеш в проект в телевизия която излъчва сериал за пръв път и даже е без национално покритие- инат и самоувереност
Ако ще още 143352 летни ромкоми да изиграе дрънчейки железа и показвайки тяло, нещата няма да се променят