ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 182
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Прекарсно го изпълни Hands ClapНема превземки и сополи и подуване, като некой други колежки.

ЧРД на Киво! Да е жив и здрав и още много успешни проекти и щастие. Birthday
Хазалка винаги  говори  хубави неща за него , двамата и братя Чаатай и Къванч .
 С Ча  имат общо хоби и се сдушиха гмуркане  риболов , яхти , махти.
Е , не стана засега да ги съберат двамата красавци ,но много  желая.
Барем едно фотооо ко нашия празнува с него. Това си пожелавам.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1595707
ново от днес ,  Киво си говори с октоподите така мило . Благодарил е за поздравите. Башак го е поздравила.

Цитат
Кыванч Татлытуг с супругой Башак Дизер и с друзьями.
Из инстасторис Мина Сомер:

"Как хорошо, что ты родился, наш дорогой. Желаю ещё много совместных прекрасных мгновений и воспоминаний наполненных смехом"

"Мы очень соскучились по вам. Желаем провести прекрасный день."

"Желаю провести жизнь в тех местах, где ты всегда был самым счастливым - на море. И мы каждый вечер будем рыбачить."

С аркадаши празнува ,  Ча да е запрашил  на друго място или е там ?
 Готино пожелание.  Хубаво е че са край морето и аз искам ама немаааа . Миговите  трябва да се изживяват.
 Ние всяка вечер ще ловим  риба .Animal Tropical Fish

Отдавна не бях разцъквала от ЗП
https://www.vbox7.com/play:dd8616bbaf

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:05 от femmi2

# 226
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче, как успя да свалиш на Белл клипчето, като линкът и на качване е "счупен"? Няма как да се дръпне от него. Пробвах снощи с идеята да го метна в моя профил в тубата, ама се оказа, че няма нищо за мятане.

# 227

Broken Heart

Гласовете са нежни , Марга прави клип с тази  песен с нейн финал с танца в парка. Heart Eyes
Текста е красив . Не ме обичай .
https://www.vbox7.com/play:bd5da2df03

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:06 от femmi2

# 228
  • Варненска клюкарка
Проф, аз май не го качвам за пръв път. Преди да си го запазя пък помня че някой тук ми обясняваше как да го дръпна, че не беше на ЮТ, там го забърсаха преди да сваря да го изтегля.
Да се опитвам ли да го качвам пак, странно, сума и серии съм качвала в Докса, ако искаш утре ще се пробвам пак.

Фемо да, песента на Дженифър Лопез и Марк Антъни е много хубава, пак се надпяват мъжки и женски глас. Странното тук е че към момента просто работят заедно, създали са прекрасен дует, а се преоткриват няколко години по-късно и стават семейство. Доколкото знам тяхното изпълнение е кавър на италианска песен но истински известна я правят латиносите.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 20:36 от Беллора

# 229
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, няма смисъл, не се мъчи. Peace
Маргарелка нали вече го е качила в Vbox7.

# 230
  • Пришълец
Профи, успях единствено през телефона, пробвах и през друго устройство, но не се получи. Значи проблем с линка, ясно.

Бел, добре, че ми даде идеята за My all, черно-бяло и на забавен каданс.Heart Eyes Възползвах се и си озвучих и други любими сцени с предпочитани песни.
Ех, това му е предимството да са качени в Ютюб, повече хора им се радват и си ги размятат после Heart Eyes

Освен в бокса качвам и тук, по-трудно се свалят, но е хубаво да ги има в нета.
https://www.videoclip.bg/user/daqna_56

Феми, вярно, Киво е рожденик. Да е жив и здрав и да му се сбъдне онова за което най-силно мечтае в професионален и личен план. Дано всички да помъдряват като него. Grinning

# 231

Извадиха архивите за празника ,но искаме новииии от купона на морския бряг.

днес празнува и Фуркан Папалъ .
 Изменил се е , тези бради начиии.  Аблата му беше мениджърка ,но вероятно ги е сменил след станалите неща с нея и Ча. Гледала съм го само в ромкома с Демет. Част от  актьорите  от там участваха и в РП.
Скрит текст:

https://twitter.com/HazCagForever/status/1289283563880239104
творчество  с фемирите с гласа на Ча от песента от Делибал.
 хареса ми Hands Ok Hand

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 23:19 от femmi2

# 232
Марги, майстор си наклипчетата със собствено озвучаване. Ако имаш и други давай ги насам.

# 233
  • Варненска клюкарка
Тези двамата как се намериха, с какво доверие го гледа Фико Heart Когато проходи и Марсел, синът на Еркан който също им е чест гост и нещо като братончед на малкия Али Шакрак ще станат направо компания Laughing

# 234
Нетфликс е купил филма Банка на разбитите сърца . Този филм е голяма загадка , никъде го няма . Разгеле , руското разузнаване да го докопа след излъчването и да го гледаме.
 В главных ролях - Хазал Кая, Танер Олмез, Метин Акдульгер, Халюк Билгинер, Фатих Артман, Ахмет Мумтаз Тайлан, Осман Сонант и другие.

Ехааааа , още от нашия усмихнат  медведьонак Kissing Face
Представям си  като направи годинка каква феерия от снимки  ще бъде Grinning Ще събере другарчета и съседи.

Баткото води малкият приятел за ръка .

Докосни ме с устни , целуни ме нежно и всичко да трепти KissHeart DecorationHeart Decoration
Устните нешно ще нашепват , само теб исмам да усещат Stuck Out Tongue Winking Eye
Ааах , да не споменавам Чачовите устни коя кикимора се блажи в момента .
Ще ни мъчи да чакаме инфо и фото , толкова е станал скичен и спечен  и това стана след Ичердето .
Ето го през 2017  Сохо хаус един от луксозните баровски заведения в Туркиш.

Очичките му светиха , почерпен и Гинчо кара автомобила.

Ла бума с мазните Лабумски и Билгин

От баш клюкаря дето му снася отдавна нищо не е писал за Ча.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:50 от femmi2

# 235
  • Пришълец
Рори, не е точно така, но благодаря.Heart

Това не сте го виждали, сега го споделям в нета. Една от любимите ми сцени със също толкова харесвана от мен песен на Шаная Туейн.

Ти все още си единственият, към когото тичам, единственият на когото принадлежа... Ти все още си единственият, когото обичам...” Two Hearts
Нещо такова hahaha

Когато я чух за пръв път може и още да се побирах права под кръглата маса, но защо ми е направила впечатление не е ясно, след години я открих ама едва след като започнах да използвам интернет. И пак е трудно като не знаеш ни заглавие, ни име на изпълнител...
Покрай Фемирите се научих да творя разни неща, дребни, но са все усилия до които е довела любимата двойка. Обхождах темите и избирах ”цитиране” колкото да видя адреса на изображението и да проследя кои са сайтовете, които се използват за гифки, колажи и т.н. Луда работа Stuck Out Tongue Winking Eye Дано и покрай новата ми тръпка се науча на нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе това малкото изглежда е проходило, вярно има и възрастни наоколо, но така като го е хванал баткото за ръчичка... Онзи път с Йълдъз доста уверено крачеше Фико, нищо чудно вече да се е отпуснал и сам. Такава гледка може да разнежи всеки Heart Eyes

Гледам колажа с кадрите от 52-ра, брей тоя СЕМ си е затварял очите навремето, бая страстни целувки е имало. Ама така е като им дават повечко свобода при упражняване на професията и актьорите не пестят енергия и усилия. Хеле пък Ча Mr. Green
Това клипче с песента от Делибала не е лошо, обичам да слушам гласът на Ча.
Покрай него, а и фрагмана към предстоящия епизод на Вратата се замислих за пеещите актьори. Героинята на Ханде ще ”пее”, но всъщност няма да е тя. Веднага разнищиха коя е песента и онагледиха с клипче от Мъпета, Аман шофира и с останалите трима си припяват. Чиста лиготия. Замислих се обаче нали имало доста песни и танци, Аман и Мира заедно или поотделно дали имат някое хубаво изпълнение. Сера като актриса може и да не струва, но за сметка на това пък пее хубаво.
Иначе и за нашата бивша колежка Айча прочетох, че имала подобна сцена в сегашното ѝ дизи, но песента я е изпълнила самата тя и то доста добре.

# 236

Маргииии , Грасияс , че сподели клипа .
Когато песента е нежна и чувствена , няма как да не ти бодне в душичката заедно с фемирите  .

Маргерелкеее , това е нашата сцена обща, която ни е любима Hearts
Носталгия и Емоция !
Сякаш е чакал тези думи и среща .
Ама филм да става , ко е искал света ще обърне и намери жена си . Заради един недочут разговор и недоразумение се разведоха. Даже за сефте виждам развод от разстояние . Нема ли за тех  и двамата да присъстват  в съда , съдията да ги пита по взаимно съгласие , там квато е процедурата.  Па Емко да се противи да я грабне и хайде в Етилер да чупат и беснеят и после сдобряване в леглото. Развод ли Ферооо , не си познала  и аз съм Инат!  За кво се бъхтя по барове , ша изтърпиш малко , избрах теб !  
Този ултиматум е излешен ,но така е решила Джевилек. Емо умира за Фера, само трябваше да потърпи и да си пази мъжа.

SleepingBroken HeartBroken Heart
Емир сега аз те питам с Мен ли си ?
Обърна се и я прегръдна с копнеж Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=odoK04z8exU
 И още една ,  турска , която харесвам
 Има нещо между нас , усещаш ли и двамата го знаем , витае във въздуха.  Ето това ми  е сблъсъка на мен по тв - то.  Иначе не ми направи впешатление в началото , но този епизод си казах  бе ще става нещо тука с тия младите  и двамата красиви .

Ах, колко трудно било да кажеш "да приключи"
Докато все още те обичам
Да не целувам устните ти
Сякаш си непознат

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:29 от femmi2

# 237
  • Варненска клюкарка
Марги, а новата ти тръпка кара ли те да преглеждаш сериите отново и отново? Питам за сериите а не за отделни сцени с ГГ. Аз например имам любими сериали които съм гледала по няколко пъти, но единствения който мога да гледам след толкова години и безброй превъртания е АФК, историята е банална но има нещо вълшебно нещо увличащо, не знам.... Мога да гледам и ЗП, но не заради ГГ, а защото ми харесва историята. И Мелодията подобно на ЗП, даже главните са ми направо неприятни и двамата не могат да играят, но историята е тази която харесвам, след финала изпадам в някаква необяснима тъга, нещо като депресия. Когато го гледах за пръв път, с месеци не можех да подхвана нов сериал.
Това с ученето на разни техники за боравене с картинки е полезно, така че давай.
Навремето и аз харесвах Шаная Туейн, макар че този стил музика не ми е от любимите, но има нещо у нея, беше и много красива, а това звучи прекрасно, ще те цитирам по мързеливия начин.

Цитат
”Ти все още си единственият, към когото тичам, единственият на когото принадлежа... Ти все още си единственият, когото обичам...” Two Hearts
Нещо такова hahaha

Аз на Аман и Мира харесвам само едно изпълнение, не знам в коя серия е, помня че беше някъде в началото на втория сезон, уж че разговаряха с песен, тъпо и клиширано от разни други лигни, да ти се доповръща от погледи на обречени овце, ама и песента и изпълнението бяха хубави. Тази серия съм я запомнила със синьо лилавеещия Ча и с жълтата коса на Сера, нови филтри ли изпробваха, що ли, ама нещата изглеждаха много странно. През повечето време на Сера и даваха да пее някакви песни на които да вие или крещи , а гласът и на много ниски и на много високи е несигурен. Ча за не знам кой път казвам че има много красив мъжки  тембър, дълбоко гърлен и секси но диапазонът му е малък и където има височини става несигурен. То затова и двамата не са взели да дават концерти щот не стават за певци освен да хванат микрофона в някое заведение и да повеселят присъстващите. Сера пее разни известни песни станали хитове но така всеки може, даже по форматите абсолютно неизвестни участници правят повече гледания, а и както казах с вече станали хитове песни всеки може.
Когато Беяз караше Ча да изпее песента от Делибала на мен лично ми стана неудобно когасо нашия не го направи въпрекинастояванията и се оправдаваше там вече забравих с какво, болен ли бил... какво беше.... А реално защото без помощта на компютърната обработка, нещата щяха да звучат доста различно.

Сем питаш къде е спал навремето. Не е спал, направо в кома е бил и аз още се чудя защо така се раздаваха без нужда под пердето, отделно че нашата този път нямаше накъде да се тегли, беше я притиснал по едно време и главата и хвана а е взела да се дърпа Joy

Марги във видеото/серията ми харесва много едно нещо- сцената когато чисто по мъжки я подкара без увъртания и лирични думи, даже я прекъсна  направо в десетката "какво му отговори"  и после как се върна и щеше да я стрОши от обич  Laughing

# 238
О , и аз имам такива сериали , които ме карат да ги гледам отново. Най - вече зради ГГ . Забавни , тъжни моменти. Сценарият е важен.
Марга си намери сериал за който да тръпне. А в нашият сериал ,както се изрази Бел историята е банална ,но има нещо вълшебно . Това е заради играта на главните . Ча е прохождащ всичко му е интересно ,ври му кръвта. А и останалата част от каста също е добра.

Ханде Ерчел много гюзел на тази снимка .Hands Pray Като не е бухта в лице е къде по - добре.  Грима е хубав подчертава каквото трябва.

Маргиии , ще резнеш ли романтиката на свещи от НИ.
Тук не е като Ча колегата пак е добре,   харесват ми двамата .

Е ,имаше лилаво перде контрола не е бил като сега. ПЕ Гизем ша го изяде колегата ,  ся е паднал и нашия  е като ураган.
 Stuck Out Tongue Winking Eye
Сегашните дизита ко има целувка спазват да е късно или си плащат глобите. Повечето по челето и бузата, големи хора , като у детската градина. Алкохол замазват или въобще не дават.
Пък ко направат модерно дизи и сценарии  е риск.  

Марги преди в един пост пита  за СС и шампоана .
Още е рекламно лице , това е ново

Цитат
Това клипче с песента от Делибала не е лошо, обичам да слушам гласът на Ча.
Маргиии , и аз така добре ми действа гласа на Ча .Heart Eyes и ми липсва на екран. Това клипче за което говориш е от Т което сложих в темата.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 10:22 от femmi2

# 239
  • Пришълец
Бел, добър въпрос, на който не мога да дам еднозначен отговор Laughing
Трябва ми онова изчервяващото се човече, че ще си пусна боята докато го направя това самопризнание Joy Вратата понеже е романтична комедия тръгнах с предубежденията, че не е нещо което да гледаш кой знае колко съсредоточено, че да му схванеш смисъла. На места прескачах, за да стигна до моментите с ГГ и сега има неща от миналото, които искам да навържа с настоящето ииии мисля да прегледам епизодите наново. Mr. Green Ама чак пък отново и отново, надали.
Доколкото се познавам това увлечение е моментно, май за пръв път гледам нещо което е незаснето изцяло, нямам очаквания, не се ядосвам колко е предвидимо или като получа дежа вю...
Любимите ми АФК и ЗП съм ги гледала повече от веднъж като дори пълнежа не ме дразни, точно обратното всеки път откривам по някоя подробност, която ми е убягнала предишния. Заради разликата в превода и дублажа може би, а и моментното ми състояние и концентрация. Но като цяло не си падам по повтаряне и потретване на други сериали. Има още един който ме впечатли заради химията между главните - Аси, но за него не се присетих нито веднъж през годините, повлече ме и Карагюла ама толкова, минават и идват следващите. Аз съм най-обикновен консуматор и трудно се впечатлявам.
Макар двата, които да са ме докоснали най-силно да са с Хазал, след АШК с Х. Курташ друг сериал не бих гледала само заради нея, просто не ми е така интересна и завладяваща с присъствието си. Представяйте си пак изчервяващо се човече и стол под който да залегна Joy

Феми, гифките ще останат за следващ пост, сега ако взема да вмъквам изображения или давам предварителен преглед няма да се публикува. Нещо от устройството ли така, не мога вече да рискувам и гифки да отворя в нов раздел и да ги ползвам.
Със старата версия подобни проблеми не съм имала, а и както се похвалих оттам имаше възможност да проследиш по адреса на изображението и да си откраднеш идея, иначе още щях да се чудя как го извършват конвертирането от мп4 в гиф и се радваме на изображения от Т във форума...

Ох, рекламата на Head & Shoulders беше адски натрапчива Joy Един от подчинените му вика на главния ”май ви се е появил пърхот” и гледаш го в следващата сцена онзи в банята взема съответните мерки за справяне с проблема Joy Joy Joy
Ханде-то хем нежна, хем женствена. Преди ми беше незабележима и обикновена, бузеста... Не знам кога се разхубави така и има ли корекции се питам. Левичар е между другото, в живота си познавам един-единствен и на екран не съм виждала, рядко срещани са и в този смисъл ми направи впечатление.

СЕМ-а едно време го е раздавал много ларж, да вземем само нашия сериал за пример. Емко с Фера с воали, без воали и пердета; с Рюя какво себераздаване падна, Корай с Ханде да не пропусна, Капитана и той огън, Гюнеша пък напраУ забравяше за све камери и обкръжаващата ги среда Joy
Онова нежното награбване на нашите ми е любимо, на диванчето, където според моите факсове Емко прошепва едно Ферее и всички реплики ми се губят Joy
А целувката им, която не ми е по вкуса е тази след отвличането (44мисля), едно мляскане Neutral Face някак ми идва в повече...

Общи условия

Активация на акаунт