Чаках снимки от там така и нямаше и си мислих че вероятно е заради повторната вълна от ковид. Отказали са участие, защото не искат да са между много хора и публика. Хазал пази Фико ,а Онур скоро ще стане баща. Загаджи се с мениджърка не знам дали са женени.
При нас и по света се затягат мерките.
Побърка всичко живо тая гад.
За да не затварят ресторанти и кафенета ще се допускат определен брой хора ,дезифектанти и така.
Днес мама е по изследвания в поликлиниката ,та направо настръхвам .
Маски ,ама си е риск. Казах и често да си трие ръцете с антибактериални кърпи. Дрехите ,като се прибере директно за пране.
Оф и аз трябва на очен и така. Сигурно ша ми капак капки за разширяване на зениците. Пия вит. и така.
Скоро свършва Невестата по бтв .
След това ще излъчат Гарванът с Ардучев и Бурджу Бириджик.
Не ми допада Бурджуто не знам що визуално. Като актриса почти не съм я гледала. Баръш Ардуч не е кой знае къв красавец за мен ,но бива. В тяло се поддържа. Пък и не играе толкова зле.
Може за фон да го пускам не съм решила.
Доколкото мернах инфо от преди пак некви отмъщения и любов е сценария.
Не съм сигурна един или два сезона е дизито. Претупаха финала заради рейта в Туркиш.
Бурджу Бириджик засне по Нетфликс сериал за серийна убийца по книга.
Предстои да го излъчат.
За нашия Ча я спрягаха в Защитника и добре ,че не стана. Там е като момче ,тя като лелка.
Онур Сайлак също подготвя проект ,като режисьор за платформата. Много го харесвам него. Скри ми шапката в Сблъсък с Киво и Елчин Сангу.
Всички са невероятни в този сериал ,но е тежък.