ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 184
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
На 27 Октомври трябваше Хазал Кая и Онур Сайлак да присъстват на концерт в подкрепа на театрите .
Чаках снимки от там така и нямаше и си мислих че вероятно е заради повторната вълна от ковид. Отказали са участие, защото не искат да са между много хора и публика. Хазал пази Фико ,а Онур скоро ще стане баща. Загаджи се с мениджърка не знам дали са женени.

При нас и по света се затягат мерките.
Побърка всичко  живо тая гад.
За да не затварят ресторанти и кафенета ще се допускат определен брой хора ,дезифектанти и така.
Днес мама е по изследвания в поликлиниката ,та направо настръхвам .
Маски ,ама си е риск. Казах и често да си трие ръцете с антибактериални кърпи. Дрехите ,като се  прибере директно за пране.
Оф и аз трябва на очен и така. Сигурно ша ми капак капки за разширяване на зениците. Пия вит. и така.

Скоро свършва Невестата по бтв .
След това ще излъчат Гарванът с Ардучев и Бурджу Бириджик.
Не ми допада Бурджуто не знам що визуално. Като актриса почти не съм я гледала. Баръш Ардуч не е кой знае къв красавец за мен ,но бива. В тяло се поддържа. Пък и не играе толкова зле.
Може за фон да го пускам не съм решила.
Доколкото мернах инфо от преди пак некви отмъщения и любов е сценария.
Не съм сигурна един или два сезона е дизито. Претупаха финала заради рейта в Туркиш.

Бурджу Бириджик засне по Нетфликс сериал за серийна убийца по книга.
Предстои да го излъчат.
За нашия Ча я спрягаха в Защитника и добре ,че не стана. Там е като момче ,тя като лелка.
Онур Сайлак също подготвя проект ,като режисьор за платформата. Много го харесвам него. Скри ми шапката в Сблъсък с Киво и Елчин Сангу.
Всички са невероятни в този сериал ,но е тежък.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:25 от femmi2

# 241
  • Варненска клюкарка
ОМГ Дисис мирикъл, сам е обновил инста си Laughing

Фемо последното са интерпретациите на Инеса, никой никъде не е казал  че заради вируса няма да присъстват, даже когато са приемали покната нещата не са били много по-различни от сега.

Гарванът казваш, значи поредния сериал по Бтв който няма да гледам, като знам какви сериали се правят и като виждам какво купуват нашите ме хваща бяс Imp. Дали е до пари не знам- хитът и в Турция и навън Жена върпви по кабеларката, значи не е невъзможно да купуват хитове.
Бурджу и аз не я харесвам, прилича ми на прегоряла на плажа германка, добре че се е разминала с нашия.

Като споменах Жена, последната серия от втория сезон така ми напомни като похват за последната серия от първия сезон на АФК, направо си прозираше замисъла на шефа, имах дежа-вю. Знаете какво се случи в АФК лудия простреля Зехра, Фера пусна пръстена по куриер, т.е. тайната беше въпрос на часове да лъсне, Айсунката припадна страдайки от тежко онко заболяване.... това на фона на лунната соната. В Жена на фона на лунната соната се простреляха трима, главната припадна бидейки в ремисия от тежко онко заболяване, тръгнаха да я водят на лекар и върху колата се натресе тир, още не знам дали ще оживеят освен главната разбира се, че при Аксой новите сезони са като вододели, често нямат нищо общо с предишните сезони, историите му се преобръщат тотално и идват нови лица.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:16 от Беллора

# 242
  • Пришълец
Я, чудо наистина! Joy

# 243
Аууууу , и е хепи и щастлииив и красиииив и много естествено усмихнат и нема мустаки

Маргиии , казах ли аз тази седмица ще се пови , познах Интуиция и сънувах странен сън и хоп появи се . Почвам да се плаша как познавам и се сбъдват сънища  .
Flushed

Хайде черпете с кафе и гифки , чакам баджаначкееее Joy Леле , не мога да повярвам че не е окепазен . Браво моето момче , вярвам в теб ! Heart Eyes
 Ама е красаииив нали кво мислите ? Пуснал е дълга коса и за кво беха тия мустаки на РД само да ни шашка .
Не е суетен да се показва грозен .
На море с аркадашите и Дуда. Но морето и рибите го  правят щастлив и спокоен .
Оф добре не я показа тази кикимора и скумрия , акула  .

сега публикувана от конференцията

Да , Бел , даже рускините са го отразили
Сериал Кузнун продолжает покорять новые страны. Болгарский канал BTV купил права на трансляцию проекта. Преиьера состоится 11 ноября.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 16:41 от femmi2

# 244
  • Пришълец
Грее, това виждам, ако махне коса и брада си става такъв, какъвто го харесвам.

Феми, гифките от НИ които си поръча после, за друга по-оригинална почерпка не се сещам Satisfied

С риск да се разсърдиш, но защо обиждаш Дуда и когато не я виждаш?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 17:05 от Маргарита Н.

# 245
Марги , няма да се сърда.
Дразни ме  и ма сърбат ръцете Mask горката отнася негативи дори да не я виждам.
Да не ти говора рускините колко  са остри към нея.
Тази коса и брада ся за нова роля ли е  ?
 Човекът загадка , ще гадаем.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 18:12 от femmi2

# 246
  • Пришълец
Феми, Гарванът няма да е на мястото на Невестата. Проверих понеже ми се струва има още епизоди от този вечерния.

Източник:
http://tvnovellas.blogspot.com/2020/10/cherna-ptica-po-btv.html?m=1

# 247
Кафенце в мрачното време .
Невестата не е свършила още ,а Гарванът ще го дават на обяд на мястото на Обещание.

от архивите .
Рускините припомнят тази среща и разказа на момичето.

Мои руки у него на шее, его руки у меня в волосах!
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_171354
Късметлийка. Ех ,ще си мечтаем затова.

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:35 от femmi2

# 248
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
1. Мустаците са си там.
2. В този вид не го намирам за красив.
3. Важното е, че изглежда напълно щастлив.
4. И че се сети за инстаграма си. Wink

# 249
Мустаците са там но не са отвратителните от  рождения му ден .
Има голяма разлика , сега е нерде по приемлив вид .
Чудо е че се сети за ИГ и не е забравил паролата.
Щастлив е грее и няма да е зле да ни огрее с инфо за бъдещите планове .
Много ми липсва гласът му и да бъде на екран. Ко ни поднесе бонус с чаршафена сцена или сцени ох малеее , мъъъър BlushStuck Out Tongue Winking Eye

Цари радост от феновете и го изразяват с емотки на снимката.
Heart Eyes

Баш Делибалската визия е докарал .  
Да красавчик, красавчик
Вид счастливого человека
ето и други го оприличават на Баръш
Образ как из делибал бороду подбрил

нова - стара

от сторито на Хазалка

====================

Kiss

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 22:38 от femmi2

# 250
  • Пришълец
Феми, бях ти обещала.

Така ми харесват повече като подредба: танца, уваженията и събуждането. Разбирам, че за нуждите на сценария не са могли да пропуснат тази част, ама така набързо скалъпено, още се смея hahaha Измъкна я от кухнята направо, малко свещи, музика, танци и 'айде да преминават по същество hahaha Ети и Рори ни преразказаха още тогава ама не си го представях...
И пак добре, че романтиката е минала преди Хазал да бухне още, че щяха да оставят на въображението на зрителите кога се е случило...

# 251
Привет Ви. Hug
Много сладък Ча, харесва ми, а Хазалка откакто стана мамче разцъфтя като  розова пъпка.

# 252
  • Пришълец
Привет, Наде! Hug
Сигурно е чиста случайност, но с Чачослав напоследък се появявате все по едно и също време Laughing

# 253
Привет Марги. Grinning
Хи, хи,  ми да, с Ча се наговаряме.

# 254
Надееее Hug
Емко 3 за теб

Красота ли е да я опишеш,като изваян!

искам така  да ни изненада от морския бряг или в двора.
Ще почва нов проект и се подготвя .
Уважаван журналист писа статия, че Киво и Ча релаксират на морето  с риболов и гмуркане преди натоварения график . Двамата предстои да се завърнат на снимачната площадка през ноември . За Къванч е ясно за Нетфликс , но предстои да разберем Чаатай Улусой в какъв проект ще бъде.
Платформа или роден екран ?
На Фема предчувствието е че ще екшън,адреналин. Може би на Тимур Саваджъ , който отдавна иска да привлече Ча.  
По - добре на платформа , но ще разберем якънда. Искааам страстни целуфани и кадъните да ги праща в рая Stuck Out Tongue Winking Eye

Целувай ме Kissing Heart

На първа стр. липсват снимки от ПЕ
 Ще трябва да сложим , имам запазени гифки.  
 Бел ще я мързи , но  ще помогнем да запълним колекцията . Там е толкова неустоимо мегааа, красииив Flushed
Да каже дали иска и нерде да ги пратим на лични или тук в темата.

===================
Скрит текст:
Миналите победители и бъдещото поколение.
мис и мистър моделс Турция.
Мадамата е на 15 години Flushed Изглежда на повече 

Победитель конкурса Лучшая модель Турции этого года Огюзхан Болат в своем интервью заявил о том, что его идолом является Чагатай Улусой. Он также хочет быть моделью и актером и в настоящее время берет уроки актерского мастерства. Главная его цель - это карьера в турецких сериалах, он полностью уверен в том, что хочет играть.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 19:57 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт