ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 187
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Тенкс Феми, Grinning
такъв си е той, изваян.

# 256
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тъжна съм. Шон Конъри бе любимият ми актьор. Винаги ме е впечатлявала класата и мъжеството, които излъчва, и които грам не намаляха през повече от 50-годишната му активна кариера. Най-красиво остаряващият мъж на планетата. Лека му пръст и поклон!
Някога се надявах и си представях Чачко да има неговата харизма, неговите успехи и актьорско дълголетие. Би бил добър Бонд, Джеймс Бонд. Wink
Днес вече не съм сигурна дали Чачун е способен на това. Но поне му прави чест, че внимава какви проекти си избира. А когато не намери такива, опитва да създаде нещо сам, не се оставя да му налагат.

# 257
  • Пришълец
Наде, радва ме присъствието ти във форума, има ли си причина Laughing т.е. гледаш ли някакво дизи в момента?

Тъкмо и аз идвах със снимка на тазгодишния бест модел. Ча му е идол Laughing

Ама девойката как така на 15, наистина не ми изглежда на толкова newsm78

# 258
Маргиии , така пише за годините .
На някои личат на други не.
Малка е ама.... Мечтала да участва в конкурса и се явила.
Цитат
Мама Мелисы Ымрак, которая стала Лучшей моделью Турции в 15 лет, была возмущена скандалом в прессе из-за возраста ее дочери. Как сообщила женщина ее дочь всегда мечтала участвовать в конкурсе. Отец Мелисы не возражал, сама она всегда находилась рядом на всех этапах конкурсе. И вообще, дети могут быть актерами, певцами, но почему же ее 15-летняя дочь не может быть моделью?

морски колаж Heart Eyes мистър усмивка , Хазал и блести слънцето .
Не мога да му се нарадвам Heart Eyes като волна птица е и грее.

Маргарелке за теб награда за поръчките Wink

Нашият е по - хубав  от новия победител 2020 г.
Идол му е Чаатй Улусой .Мечтае за неговите стъпки . Момчето го разбирам, ама ЧУ един път се ражда.
Ще му намерат проект и на новият победител.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 23:25 от femmi2

# 259
Нищо не гледам Марги, защото времето ми е кът, но от Патроните ни и от вас, не се отказвам.

# 260
Добра вечер Hug

Джем Белеви в своем последнем интервью сообщил, что зрители увидят новый фильм Что из меня получится / Benden ne olur, в котором он сыграл вместе с Хазал Кая, в январе 2021 года.

Премиерата на Хазаления филм през Януари 2021 год. На Ча обявиха през март. Разчитаме на руската разведка да ги докопа и преведе двата филма ,като излязат.

лайк от  Хазалка Kissing Не забравя колегата  , морският отшелник.
Дано да е наред всичко при тях  , земетръса в Измир е  ужас. На Дуда родителите са от там ,няма как да не се е притеснила за тях.  

новата прическа и фото на Фахиде Гюрдум .

БУ Дениз си разхожда домашното куче .  
Скъсил е косата в НИ е къдрокос .

усмивкииии Grinning
Капитанаааа шикарен , стилен , секси мен.НаправУ ти се подкосяват коленцата Sunglasses

припадаща емотка и сърце Hearts
Шакафак Пакдемир не е лоша като визия. Не гледам Ябълкат, но като игра в Сега и Завинаги е великолепна.

==============
това го мернах в Т
Маргииии , ти  умееш можеш ли да го направиш на колаж  или съединиш по някъв начин Flowers Cherry Blossom
Няма значение цветен или черно - бял кадър ,хрумна ми идея за мърдащата гифка морска с Хазал.

Yellow HeartNature SunnyHeart Eyes

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:06 от femmi2

# 261
  • Варненска клюкарка
Аскерски кадри

Проф, лека му пръст на Шон Конъри, гениален актьор беше, неговият екранен чар и красотата на Пол Нюман повече никога няма да се повторят, за мен и двамата бяха най- красиво остаряващите актьори.. Амин.
 Единственото общо между Ча и и първия ще си остане зодията им. Но да, права си, Ча умее да подбира проекти, или си ги създава сам, слава Богу  късметът все още е с него.

Видях че сте писали че филмът на Хазал излиза през януари, но останах с впечатление че няма дса е на платформа а на кино, това си е чиста лудост в тези времена Imp

Марги, конкурсите за модели  нямат ограничения за възрастта. Например на Елит моделс редовно ги печелят момичета на по 13-14 години. Това беше най-елитната моделска агенция в света, в момента обаче не съм сигурна дали не я закриха или преименуваха че големи скандали я тресяха. В Турция навярно заради моралния аспект за пръв път някоя се е престрашила  да се яви преди пълнолетие, но е избързала, защото на тази възраст надали ще види роля освен в детския каст, СЕМ бди. Сега се сещам че Сера става някаква мис на 15-16 годишна въззраст но конкурсът се провежда в Чехия или беше Полша, а тя заминава без родител, как става това не знам....
Добре че мечтите са безплатни , то май всеки бест модел иска да има късмета на Ча, поне за няколко такива изказвания се сещам през годините но никой не се е прочул с повторение. На Ча са му дали огромен шанс, но се е случило след като са го видели и как му се получава с колежката, както казва Аксой че взаимодействието било  мигновено и се усетило и на сета и на екрана. Ча просто отлично се е възползвал от първоначалния шанс, имал е и огромна доза късмет да попадне на правилните хора и на правилното място, останалото го е постигнал сам с упоритост и ..... още повече късмет. На това момче едва ли заради едната му хубост ще му дадат важна роля от раз, а и вече толкова модели станаха, повечето не са лоши но са някак безлични, няма енергия у тях. Впрочем вече е получил няколко предложения и ги обмислял, не се е разбързал нещо, явно ще е както казах.....

Страхотен колаж, вярно ли ми се вижда че са опитали да пооблекат и Хазал с Чачовото яке?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 16:21 от Беллора

# 262
На този колаж с актуалната им визия се вижда, че и сега като външност си отиват и биха стояли добре на екрана един до друг при това и двамата изглеждат различно от Емко и Фера. Но това чисто физически. Дали биха могли да играят добре в партньорство е друг въпрос.
На мен Ричард Гиър и Джулия Робъртс са ми сладки и химични и в двете романтични комедии в които си партнират.

Хазал все играе роли на момичета с някаква емоционална тежест от семейството и в ЗП, и в АФК, и в НИ. От Марал гледах някакви откъси, защото не намерих сериите, а филма за красавиците и звяра остана някак неразвит, недовършен, но се водят неуспешни проекти, а всъщност в тях играе по-самостоятелна и независима млада жена. Затова искам да я видя във филм или сериал уверена, без никакви емоционални тежести, успешна млада жена, борбена, в екшън ситуация в която може да се намеква за любов, но да не е на преден план, а по подразбиране както във филмите за Индиана Джоунс.

# 263
Ха ,Бел ся ша получим факсове Joy Няма да е лошо да  се срещнат наистина на някоя морска почивка и да има снимки. Различно е според мен якето.  Ча е като птица в небесата свободна и волна .
Но трябва да  отлети ,защото двамата аркадаши Киво и ЧУ ги чакат задачи в мегаполиса.
Само да са здрави и ние и те. Трудно е в това епедемично време .
Тувана Тюркай е с такъв вирус и се лекува вкъщи.
Между другото съм нетърпелива да разбера дали слуховете  за нов екшън военен ще са верни. Отново да е екшън герой този път с продуцент ТИМС. Отдавна иска да го привлече. Сериала ще се казва Организация  за държавния канал. Оф хем искам да се завърне ,хем не ми се иска да е на роден екран ,щото там цари Цензура и с тези рейтинги нищо не е сигурно.
Но сте прави, че на нашия досега няма спряно дизи ,освен ПЕ . Продължението на Фериха. Умеят с Гинчо да подбират и плюс това огромната обич и фенове си казва думата. Макар и това да не е гаранция ,когато решът да джаснат даден продукт . Това си е неуважение към труд и зрители. Но системата им е такава и се произвежда на кило. Турция е втората държава след Америка ,по производство и износ на сериали.
За Чачи каквото и да избере съм сигурна че го е обмислил. Връща си хубавият облик Heart Eyes ко е късо оформен в прическата ще е по добре. Важното да нема грозни мустаки и подут вид.
Винаги съм желала да играе Джеймс Бонд и ще е чок саджък и гюзел . Бондовската сесия в Монте Карло го доказва Stuck Out Tongue Winking Eye Само трябва да поддържа форма ,другото го умее . Wink

Бел в Чехия печели конкурса Серенай.
Ама тя не е ли била с майка си ,как така сама непълнолетна ?
Туркиш не знаех ,че е разрешено на тази възраст .

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:52 от femmi2

# 264
  • Варненска клюкарка
Това което е Бест Моделс Турция е част от свеговна верига.
За Сера бях чела че е ходила сама, затова и в поста си се чудех как е възможно.

Рори, уви не е достатъчно само да изглеждат добре един до друг, десетки примери има на провалени проекти със симпатични двойки. Аз съм се опитвала да гледам Булката беглец, май така се казваше втория общ проект на на Ричард Гиър и Джулия и двата пъти повече от двадесетина минути едва ли съм издържала, а критиката направо ги разгроми, разваляйки впечатлението от първия им проект. Аз всеки път давам пример с Майкъл Дъглас, Катлийн Търнър и Дани Де Вито - тази троица играе в три филма - Войната на семейство Роуз,  Легенда за камъка и Перлата на Нил, и трите са хитове, но в Америка е друго, могат да се разгърнат и да се покажат по много по различен начин. От тези трите 2 са приключенски с комзичен характер, Войната е нещо като драматична черна комедия. И в трите главните са тримата споменати по-горе, като последният проект е най як, но са филми не сериали дълги по 2 години. Турцитге нищо от това не могат да направят- комедиите им са малоумни, приклрюченски нямат, драмите са драми,  повечето филми които бълват са драми и от тях почти няма хитове.
Но мога да ви успокоя- повторение на Ча и Хазал няма да има- нито тя ще си го позволи, едва разплела се от любимия партньор на феновете си, тя направи и всичко възможно започвайки 3 месеца преди сватбата си  и от тогавао непрекъснато повтаря че не се разбирали, сещате ли се защо го прави?  Феновете и приписват детето и на Ча, проклинат Мишо, абеждат го и го заплашват, мислите ли че отново би си причинила това с нова сила? Ча винаги е гледал напред, на него също му е дошло до гуша от разни колажи с бившите колежки, спомнете си думите му в Агента, как уж говори на момчето но като от личен опит че не бил щастлив докато снимал романтичен сериал. То ясно и за кой период ставаше въпрос, в първото дизи летеше от кеф, но и не мисля че втори път би си причинил такова нещо, а и зрялата любов в киното не е толкова интересна както е първата..

ГИМС би било добре. Надявам се Ча да не попада отново в АЯ, в последно време, всъщност от много време сериалите им се провалят, на този етап само Чукура им измива срама. Последните 2 седмици откакто онзи мазняяр беше махнат от Агента и сериалът преместен в неделя рейтиннгът му скочи двойно - вчера е 4,91% Неделята по принцип е слаб ден но факт че нещата рязко се промениха, денят ли, смяната на режис,орът ли но тези явно ще изкарат до края на сезона.

# 265
Блазе му че е на морето вълни, морски въздух  , готви им риба.
Време е да  отлети , че ми липсва и да разберем нерде ще го отведе новата роля. Гинчо нищо не мъцва ,като подопечения.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:19 от femmi2

# 266
  • Варненска клюкарка
Какъв е хубав Heart И му е студено, направо е прегърнал радиатора.

В една група са напускали кадри от работния процес и от серията, ама не мога да преценя това от къде е, сигурно защото последните серии не са ми любими и не съм ги гледала 253647 пъти. Прилича ми да са зад кадър но не знам

Това е интересно, сериалът е бил заплануван за друг канал и с друго заглавие. Често се случва да променят заглавията, второто е по-добро.
Цитат
10 лет назад 3 ноября 2010 было объявлено о том, что Хазал Кая будет сниматься в новом сериале телеканала ATV "Теперь я выросла". Новым возлюбленным ее героини станет победитель конкурса Лучшая модель Турции Чагатай Улусой. Сериал в конце концов оказался на телеканале Show TV, изменив название на "Я назвала ее Фериха"

"Ако някой има проблем с мен, позвънете ми и ще го решим заедно. Но ако вие нямате телефонният ми номер, значи с вас не се познаваме и не можем да имаме общи проблеми."
                                                                                                                                                                                             Хазал Кая
Добре казано, уви хейтърите не се спират, иска ми се  Хазал да не им обръща внимание.

Хубав жест от списанието. Но вече наистина започвам да си мисля че някой много е вдигнал мерника на Сера. Тук са всичките му колежки, започвайки от Хазал и даже сцена с достатъчно задържана на нея камера, а от второто дизи екранните му родители. Нататък Лидия, Бенсула, Арас, Дамла, Айча.... а най награждаваната актриса която получава награди дори и да не играе никъде от години  я няма Joy

# 267
Профи ,ЧРД ! Birthday  Всичко най добро желая .
Баща ми също помъдрява днес.
Здраве  останалото  ще се нареди . Близките да сме спокойни. Birthday
Да се почерпим  виртуално сладко и солено Yum

Скрит текст:

Наздраве !

Красота ! Пу , шикарни , прекрасни , така като ги гледам и се пренасям у света на мечтите Stuck Out Tongue Winking Eye

Ощееее Heart Eyes
 Ах , тази ризка и коралов цвят така да му отива Hands Pray
красиво плачат и двамата:heart_eyes:

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 16:30 от femmi2

# 268
  • Пришълец
Реших да не издавам рожденичката ако друг не я поздрави преди мен Laughing

Честит рожден ден, Профи. Много здраве и късмет Flowers Four Leaf Clover Flowers Bouquet

Феми, жив и здрав да е и баща ти Flowers Four Leaf Clover

Обичам ги тези кадри от АФК, нищо че във финалните епизоди се усеща напрежение.

# 269
  • Варненска клюкарка
Проф, да си жива и здрава, и всички хора които обичаш също. Да бъдеш щастлива и обичана.

Фемо и твоят татко да е жив и здрав, да се обичате и да си помагате.

Аз също се сетих, но не исках да издавам без Профчето да се е появила с почерпката Laughing   Както се сещам винаги за Надето през август и Габи края на май  и всички в темата на които знам рождената дата.... Всяка година се сещам и за Зиза ден след Чачовия РД Laughing

И никой не ми отговори на питането за кадъра. Помня че имаше такава сцена, но не помня в нея да са се виждали коленете на Хазал.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 19:23 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт