ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 199
  • 735
  •   1
Отговори
# 270

Профче, Честит Рожден Ден! Пожелавам да сте здрави всички в къщи, да бъдеш обичана и ценена и да имате много поводи за радост и празнуване! Весело изкарване на празника и от утре да се появят възможности да се реализират всички твои планове и желания! ❤️
И понеже май си спомням, че твоето любимо цвете е розата

Феми, да ти е жив и здрав татко ти! Да имате възможност да прекарвате много хубави моменти заедно въпреки сложното ежедневие напоследък! Весел празник и на вашето семейство! ❤️

# 271
Момичета Kissing Heart
 Рори , така хубаво пишеш с думи Hug
 При теб как са нещата  ?

Бел , не отговорих защото не съм сигурна в кадър или зад е въпросната снимка.Rolling Eyes Много пъти съм гледала сцената , но ...  Фера вилнее и чупи , Емко не вярва ко става , разбра се що си дигна парцалите с капитана.

Башак , Кивовата жена са я засекли из Нишанташъ , значи почивката е приключила на аркадашите рибари или нашия е останал още на морето ?   Чакаме да блоговолят да кажат какво ще снима Ча .  Ако е за ТИМС и държавния канал  там хептен  нема целувки . Колко ашк ще има по сценарии е друг въпрос ? Ако е Организацията се води екшън - военен.

Маргарелкеее , за теб черно - бяло Wink

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 18:38 от femmi2

# 272
  • Пришълец
И аз така, предпочeтох да си спестя предположенията за кадъра понеже не съм сигурна Laughing Мисля, че в епизода го имаше все пак, след като Емко зададе въпроса Защо и малко преди Фера да се изправи да изпотрошава.

Феми, два подобни колажа на този, който ти искаше донесохте и не съм правила нищо. Сори.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 21:55 от Маргарита Н.

# 273
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Душички златни Hug Hug Hug
Беше ми много натоварен ден и едва сега влизам в нета и форума. Благодаря на всички ви за милите пожелания и за цветята. Рори, обичам всички цветя, не се тревожи. Преди да ми е изтекъл рожденият ден слагам малка почерпка.

Феми, поздрави и за баща ти! Здрав да е, преди всичко! Hands Thumbsup

Белл, не се сещам кадърът дали е с коленете на Ферка. Във всеки случай визуално не си спомням да съм виждала снимка или стоп-кадър точно в този вариант. А арихивите ми вече не са пълни и няма как да проверя. Вероятно в нета може да се види в самия епизод как е. Peace

# 274
Профиии , тази торта ще я грабна през екрана Stuck Out Tongue Winking EyeYumYum
Heart
Коментар , на мъж , който е служил заедно с Ча в армията. Мъжа говори в един репортаж и питат кого харесвате Къванч или ЧУ .
Бел , назад сложи снимки .  
Чагатай Улусой. Потому что Чагатай мой товарищ-сослуживец. Мы с ним вместе служили в армии. Я узнал его там поближе. Он очень отзывчивый и сострадательный человек. Прекрасно ладит с людьми. Поэтому Чагатай Улусой для меня номер один. (Показывает совместные фотографии с Чагатаем Улусоем в армии)

докато не е изтекла редакцията

Аслы Тандоган с дочкой
Това , второ дете ли е на Аслъ ?
Има други черти на японче , корейче  но и двете са сладуранки

Бенсуто с кучето ,шикарен  кучо  с тази козина

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 18:40 от femmi2

# 275
Такава суша не е била. newsm78
Дуда забрави за дворните храстчета и вейки, Хазал скоро не е снимала Фико, а той сигурно вече тича. Патронът изобщо не го споменавам, че той е ясен. Очаквах днес да се разпишат за Ататюрк, ама само Дуда го е направила в сторито. И Гинчо, ама него няма да го броим. И без това от месеци е доста икономичен с постовете си, били те лични или на агенцията. Така и постен бюлетин не може да пусне човек.  ooooh! 

Надявам се да сте добре момичета. Peace

# 276
  • Варненска клюкарка
Проф, страх ме е да ти отговоря как съм физически, но психически тревожността ми е на макс, продължавам да параноясвам, както никога преди Flushed Думи не ми останаха за държава която оставя чалгаджийниците да работят, а децата спира от училище. Иска ми се да ви попитам сред вашите познати има ли хора преболедували или боледуващи от К-19.

Нашите любимци са притихнали- за единия това е норма, Хазал беше по активна, но пък може да е затишие пред буря , нали наближава Фиков ден.

Този с Ча миналата седмица пусна тази снимка, ако не бяха писали че е нова-стара щях да си помисля че вече съм я виждала, нашия изглежда като на десетки други подобни кадри.

Каква дата само- 11.11. 2020 ......

# 277
  • Пришълец
Радвам се да ви видя, взе да ме притеснява липсата ви.
Бел, не смея да питам, но не ми звучиш добре. Каквото и да е, да минава. Датата е 11.11., но и мнението ти ми прави впечатление си го пуснала точно в 11 Crazy Ти може би имаше предвид, че сборът на цифрите в датата е равен на  годината.  Обичам числата и тези малки съвпадения свързани с тях.

С вируса не съм се сблъсквала отблизо, знам за няколко далечни познати. Някои го преболедуваха, но имаше за съжаление скорошен случай с фатален край.

И нещо по темата...

Подбрах някои любими моменти Heart Eyes

ПП Феми, красив е черно-белия кадър, забравих да го отразя. Но тъй като съм тук, пак не е късно Grinning

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 22:38 от Маргарита Н.

# 278
Белл, познавам преболедували. На работа са вече. Знам и такива, загубили битката. Самите лекари казват, че всеки случай, всеки ден, е сам за себе си. Не знаят кое, как, при кой, ще протече. Всичко е божА работа. И да се тревожиш, и да не се тревожиш, все тая.

Хазал е пуснала кратко видео с Енис Аракан, но не мога да преценя дали тя е тази, която минава зад него. Във всеки случай надписът вляво е "Събрахме се".
https://scontent-lax3-2.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/12518848 … 73679ef23d5b3f581

# 279
  • Варненска клюкарка
Тъкмо вчера я отбелязахме че липсва, а тя записвала аудио книга за портала  Podacto

Казала тази седмица да очакваме много добри новини... А дано!

И нещо по темата...

Подбрах някои любими моменти Heart Eyes
Какво красиво видео Heart
Колко са млади, това винаги е първото което ме впечатлява в тази двойка, Хазал изглежда като момиченце - за пореден път ще цитирам Ети по памет "чиста и нежна и въпреки че беше лъжлива, пак изглеждаше най-чиста от всички останали в тази история". И двамата точно на възраст за първата любов, изгаряща и безразсъдна като тяхната. Ще се повторя, но тук интересът държи не само двойката а и историята колкото и да е банална,  впечатляват режисьорските и сценарни похвати - във всяка серия има поне 2 момента които държат зрителя на тръни ха ли ще ги види някой, няма ли.... Фера се вее по мола с Хандето или с леля си и в единия случай човек си мисли че ще я види Мехметя, а когато Фера се кара на леля си да не бърка в шадравана човек очаква Хандето да цъфне.... Емко звънящ на истинската врата на Фера да и носи папките и какс за едната бройка да му отвори самата тя, как Емко звъни на вратата на Джансуто мислейки че звъни у Фера и как  за малко се разминават долу до асансьора....Айсунката цъфнала на дивана у ферини- инфарктно, Емко поздравяваощ на яхтата Санема мислейки я за майка на Фера....Чепиците които всеки път аха да ги видят с Емко у парка, да я засекат как се измъква нощем или че въобще го познава.... И така всяка серия по няколко пъти, а Га наистина ги видя Мехмета да се целуват в колата беше най-неочаквано, като други подобни изпращания но този път не остана в тайна. Имаше непрекъснато очакване да се случи нещо страшно при това с голяма тръпка с ГГ, за мен това беше още  една от причините за успеха.

Ама наистина съм прозвучала зле. Споко, казах че не ми се казва как съм, че да не урочасам положението. Но иначе психически наистина съм много тревожна-имаме дете което трябва да отгледаме и изучим и трябва да сме живи и здрави. Предишната карантина се наложи да прекъсне скъп курс по средата и да мине в онлайн, сега пак същото, даже само месец изкара присъствено, а щеше да се явява за сертификат на Кеймбридж, не знам последното по какъв начин ще се случи. качеството на онлайн обучението не струва.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 15:24 от Беллора

# 280
Привет Ви.
Вярно Патроните ни замряха и настана суша.
Аз имам познат преболедувал в съвсем лека форма като настинка и други случаи, при които след като си записали хора ден за  писиар тест без да им е взета проба
получили известие, че са положителни, а и се наслушах на много  случаи на препатили от  системата и се отвратих. Така, че ни аз, ни близките ми се страхуваме и все пак, Бог да ни пази от всичко лошо, другото е бош лаф.

# 281
  • Варненска клюкарка

Тези днес са се видели и Хазал е последвала Пелин в Инста. Сега въпросът е просто среща, или се задава трети общ проект.

Наде и аз чух доста странни неща, затова беше и въпросът ми по-горе. Преди няколко седмици водих майка ми на диспансерната и пулмоложка, освен че минахме през лаборатнория и натоварен рентген, докато чакахме двете на една от пейките пред пулмоложката при наличието на поне 4 свободни пейки до мен се тупна някаква жена, която просто си изкашляше дробовете, кихаше и подсмърчаше, даже през нейната и моята маска усетих ментовия и дъх.... Преместихме се на друга пейка  естествено.... Имах очаквания че и аз ще се разболея но ми задраска малко на гърлото няколко дни, а синът ми изкара някаква по-тежка кашлица от която и досега си покашля макар и рядко и хрема и болно гърло имаше, какво беше това не знам. По принцип аз рядко боледувам, но хване ли ме карам много тежко защото нямам сливици и всичко за часове слиза надолу ..... Не ми се мисли направо. И пулмоложката и сестрата бяха без маски.

# 282
  • Пришълец
Чета те Наде и си казвам какво доживяхме, но си права... Бог да ни пази.

Бел, аз не бях те разбрала, наложи се да доуточняваш, извинявай.
А видеото не ми се получи съвсем, за пръв сигурно и последен път сглобявам отделни моменти, пропускала съм някои, които си бях набелязала. Ако включа всичко, което искам може и в 20 минути да не се побере Joy Яд ме е за запознанството в университета, Мехмет като ги видя да се целуват, Фера като поставя ултиматум ”аз или работата”, прибра се Емко и не я намери, взе да препуска по стълбите... оф, без никакъв преход направо към сцена от годежа с Едже съм преминала... И при озвучаването кусури има, иначе музиката е страхотна - от последното дизи, което ми взе ума.
Беше ме споходило желание да преговоря няколко сцени от сериалчето ни, отдавна не бях го правила, та преговора беше по-необичаен този път.
Бел, така е, всичко е от значение - двойка, сценарий и режисура взети заедно го предизвикваха това високо напрежение Nature Zap
Най-младата екранна двойка, но много умело влязоха в роля. Не може някакви 30+ да ги тикат за тамън завършили гимназия, не става просто.
Наша Фера на визия и възраст си беше като за първокурсничка, с такова невинно изражение, гледаш и им вярваш на 100%. Лека издънка беше с Мехмет, че го представяха за нейн близнак, просто да беше по-голям брат, какъвто си и изглеждаше. Ама това не е кой знае какъв пропуск.
Радвам се, че ни избавиха от най-най-досадните клишета като ГГ да преспи с някоя по невнимание, демек пиян до безпаметност или бременност при главната героиня. Е, мислила съм си каква ли красива гледка ще е този влюбен мъж с дете на ръце, ама 'айде няма нужда толкова захаросано Joy Нашите са си уникални и с епизода, изцяло с тяхно присъствие. Писна ми по едно време, признавам, но как са съумели да го запълнят и вдигнали ли са рейтинг, чудна работа...
 Показаха ни Фера и Емко любовта такава, каквато е - чиста и истинска. И до днес ме държи, когато и да разцъкам ще ме развълнуват, но не си позволявам често. Моята тиха лудост не е нито Ча, нито Хазал ами АФК. hahaha
Новостите при Ча са толкова нарядко, че предпочитам да ги видя тук вместо да ги търся лично.
Фемиии, ти къде изчезна, надявам се, че си добре и не си разлюбила Чачун все още.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 01:20 от Маргарита Н.

# 283
  • Варненска клюкарка

Посетила е дсиетолога си.

Кака се е подкъсила в името на благородна кауза, направила го е за болните от рак хора които имат нужда от перуки

Марги точно на първокурсничка си приличаше Хазал и точно на онези които учат, а не онези дето само се водят студентки, много точно и се получи да е стипендиантка - момичето заслужило това заради отличен успех. Много пасваше на образа на момиче отгледано в консервативно семейство, което искаше да се отърве от прекалено тежките окови създавани в такова общество. Сегашните бедни турски екранни студентки са със скули, устни, мятат едни коси и краци....  такива едни скромни .... А могат да бъдат просто красиви без подобни утежняващи фасона им екстри. Реалността е съвсем различна, повечето турски студентки вече ходят с хиджап. Не че бих гледала такова нещо, но поне като ще го играят скромни, да не изглеждат като мъжемелачки демонстриращи работата на хирурга си. И за МехметА съм съгласна с теб, само не знам защо настояваха да и е близнак, спокойно можеше да и е просто по-голям брат- и Вахиде и особено Метин спокойно можеше да са му родители и на по-голяма възраст. Сценаристите и без това често се бъркаха- оказа се че героят му беше ходил в казарма, веднъж пък МехметЯ се озъби на батко си Емко наричайки го келеш Joy
И моята тиха лудост е АФК,  фенка съм на Емко и Фера, а Ча и Хазал ги дялкам по навик, но даже вече и почти не търся инфо за тях, каквото ми попадне при падругите стига ми, отдавна не си правя труд да ровя в Т.
Относно 30 годишните гимназисти, сега се сещам за Слънцата с Керем и първото Ханде- ами тя на 29 той на 26- даже и за студенти бяха попреминали, а ги сложили да играят ученици....
Като споменах Ханде, сегашната двойка с другото Ханде с темповете с които пада надолу сериала може и да не изкара до НГ. Само преди 3 седмици бяха трети в дневното класиране, а сега са последни.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 12:32 от Беллора

# 284
Белл Hug

Хазал продължава да е абсолютна сладурка. Heart Eyes

Кака е пуснала и видео, от дворчето Wink, по повод каузата.
https://scontent-sjc3-1.cdninstagram.com/v/t50.2886-16/125068237 … 76f2a3af269f7748b
Поздравили са я много хора.

Общи условия

Активация на акаунт