ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 217
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте милички , радвам се че сте добре Hug
Настъпиха тежки времена и с това ще се справим рано или късно.
При мен близките не са боледували  , тестове  не правим.  Като посетих  джипито нямаше много народ , като преди  и лекарите с предпазни шлемове и  ръкавици. Секви простотии измислят то не бяха часове за пенсионери и измислени такси да джобат народа:imp:

Хазалка  ясно се вижда зад колегата
и мърдащи
https://twitter.com/hazalkayafanss/status/1326559421477113859

нежна Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:03 от femmi2

# 286
  • Пришълец
Бел, точно това е, което те грабва в АФК. Близък е до реалността. Фера независимо от лъжите си както с Ети казвате, пак изглеждаше по-чиста и невинна от всеки друг в тази история. Превърна се в жертва на обстоятелствата, нищо не беше планирала предварително. Едно погрешно разбрано изказване или просто премълчаване водят след себе си непредвидени последици. Точно както и в живота.
МехметЯ защо решили да ѝ е близнак - загадка. И без да са връстници спокойно можеше да продължи с мрънкането, че на Фера ѝ се учи и е амбициозна, а той е неудачник. Те двамата по на 19, по пътя на логиката и Сехера някъде там. Ама даваше вид на бая отракана кака.

За Вратата е така, доста рязък спад. Като си спомня, че го подхванах на майтап и първия епизод може да се каже като на много други, включително и АФК не ми допадна особено... но докосна ме този сериал и хич не го мисля какво не му харесват комшиите, че мете дъното на класацията и колко ли още ще продължи. Два епизода да ни отпуснат, ще им се насладя и на тях Laughing

Феми wavey

# 287
Баджаначкеее , пазиш ли гифки от тези ? Помна , че ги спретна преди Heart

Хубав , стилен и говори с репортерите.
Пример как красота се съсипва и стана Отшелник .Unamused На последното фото в ИГ е добре .
Нямам търпение  с каква роля ще ни изненада тихата ни лудост и да взриви нета и да покаже на какво е способен.

Маргиии назад в темата коментира  на филм не сме го видели с бебе и красив .
Така е но има снимки .
Тази ми попадна сега.
Знае как да държи дете ,а тук малката се разплакала .
Забрави ли за Рюя как от гняв и отмъщение преспа с нея.
Не е пиян до безпаметност, но си е почерпен и после му беше за  урок , като онази му се натресе с новината.

маргарелки Wink

Твоята Врата по едно време се обсъждаше Еда да не е хамиле , ама те на са спали още или ?

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 02:43 от femmi2

# 288
  • Пришълец
Нямам представа по кое време ги рязахме гифките от този репортаж, иначе много красив Ча Heart По едно време всичките поръчки ги озаглавявах и съхранявах на ЛС, но това със сигурност не е сред тях.

Да де, Емко беше с Рюя, но съвсем съзнателно и на сутринта не се вайкаше колко бил пиян и как не си спомнял нищо от случилото се.

Феми, усети ли какво написа: ”по едно време се обсъждаше Еда да не е хамиле , ама те на са спали още или ?” Joy Joy Joy
Скрит текст:
Спали са заедно, оставиха го на фантазията на зрителите естествено, но то се подразбираше, че не са броили звездите hahaha В случая не се кандърдисваха дълго и не си разменяха засрамени погледи.
Съмнение за бременност имаше, голямо недоразумение, сега като се сетя ми става смешно. Всички други знаеха за това, само не и бъдещото мамче Joy

# 289
Туркиш децата ги носат щъркелите , щото после глоби .
Марги , значи е имало ром. нощ .

Сант-Мориц (Швейцария)
 шикарен ,  готииин Heart EyesSunglassesSunglasses

стил неглиже и Лос Анджелис Heart Eyes

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 02:25 от femmi2

# 290
  • Пришълец
Феми, видях колажите, но вниманието ми беше привлечено от Ча с малкото девойче на ръце Stuck Out Tongue Winking Eye

Да, имаше романтика Grinning Да разбирам, че четеш размислите ни понякога Sweat Smile
Всъщност вероятността за ашк в реала е по-малко обсъждана в сравнение със самия сериал. На мен ми е достатъчно, че ме завладяха с екранното си присъствие. Heart И се радвам, че ни спестяват това да ги хващат постоянно някъде заедно и да се правят на интересни, те си знаят има ли нещо повече от приятелство или не. Аз първа бих казала, че няма, но такива погледи ѝ мята Керем. Не мога да преценя, не знам как е било с други колежки, но сега като им гледаш лайфовете за момент все едно са само двамата. Обикновено очите не лъжат, но той е добър актьор, чудя се нещо дали не баламосва феновете, че те бързо кълват понякога Laughing
Прощавайте, скрит текст в мобилната версия няма, омръзнало ми е да сменям езика и този път си позволявам да пропусна да изпиша спойлера...

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 20:57 от Маргарита Н.

# 291
  • Варненска клюкарка
Марги, разбира се че ще си го догледаш, само казвам че за пореден път летния окапва, въпреки че ГГ имаха добър потенциал като двойка. Преди 2-3 седмици се държаха и Фатю сам със себе си се конкурираше, но наистина много рязко паднаха. Гледах че предната седмица се опитваха да вкарат някаква лична интрижка,  даже имах дежа-вю като видях отнякъде да се източват Хандето, Керо пламтящ, същински червен домат Joy и...Айше Баръм, нейната мениджърка. И преди съм виждала това, ама вместо Ханде в тройката беше Сера.
Вярно ли не са показали романтиката? Значи все по-зле стават нещата.

Фемо, радвам се че сте добре.
Много красив Ча, а мърдащ е още по по. Имам запазени гифките някъде, ама сега не ми се търсят.

# 292
Харесвали ви новата прическа на кака?

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 02:07 от femmi2

# 293
  • Пришълец
Скрит текст:
Pомантиката я загатнаха, Бел.Laughing Вечерта измежду едни воали в къщата на главния герой се прегръщаха,  до последно се чуди човек случило ли се е, не се ли е, не дадоха събуждането им или нещо подобно, но бяха целите в щастие. След няколко серии докато бяха скарани и се върнаха пак на същото място от спомените им сдобихме ясна представа, понеже Тя беше облечена с ризата му. Много чувствени сцени между другото, без никаква голота. А Керем и Ханде за стотен път да кажа, че са страхотни. Laughing

Феми, още не мога да я свикна кака с новата прическа, но поне е за благородна кауза.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 23:03 от Маргарита Н.

# 294
Скрит текст:

Марги колко е благородна Дуда ма съмнява, ама карай . Ето блесна с каузата и в пресата . Болестта е сериозна . Семейството нашето също го изпита отдавна . Слава Богу оправиха се нещата, трябва си силен.

Та Дуда не ме убеди говорейки и кривейки за каузата с косата.
Изправена коса с тази дължина е добре така застанала на дивана . Ама тя се едно на дефиле . Издокарана с рокля ,прическа и позира . Нужно ли е да тръби и позира  толкова ?
Ашкъма умее да снима или пък интервю са и взели.
Така изглежда на 40 плюс в лицето. Иначе не се е озъбила ,добре е в усмивката.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 02:22 от femmi2

# 295
  • Пришълец
Видеото с Дуда забравих да си го пусна, но по снимките съдя, наистина по-зряла изглежда.
Животът ни поднася какво ли не. Радвам се, че сте го преодолели Феми, това е важното.

# 296
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче, видеото си е достъпно.
Туба Буюкюстюн и Бергюзар Корел първи преди години си отрязаха косите за каузата. Кака просто е поредната направила този жест. А дали прическата я състарява? Че тя по принцип няма младежка физиономия. В къдравия си вариант, както е във видеото, е по-добре.

# 297
  • Пришълец
Профи, мерси. На мен пък ми е за предпочитане с права коса.
Вярно, Laughing тя пък кога ли е била с младежко излъчване...

# 298
Здравейте Hug

Гинчо и Хазал ни подготвят и работят по изненади. Какво ли са намислили ? Надяваме се да разберем и да не е суша.
Ще са хубави неща ,няма как иначе:grinning:

Така е нашата кака никога не е била с младежка физиономия ,но с новата прическа повече се откроява лицето.
Ча с неговите метаморфози не изглежда на реалната си възраст.За новата роля ще е хубав и няма да е състарен . Агент Гинчо стига е мълчал ,като риба ,а да загатне какво предстои поне с кой продуцент .
Така желаем да пламти и вихри и жените да му падат в краката и да бъде тузар със самочувствие . Heart
Този Амазон дали наистина обмислят нещо и аз вече не знам в какво да вярвам ,но няма да е зимния сезон с тях. Нашия колкото и да иска не може без ашк в сериалите.Преживя неща с пиара. Клюки или не това му е професията.  Комедия все още не е участвал ,има заложби затова. Сценария да е добър, щото повечето едни и същи. Гледам комедии за разтоварване ,зависи и от главните ще ме грабнат ли.

от Защитника и ново - старо от Вътре.

Кюстендилов с малкият Марсел
Прелест !:heartsc:

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 17:35 от femmi2

# 299
Гледам кака станала леля откъм визия, но като не броим че изглежда на 40г късата коса й отива според мен. Повече я харесвам на снимката на която косата е права.
Хазал на тази снимка е като седмокласничка. Може да се снима с кака и Ча в един филма като тяхна дъщеря тинейджърка. Като кака даже може да й бъде и баба с това излъчване.

Феми, не мисля, че Ча може да е успешен в комедия по точно турска комедия. Нещо не могат да уцелят мярката и пресоляват манджата. Единствената такава, но не съвсем комедия която ми хареса и то не всички периоди от историята беше НИ. Опитах да загледам ягодовата любов. Обаче толкова много сценарият стъпваше на историята на Емир и Фера, а изпълнението на ролите от останалите актьори освен на Демет и актрисата която играеше приятелката й ме дразнеше, че не можах да го захвана. От време на време попадах на него и се убеждавах всеки път как са копирали АФК като сюжет, но това за мен е дразнещо, а не умиляващо. Опитах да загледам стаята пак с Демет. Отначало сякаш беше добре, но в един момент нещо се прекали и ми стана дразнещ и го зарязах. Та за Чачослав комедия в този стил би била пагубна за кариерата му според мен.

Общи условия

Активация на акаунт