ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пришълец
Има ли сериал подобен на "Огледален свят"
Въпрос с повишена трудност Joy
Хем знам, че при всеки втори има богаташ увлечен по бедна девойка и пак не мога да посоча някой наподобяващ точно Огледален свят.

Профи ти е посочила няколко заглавия. Да, мен лично ме отнесе Почукай на вратата ми. Страхотна химия имат Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, след Хазал и Ча други не бяха ме впечатлявали така. Сериала е преди всичко свеж и разтоварващ, не е нещо разтърсващо и поучително. Зависи кой какво търси... мен към настоящия момент точно такъв ми дойде добре. Ако проявява някой интерес предлагам и линк с епизодите на български.

# 571
Има ли сериал подобен на "Огледален свят"
Въпрос с повишена трудност Joy
Хем знам, че при всеки втори има богаташ увлечен по бедна девойка и пак не мога да посоча някой наподобяващ точно Огледален свят.

Профи ти е посочила няколко заглавия. Да, мен лично ме отнесе Почукай на вратата ми. Страхотна химия имат Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, след Хазал и Ча други не бяха ме впечатлявали така. Сериала е преди всичко свеж и разтоварващ, не е нещо разтърсващо и поучително. Зависи кой какво търси... мен към настоящия момент точно такъв ми дойде добре. Ако проявява някой интерес предлагам и линк с епизодите на български.

# 572
Аз искам линк😍

# 573

Чачиии защо си такъв , разбирам че искаш да си вършиш работата без соц. мрежите и да качваш снимки поне една имай милост към хората , които те очакват и обичат.  Преди не беше чак така сега стана още по потаен .
 Блу тв кво се спотайват пушилка дигнаха и на обявената дата ни картина , ни стон ! Sob
Афра и тя мълчи , Гинчо е в Ню Йорк , но дали е още там или се е върнал ?

От предаването с гост Хазал Кая . Хубавка е стайлинга също.
Ботите можеше да са други но и тези стават.

навика

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 19:08 от femmi2

# 574
  • Пришълец
Заповядай
Скрит текст:
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi

Не се отварят директно епизодите, но ще се ориентираш лесно в сайта.
Мен ме грабна едва на втория , но съществува вероятност или да те остави без сън, или въобще да не ти допадне. Grinning

# 575
  • Варненска клюкарка
Ох как съм писала, ама през телефон толкова, после ще поправям....

Дени, отсега да ти кажа че сериал като АФК т.н.Огледален Свчят няма да намериш повече, не случайно толкова години се помни и трупа нови фенове..В понеделник в чест на десет годишнината му, по телевизията която го пусна започва повторение, Много малко сериали ги отбелязват така след години.  Изброените сериали са от любимите на момичетата, но аз не бих ги сравнявала с АФК, най малкото чисто жанрово са като от различни планети.
Да разбирам ли че търсиш някаква разтърсваща драма?  Само изброените заглавия ли си гледала?
Има хубави драми и даже от същия продуцент, но любовта е малко поизместена.  Практически във всеки сериал се въртят на пета около някоя двойка, но като АФК т.н. Огледален свят  няма. Съдържанието уж е банално но има там някаква магия която бързо те грабва  и не пуска, в допълнение със съвсем младичките главни които са точно във възрастта на първата голяма любов, нещата стават уникални, защото други толкова млади актьори в главни роли няма сред турските сериали - просто няма. Няма и друг начинаещ актьор в главна роля, казваме че заради това че Ча е неупотребен му се получи толкова  изключителен тоя образ .  Сега много хора забравят след н-тото гледане, но първите пъти е уаууу..... просто те залепя за екрана, отдавна не съм гледала, но усещането добре си го спомням, несравнимо е...
Погледни заглавията които харесват моммичетата, но чисто сюжетно и като актьорско присъствие нямат нищо общо.
Видях че си гледала Фатмагюл, това е като настолната книга, библията на почитателите на големи драми. Забраненият плод гледала ли си? Това е най-рейтинговият турски сериал който повтарят всяка година по 2 пъти вече дванадесета година от излизането му на екран и пак направи 2 % рейтинг това лято.
От новите коментират че Имало едно време в Чукурова и Дъщерята на посланика са големи драми, не съм гледала ни едн от тях обаче и не мога да ти кажа закакво става въпрос.. В момента един от най-големите хитове е Квартирата на невинните, също голяма драма. Знам че един от най-големите хитове и в чужбинва и в Турция е Вятърничавия - от понеделник  т.е  от утре започва по ДФ, към момента в Турция снимат третия му сезон. тези сериали си имат теми тук в подфорума.
Аз смятам да хвърля едно око на Вятърничания. Опитах се да дам инфо безпристрастно, поне това което съм срещала за тези заглавия. Във Вятърничавия  играе един момък Акън Акънозю, който има голяма прилика с Ча, поне до един момент, че нашия се мени със скоростта на светлината Joy С Ча имат и само ден разлика във възрастта - в една година в  един месец съседни дати .

Хазал снощи в предаването на Енис Арикан.  Той е разазал е че по време на заснемането на сериала са спирали за почивка от час, за да може Хазал да изцеди кърма. Хазал е че това било за някакво друго бебе което е хранила, по-скоро му е помагала заради изостгаване в теглото и ръста. Енис разказва и как избухнала в сълзи от щастие когато разбрала че проблемът е преодолян.

Преди дни излезе инфо че един от партньорите и в Пера ще е Ураз Кайгъраолу който играе в една от главните роли в Дъщерята на посланика. Днес един от сериозните блогъри писа че до седмици ще занулят образа му в сегашния проект..... На мен ми изглежда твърде груб за Хазал, ама пред онова нещо Илкер Калели е за предпочитане.

Маргиии Керо щял да води Хандето във фитнес зала. Сигурно и нея ще я направи като Сера Imp

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 20:06 от Беллора

# 576
  • Пришълец
Огледален свят и Забраненият плод са сериалите, които съм гледала повече от веднъж и след време си мисля, че пак бих имала желание да погледна Wink
Всички останали ме отегчават лесно, включително и Карагюл, където започнаха да се повтарят ситуации, само че при различните герои. А как ме беше впечатлил и той. Многото сезони до това довеждат...

Бел, четох ама се надявам да са клюки... Всичко поставям под съмнение Joy

# 577
Хазалка е кърмила две гърла.
Как няма да се разплаче като детенцето е оздравяло .
Направих и гифки ,хубави станаха нали Маргарелке. Не казахте нищо за стайлинга на мен ми хареса.
Избора е добър нейн или на Руткай.
Да допълня ,че Айта Сьозери трансексуалната личност ,която ще участва в Йешилчам също е гост в предаването. Ако е станало въпрос за ретро проекта ще се разбере.
Ча липсва в отбора ама ще настане края на света ко участва . Последно му участие е с Лидия при Беяз за реклама на филма. Хората и любовни признания пишат не че искам . Това е последното нещо което очаквам от него пък ко е за Дуда най добре да си запуша ушите или да не чета Joy
Е ко се промени до такава степен кадъната я признавам. Изтръпвам за другите мисли ,които ги диплим в темата.
Доре си е така да съжителства.

Маргиии ,кажи във Вратата как е горещата сцена сън ли е реалност ли ?
Дай клипче да погледна ако има още .
Заради сцена на ревност е станало .
Никой няма право да те докосва освен мен . Еда му казва същото .
Обичам такива сцени и думи ,които да те предизвикват .
Представям си нашия Чачослав Казанова с такива думи и как и разкъсва роклята Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:14 от femmi2

# 578
  • Варненска клюкарка
Марги нашият сериал е нещо като универсално въздействащ. И в родината си и извън, винаги е по първите места, много малко проекти са така. Аз преди няколко години реших да прецъкам испанския дублаж че ми беше забавно как откачиха латините и хукнаха по Турция, ами все едно го пуснах за пръв път, беше като нов сериал, пак ме хвана. Помниш ли как се забавлявахме с акциите им в Т Joy Сериалът дори и излъчван по едно и също време с други Чачови проекти пак си остава най масово харесвания.
И аз мога да въртя миного пъти само 3 заглаавия - АФК, ЗП и Мелодията - любимци имам само в първия.

# 579

Нашият сериал  си остава Форевър. Отдавна сме в диспансерските кахъри Grin

Латините луднаха и ко ходеше още по барове ехееее ...
 Намазаха ся ша го дират из гори тилилейски и морета .  И аз там ша го дирим като са одавим ша ни спасява Joy
Heart
 Blue Heart

От  ПЕ  това е чок саджък .Колежката и в реала хлътна ,но за Ча е авантюра нищо повече.

котарачееее мърррр BlushSleepingNature Fire

Ощеее  Спомени ! Heart

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:11 от femmi2

# 580
  • Пришълец
Спомням си, Бел. Забавно беше с акциите, последователни и упорити тези латини, искаха повторно партньорство . По едно време туитовете достигнаха 3,5 млн. Flushed
Интереса към Ча и Хазал, заедно и поотделно беше огромен. И това 5-6 години след края на сериала, представям си ако следяха нещата в реално време... когато следиш сериала по време на излъчването в родината му, изплуват интересни неща, видеа зад кадър, емоцията е различна...  
Но, покрай новите фенове на АФК и ние си спретнахме един обстоен преговор, те толкова кадри размятаха, изкушихме се Joy И забелязваха неща, които и нас са ни правили впечатление.

Xайде и аз Heart Eyes

Феми,
Скрит текст:
горещата сцена във Вратата беше реалност, поокастрена в сравнение с фрагмана. Нямаше го размятането от стена на стена, както и оголените рамене на главната героиня, че СЕМ-а не спи. Сеят поквара, говорим за секс преди брака все пак Joy Точно, случи се след сцена на ревност. ”Съперницата” прилага евтини трикове - останала в чужд дом по риза, но си тръгна оттам в този вид щото не ѝ се вързаха Joy
Този сериал е срещу стереотипите Heart Eyes Главния хвана букета на булката в предишен епизод, сега пък любимата му предлага да се оженят...

Гифките са хубави, стила на Хазал не ме кефи.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:42 от Маргарита Н.

# 581
"Почукай на вратата ми" Много сладък филм има и забавни неща за сега ми харесва три серии изгледах сладък филм.

# 582
  • Пришълец
Дени,
Скрит текст:
бързо напредваш. Има и романтични, леко драматични и забавни моменти. Нататък ще ти направят впечатление символиката, някои от диалозите между главните герои (които се повтарят повече от веднъж), употребата на цитати от ”Малкият принц” и ”Мадоната с коженото палто” (също повече от веднъж), музиката е добре подбрана с изключение на интрото, което аз лично винаги прескачам, англоезичната е колкото турската...
А химията между главните герои направи ли ти впечатление

# 583
Дени,
Скрит текст:
бързо напредваш. Има и романтични, леко драматични и забавни моменти. Нататък ще ти направят впечатление символиката, някои от диалозите между главните герои (които се повтарят повече от веднъж), употребата на цитати от ”Малкият принц” и ”Мадоната с коженото палто” (също повече от веднъж), музиката е добре подбрана с изключение на интрото, което аз лично винаги прескачам, англоезичната е колкото турската...
А химията между главните герои направи ли ти впечатление
Направи ми много са сладки двамата интересно измислено до тук и забавно не е натоварващ

# 584
  • Пришълец
НИ тази вечер започва по Диема Фемили

Общи условия

Активация на акаунт