ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 483
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Пришълец
Феми, доста време има докато потрябва шапка Grinning

Хаканчо и Лейля какви са сладки Heart

Това в поста на Бел е СС, нали Scream
Тези дни имаше съпоставка с Ханде Ерчел и бяха посочили името ѝ. Не че преди я намирах за женствена и красива, но сега пък съвсем съм смаяна от вида ѝ Open Mouth

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 22:31 от Маргарита Н.

# 556
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Joy
И аз като рускините ще се потъркалям малко от смях.
В действителност такъв образ може и да и подхожда. Тя няма фино и женствено излъчване, така че някоя силова фигура, с доза тестостерон в характера, би и паснала. Същевременно може да предложи порция дълги крака и достатъчно силикон за да е завършено клишето.

=================================================================================

Илка е пуснала тази снимка преди няколко дни.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 10:29 от profi_1

# 557
  • Варненска клюкарка
Точно клиширан образ  крака височина и големи цици останалото кожа, метал и дрънкулки Joy Като казах големи, обърнете внимание на новия размер, разтекъл и се бил силикона, да бе  точно на вреве Joy..Не съм чела НФ да подготвя друг главен фантастичен женски образ, но може и да е друго.    Относно тестостерона, той направо блика от горната снимка, релефът на формите и кърти......

# 558
# 559
  • Варненска клюкарка
Да, ще е гост звезда в предаването на Енис Арикан, колегата и от филма с когото са работили и преди. Това на Ексен платформата  на Аджун И лъджълъ.

# 560
  • в подножието на планината
Здравейте!:heart:

Лелеее, туй чудо на фотките е това - същото, нали!?.../емотката, дето се държи за главата/
На втората фотка горе - долу е като анимационен герой, пък и лицето не се вижда толкова...ядва се...но на първата е ужасТ..."чудо на природата" да кажем...

# 561
  • Варненска клюкарка
Чачовият филм Mücadele Çıkmazı на  8.03 ще е достъпен на НФ.

Илде, то същото.  На мен ми е неудобно да я сложа с опъната назад коса, че там и яки плешивини са лъснали - фенките и се смеят на челото на Дуда, но и тяхната на там отива от известно време, че може и да я задмине, Дуда поне по рождение си е така.... СС красива и нежна никога не е била както казва Марга, ама сега е по-страшна от всякога Scream

# 562
Да ви кажа, че аз много харесвам "Огледален свят". Това е филм който гледам поне веднъж в годината. Само си спестява финала. Бях почнала да гледам пътя на Емир но тъка и не намерих всички епизоди. Та може някой ако ги е гледал да ми каже какво става накрая.
Гледах и "Нашата история" също много ми хареса Но за мен Най-добрия е "Огледален свят".
Други серияли които гледах са:
"Пел от рози" "Завръщане" Жесток Истанбул"
Ще съм благодарна някой да сподели как завършва Пътя на Емир.
И според мен продуцентите взеха недобро решение като убиха Ферия.

# 563
  • Пришълец
Дени, навярно си изгледала всичките заснети епизоди на Пътят на Емир, сезонът е останал незавършен с малко на брой еп. 8 или 9... Не си спомням даже какво точно се случва - Гюнеш си купува тест за бременност, а Емир е готов да говори с Явуз или нещо такова. Който е гледал по-съсредоточено може и да отговори с точност....
Иначе Огледален свят и аз много си го обичам, при всяко излъчване по телевизията го следях, когато го хвана. Историята може да е изтъркана, но химията при главните герои неповторима.  Heart

От останалите, които си изброила, най-пресни са ми впечатленията от Жестокият Истанбул/Безмилостен град. Не е лош. Девойките са нещо много превзети, но историята ми е интересна засега...

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 10:03 от Маргарита Н.

# 564
Дени, навярно си изгледала всичките заснети епизоди на Пътят на Емир, сезонът е останал незавършен с малко на брой еп. 8 или 9... Не си спомням даже какво точно се случва - Гюнеш си купува тест за бременност, а Емир е готов да говори с Явуз или нещо такова. Който е гледал по-съсредоточено може и да отговори с точност....
Иначе Огледален свят и аз много си го обичам, при всяко излъчване по телевизията го следях, когато го хвана. Историята може да е изтъркана, но химията при главните герои неповторима.  Heart

От останалите, които си изброила, най-пресни са ми впечатленията от Жестокият Истанбул/Безмилостен град. Не е лош. Девойките са нещо много превзети, но историята ми е интересна засега...
Жесток Истанбул го изгледах по странен начин гледах до средата и после финала беше интересен но някък не ми беше много интересен просто пуснах да видя какво става накрая.

# 565
  • Пришълец
А, то и аз съм така да си призная. Рядко гледам сериал със затаен дъх от началото до края, те някои са с по 2-3 сезона, изменят характери на герои и вкарват нови само и само да се запълват епизоди и накрая историята започва да издиша отвсякъде. Докато схвана сюжет и имена съм по-редовна, после може и през епизод, през два Stuck Out Tongue Winking Eye

# 566
  • Варненска клюкарка
Нищо не помня от ПЕ. Историята покрай заснемането му защо въобще се е стигнило до това  е проста за нас любим сериал, за създателите му печеливш бизнес и подценяване
 на аудиторията.
Загледах Безмилостен град, на мен това заглавие ми допада повече от оригиналното. Интересна история но актрисите са много зле силно преиграват а и трите момичета са със сходна външност, липсва ми някакъв контраст или акцент. Но нещото което винаги най ме дразни са приказки за някакава чест, когато децата ти са заплашени да спят ни улилицата и да гладуват и въобще импулсивни реакцеи без грам да оцениш ситуацията. Не знам колко още ще гледам.
Ха, този път Дениз Оур се казва Сехер Ййлмаз Joy

# 567
  • Пришълец
Голямо съвпадение - Сехер Йълмаз Joy
Иначе девойките не стига със сходна външност ами и близки по звучене имена - Джерен и Джемре, трудно ги различавам. Сериала става за фон....

# 568
Има ли сериял подобен на "Огледален свят"

# 569
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
denityty86, добре дошла!

Аз харесах "Сега и завинаги", който също е от сценаристките на Огледален свят (АФК/ОС).
Други много приятни за гледане са Пълнолуние, познат у нас като Сладко и горчиво, Ранобудна птичка - у нас Свободен дух, както и Мистър Грешен - още не е излъчван по нашите телевизии. Преведени са му всичките 14 серии. Маргарелчето знам, че харесва "Почукай на вратата ми", който върви в момента и има превод.

Пътят на Емир (ПЕ) приключи на 8 епизод без да е заснет смислен край. По време на оригиналното излъчване по телевизията е пускан и трейлър от следващия 9-ти епизод, който е бил сниман, но не го пускат на екран. Спряха сериала в нищото, Гюнеш си купуваше тест за бременност, а Емир каза на Явуз, че трябва да поговорят. Щеше да му казва, че имат общ враг, който им върти номера и ги нарочно ги противопоставя един срещу друг. Ама... не би. Винаги съм казвала, че за мен сюжетът на ПЕ беше интересен, но алчнотията на продуцента Фатих Аксой пропиля шанса за друг много хубав сериал. Не трябваше да го почват като продължение на АФК.

Общи условия

Активация на акаунт