ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 33 037
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Бел Hug ЧИД! Здраве , другото се нарежда
за теб любимото ти цвете Blush

Като по поръчка дойде Ча .
Марги  почтиии познах, сега чекаме и ново . Чакаме обявената дата и няма как да не излезе актуалната му визия рано или късно ще изпълзи. Wink

От Айрето само двамата Heart Eyes
 Искам Арман с набола брада
Цитат
Феми, много са готини!! Blue Heart-усмихнати, волни насред любимата им морска стихия!
от това лято е снимката !
и аз Арман го виждам с подобна брада

Маргиии на мен ми хареса Ча  с набала брада и слаб .На яхтените снимки с Дуда е по страшен.
Марги , запази този гиф даже ми го прати че  ме кефи за припадане. Обясни как да си запазвам гифки на лични . Може да си казвала ама съм забравила.

ново от Афра с дом . любимец.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 17:16 от femmi2

# 541
  • Пришълец
Феми, кликваш върху никнейма си и ще видиш писмото в горния десен ъгъл,
Скрит текст:
ще си изпратиш гифчето сама, лесно е.

# 542

Сравнение .
 Мениджърите има и целуфан , сега не намирам да  резна гиф  преди ми попадна в Т

Марги ,  като кликна на писмото трябва ли да натисна изпрати

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 17:18 от femmi2

# 543
  • Пришълец
В полето за писане прикачваш каквото желаеш и да, накрая натискаш Изпрати. Като на всеки друг потребител. Извинявам се, че всички разяснения ги натряскваме тук, но съм ти ги пускала и на ЛС, може да си пропуснала или да са се натрупали там. Пробвай, веднъж ще сбъркаш, втория път ще се получи....

# 544
  • Варненска клюкарка
Феми, благодаря и на теб, много хубави лаленца Heart

Може и по друг начи- просто отваряш личните и попълваш в полето адреса до кого изпращаш писмото , в случая  "femmi2" това си ти, слагаш в полето за писане каквото искаш- текст, гиф, снимки .... като си готова цъкаш на изпрати и получаваш ЛС от себе си. Не забравяй да  озаглавиш ЛС-то си, примерно Гифове АФК или каквото е там, последното е за улеснение при търсене, защото сега личните са просто един списък, а не открити текстове  както бяха преди.
Аз редоно си самоизпращам новите теми като ги подготвя, в процеса на качване на нови неща по тях си ги самоизпращам няколко пъти че да не излетят нещата докато ги редя - започвам с  копиране на темата на ЛС и
 и попълвам новото.... Накрая даже и от работа просто копирам подготвената по този начин  тема и я пускам.
Когато вече си пуснеш едно ЛС до себе си , просто можеш на следващото да цъкнеш на  бутона отговори и данните ти за изпращане се копират автоматично както при всеки отговор до когото и да е.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 17:50 от Беллора

# 545
  • Пришълец
Малее, не умея да обяснявам. Бел е описала стъпка по стъпка всичко, което правя и аз. Laughing
Непременно озаглавявам ЛС, че става мазало иначе и никога не можеш да намериш каквото търсиш. И да, при следващите пъти просто отговаряш на това, което вече си си изпратила.

# 546
  • Варненска клюкарка
Марги пък аз винаги така обяснявам че няма човек който да не разбере какво казвам. Синът ми казва с доса да  че съм като учителка Joy  По детайлите съм даже горе в обяснението пропуснах няколко думички, че понякога чак ми става неудобно колко съм подробна Joy

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 18:28 от Беллора

# 547
  • Пришълец
Признавам си , с малко думи се опитвам да кажа много неща и си мисля, че другите ме разбират. Joy

# 548
  • в подножието на планината
Белл, честит имен ден! Да си жива и здрава и много щастлива...Flowers Hibiscus
Опитах да кача фотка, ама не ми се получи...
Ча ме плаши с тези негови визии, имам чувството, че ще дойде момент, в който няма да мога да го позная...Такива драстични промени...
Аз, макар че съм учителка много мразя да обяснявам, но имам една колежка, та тя като започне да се обяснява, винаги я питат дали е детска учителка...Grinning

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 19:56 от Илда - Нарциска

# 549
  • Пришълец
Илде, Grinning
Ами аз днес си рових в Туитър и почти подминах снимката, познах само Киво и се върнах в последния момент, защото прочетох и името на Ча...

# 550
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чак сега успях да вляза в Маммата.  ooooh!  

Белл Hug,
Честит имен ден! Хиляди пожелания за здраве, щастие и къмет!

Ча изглежда добре на излязлата днес стара фотка. Heart Eyes

# 551
Добре обяснявате подробно .Flowers Tulip Ще опитам да го направя.  
Маргиии и на теб ти се разбира , ето на гиф ме научи ,но още има какво да се желае.

Ми амоор строен , греховен мъж ! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Иди си не чуваш ли остави ме.
Игра с очи. Евалла!  Любимите ми те миличките Heart Eyes

Сдобряването

Не ме лъжи ако има нещо, което трябва да знам сега е момента .
Имаше шансове да му признае не е лесно. Трябва смелост , но можеше да опита. Ако беше разбрал от нея не от Джансуто немаше  да иска отмъщение така си мисля. Фера ще му обясни че е заради класите и не е мислила че ще се влюбят един в друг.

Хаканчо:sunglasses:

Илде , Марги , на моменти не мойш го позна.Flushed  На тази снимка с Киво е добре. Играе различни персонажи затова пуска бради ,коси.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 03:33 от femmi2

# 552
  • Варненска клюкарка
Профче, Илде, благодаря и на вас Heart

Аз отдавна съм свикнала с лошите изненади на Ча, малко по-космат или не, все тая. Истински ще се изненадам ако изглежда добре. Хобито и апетитът му съсипват външността му, но това е положението, няма да се откаже ни от едното, ни от другото.....

:Ммммм Heart Eyes

# 553

Решават съдбата на последно лято след втори епизод .Нема да го бъде ще е чудо ко продължи. Каста е добър иначе.

Найс а ?

това ако се оразмери ще стане красиво и ефекто шапо за темата .
Марги нали може да ги съединиш Flowers Hibiscus

От галата на Мухафиза Grinning

Ся хабера за който се шуми  където и да отвора изникват Демет и този момък . Бившият на Ямур - Едже от нашия сериал. Това е шоубизнеса. Мъжа е музикант. Надушиха ги журналята.

=========================
още гифки Хакан и Лейля

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 21:53 от femmi2

# 554
  • Варненска клюкарка
Flushed

Joy Joy Joy                      
 Май не вампир, а това ще е новият и образ. Ала терминатор, падругите втори ден си умират от смях Joy

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 22:29 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт