настръхвам от този допир , Хазал как е издържала... Да ми беше паднал на мееен 

Това не само променя нея - историята, ами и характера на главния герой. Това наричам аз кръпки.
А Джансуто би ли си намерила роля с нейния вид? Да ама как страхотно се вписа в нашия сериал! Който е ходил в Турция знае че момичетата изглеждат като в АФК, поведението им е скромно, голяма част са облечени и като пингвини, пази Боже дано не снимат такива заваталосани.. Естествено има изключения, по разголени и с по-открито поведение но са рядкост. А по телевизията блеят някакви спящи хиалуронови красавици които гледат в камерата без да мигват, естествено че сега ще има много падащи проекти, ми те не изглеждат като турски, а актрисите не могат да играят. Представям си ако сега снимаха ЗП или Фатмагюл какво щяха да тупнат на мястото на Берен..... Мъжете са някак по-добре но момичетата са много зле.

Тези почивните дни или през новата седмица ще се появиии . Предчувствам го. 

Преди дни във Вятърничавия главния катастрофира челно с коня на главната, съответно тя се озова на земята и той трябваше да я събира от там .
На мен сериалът ми харесва, като гледам реакциите в родината му и извън също са отлични. Бих те посъветвала да погледнеш някои от класиките които имат много фенове макар че не минават без развлачване, но за турски сериали без това не може. Примерно 1001 и 1 нощ в него глава на семейството е нашият чепик. Другия е с българското заглавие Пепел от рози. Това е може би най популярния турски сериал зад граница, в момента Испания, Италия , Германия и франция правят римейци на този проект. Аз не харесвам главния но много хора го харесват.... Има и други класики разбира се, аз споменавам най популярните.

лафа ми е известен и на песен го има .

музиката е готина 

Препоръчани теми