Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

 • 27 024
 • 735
 •   1
Отговори
# 630
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 9 456
Както неведнъж съм казвала, Хазал и Ча мога да си ги представя отново на екран заедно само в яка комедия. Или в екшън, но като съперници. Комедията по ми допада като възможност и то ги виждам в ролята на семейна двойка с челяд. Нещо като Пеги и Ал Бънди от "Женени с деца", или в по-романтичен вариант - нещо като "Един прекрасен ден". Сигурна съм, че могат да блеснат с неподозиран комедиен талант.

# 631
 • Мнения: 18 808
Цитат
Ами истина е, вчерашният ден си е нещо като малък празник за Чачослав, десет години от появата му на екран в главна роля. Преди това е бил статист в Опасни улици и Реджеп Иведик, но това не се брои, ролята на Емир го изстреля на върха....
Не забравя от нерде е тръгнал . Интересно е дали  сеща за такива неща .   Толкова е асоциален че рядко е активен. Е следи нещата рови се но ....  
 Емир го изстреля на върха. Това е истината . Мъпети и тем подобни забраватИ да е стигнал това ниво което е днес.  Нчмаше да има истерия от фенки . Пък й как го употребиха звучи грозно но е така . Още му горчи на Ча.
 Сарп също много си го ловкам и ако беше това птрвата му роля  определено ще ми грабне вниманието. Wink
 Любовните сцени в  НФ е мама мия . Страст , чувственост , като те допре до  стената и си долЕ .

  Чачовата годишнина  и ролите му.
 1. Емир  най гюзел . Уникален , самият себе си . Казвал е че прилича на героя си. Интересни интервюта даваше по онова време  и репортажи.

Heart
 Епизода от теста за бащинство.   Подвиха опашки всички ,  На Корайката му е смешно .RelaxedKissing HeartKissing Heart настръхвам от този допир , Хазал как е издържала...  Да ми беше паднал на мееен Laughing
тук е толкова сексиии и възмажал .  Яд ме е че тръгна след Еджето да се прави на супермен.
 Явуз та Явуз , ненужни кръпки за нуждите на сценария.   Брата на Левент немаше нужда от него.


===========================
Нощта е време за любов,
Нежност, откровение,
Като твоите целувки
Изтъкани от мигновение.
Жалко само - нощта е кратка


 тяхната нощ:revolving_hearts:Gift HeartKiss

Цитат
Сериал "Я назвала ее Фериха", который успешно прошел в Чили несколько лет назад на центральном канале Mega, возвращается. После завершения показа сериала Наша История телеканал Chilevision начнет показ одного из лучших сериалов Турции последних 10 лет. Похоже, Хазал Кая очень полюбилась чилийцам и отпускать ее они не хотят.
След НИ в Чили по техен канак ще излъчат Фериха. Един от най успешните сериали през последните години.
 Аксой спечели доста от това .

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 18:12 от femmi2

# 632
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Марги, явно не съм се изразила правилно, не ги мразя. Дразни ме това че нещо в което ни убеждаваха ;цял сериал в един миг се срина с тази кръпка Едже и Явуз които ако следваме логиката на сценария, нямат място в историята за нощния принц, който никога при никоя не бил засядал за повече от няколко дни. Това  в течение на сериала ни се обясняваше доволно често,  и че с Фера е за пръв път, даже Бена отрази факта че синът му си е намерил момиче, кротнал се е и вече година така.. И изведнъж, бам, живял бил с някаква цяла година, бил и верен пък тя хукнала с някакъв докто че и се почувствал обиден че го напуснала без обяснение. Рюя не съм я споменавала, тя си имаше своето място в историята, беше точно от онзи тип еднодневки за които стана въпрос в началото, които е забърсвал по баронете, минавал е през тях по предназначение и до следващата по същата схема без да се задълбочава..... Просто там  с Рюя имаше последствия, но кръпката за която споменах преобърна историята в която ни убеждаваха в течение на цял сериал, а последвалото там защити, загриженност и прочие от човек  който се интересуваше само от своята любов, даже за голямата му приятелка  от детството му Хандела не го беше грижа и изведнъж за някаква за която историята току-що научава Scream Това не само променя нея - историята, ами и характера на главния герой. Това наричам аз кръпки.
Иначе до един момент всички персонажи и актьори си бяха на местата. Знаете мнението ми, част от успеха се дължеше на нормалния вид на актрисите - представяте ли си скромната Фера като манекенка, или пък Сахер? Някъде бях чела едни плювачки коитго пишеха че трабвало Сера да изиграе Фериха или пък Джейда Атеш. Колко ли серии щеше да оцелее сериала ? Джейда си беше точно на мястото - лукавата хитруша Ханде, без да е моделна, но с достатъчно провокативна външност подходяща за образа и и корекции направени с мярка. Представяте ли си селската братовчедка от колежа за учителки като манекенка или с хиалуронови устни както са сега по сериалите  Scream  А Джансуто би ли си намерила роля с нейния вид? Да ама как страхотно се вписа в нашия сериал!  Който е ходил в Турция знае че момичетата  изглеждат като в АФК, поведението им е скромно, голяма част са облечени и като пингвини, пази Боже дано не снимат такива заваталосани.. Естествено има изключения, по разголени и с по-открито поведение но са рядкост.  А по телевизията блеят някакви спящи хиалуронови  красавици които гледат в камерата без да мигват, естествено че сега ще има  много падащи проекти, ми те не изглеждат като турски, а актрисите не могат да играят. Представям си ако сега снимаха ЗП или Фатмагюл какво щяха да тупнат на мястото на Берен..... Мъжете са някак по-добре но момичетата са много зле.
Снощи например докато гледах Безмилостния ми направи впечатление че скромните и бедни момичета , дъщерите от семейство Йълмаз, особено голямата са като излезли от козметични салони. Не че не трябва да се поддържат, напротив, но у тях имаше някакъв блясък, самочувствие, неща които не се връзват с образите които играеха. А Фера в сравнение с техните възможности беше като принцеса, домът и може да беше беден, но живееше в големия град, учеше, не идваше от затънтена селска провинция. И въпреки това си изглеждаше като съседското момиче, беше чиста и нежна, изглеждаше невинна и точно на възраст за първата любов и точно на  годините на първа година студентка. А момичитата от Безмеластния си изглеждат като преоблечени в униформи вършачки. Във Вятърничавия   главната  например идеално се вписва в ролята на скромно момиче , което даже не е разговаряло с мъж на саме, а какво тяло крие под тези парцали, такова на което може да завди всяка жена или да впечатли всеки мъж, но просто добре се вписва в ролята си, лицето и е естествено, а очите живи и най важното, може да играе..Н е миска или някаква голяма красавица.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 20:03 от Беллора

# 633
 • Мнения: 18 808

 Фико с тати на разходка.  
А,точно Бел усеща се недостиг на актриси нежни , талантливи. Затова ги въртат едни и същи.
Има и между туркините естествени.
Като споменахте Безмилостния мен ми харесава как играят всички.
Сера Кутлубей сега я откривам. Имената им едни еднакви Джемре ли е Джерен ли.
Озан Долунай е невероятен пич и талант. В момента е станал блондин и не ми се нрави. Във Висше Общество съм го гледала. Игра и с Елчин Сангу но окапа .


Актьора, който играе в инвалидния стол Недим представете си колко му е трудно .
Бахар Шахин е хубавка нещо не ми се нрави ,обяснение нямам може би поведение или заради ролята.
Нашата Синем от Фериха сега играе бедна . Ся да види кво е било на Фера .
Бъзикам се. В безмолостния град героинята й е горда ,не е лесно с тези момичета. Едната преспа с Дженк само да се докопа до фамилията и парите.
Отне й девствеността по турските филми не е като преди. Целувка и после се сещай даже и целувки режат Scream
 Искат Европа ,ама ....


================================
 Айрето ми резна снимка . Пу красавец ! Да припаднеш .  Искам го след ретро проекта ето такъв естествен .
Stuck Out Tongue Closed Eyes  Тези почивните дни или през новата седмица ще се появиии . Предчувствам го.

Kissing HeartStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Closed EyesМаргииии , гифката е от баджаначката за теб . Маргаритената сватба .
 

 запазвам линка
https://twitter.com/PatriciaHazcag

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 15:33 от femmi2

# 634
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Задавали ли сте си въпроса, защо точно на Хазаалиния РД Аксой каза че с Ча не се разбирали по време на АФК ? Дали това не е  подаръкът  който тя е поискала от шефа си ? Думи казани публично на голям форум пълен журналисти и камери.  Ами излезлия  същата вечер трейлъра на Защитника и как Хазал нарече Ча  в лайка си свой брат? Голямо съвпадение беше казаното от Аксой и то казано ни в клин ни в ръкав на онова събитие в Анталия  където темати беще далеч от клюки и точно на личния празник на Хазал....  Аксой да си плюе така на една от емблемите на компанията си с която емблема започват рекламните кампании на всички негови нови проекти ?   Не беше достатъчно Хазал  да  нарече Ча приятел, това не спря вилнеенето в инста и. През ноември бяха снимали Хазал в един сватбен салон заедно с майка и, през декември също.... Ние не знаехме, но вече в ход е била подготовката за сватбата.  Никога повече Хазал няма да играе с Ча,  не би позволила поредното филмиране на феновете и които обиждат мъжа и и и приписваха бременност, а после и вече родения Фико че бил от Ча. Представям си как я е вбесявало това. Тя може да е професионалист, но чак толкова не е, иначе нямаше да се кара с ФЕмирските фенове в мрежите. Помните ли като разправяше докато беше бременна как са писали на майка и глупости, имало е заплахи към Мишо,  някои от нещата е отнесра направо към полицията, но били профили извът Турция и просто ги блокирала, нямало какво друго да направи. И след всичко това тя, или пък Ча който не понася да му диплят колажи с незабравимата и непоносимата, отново да си позволят обш проект? Има да си чакате.....

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 08:55 от Беллора

# 635
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 9 456
Аз не чакам Белл. Само казах как мога да си ги представя.

# 636
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Проф, вярно малко рязко съм прозвучала в края на мнението.  Как ми липсва прегръщащото човече....

# 637
 • Мнения: 2 770
Здравейте, мили Фемирчета!

Заради проклетия телефонен редактор и опитите ми да поправям поразиите му няколко мои опита да ви поздравя за Новата 2021г приключиха неуспешно.
Затова сега, без картичка и клип от сърце ви пожелавам да сте здрави вие, да са здрави всички които обичате и да се къпете във всички видове обич!

Моят челен сблъсък с Фемирите като че ли е най-хард обаче така ме побърка, че за нула време ви открих. Така че за мен са три юбилея - общия за всички 10г от сериала и 5г за мен с Фемирите - Ча и Хазал и любимите ми Фемирки тук, в диспансерчето. Освен това аз се включих и в фемирската лудост, и в диспансерчето около средата на януари-кофата 2-3 дни преди, вие 2-3 дни след 14.01.
И за мен АФК беше първия сериал. Преди това се подигравах на майка ми че гледа такива "простотии", като включително съм я подигравала и за АФК защото се опитваше да сподели емоциите си от филма, а аз я режех. Но когато стигнах до снежната сватба си спомних, че точно това тя ми го разказа, а аз й се присмях.
После Белл така ме увлече с емоциите си около ЗП, че изгледах и него. Опитах да гледам Марал, но не намерих целите серии, нито пък всички и си останах с няколко откъса от него. Изгледах сериала с уникалния хубавец, разбивача на женски сърца - треньора по плуване и смятам, че там имаше потенциал историята, но сбъркаха с актьора в главната мъжка роля и може би недооцениха историята която можеха да доразвият. Гледах Ичердето без някои от сериите, че ми дотегнаха в един момент, изгледах и НИ без части от историята, които ме дразнеха. Опитах да загледам стаята и до някъде ми се струваше свежо, но после ме загубиха с някакви интриги. Опитах да за гледам ягодовата любов, но там много ме дразнеше сковаността на главния и изключително многото кражби от идеите на АФК. Та главните се запознах когато той я блъсна с кола, докато тя носеше торта, която беше унищожена. И друго не съм гледала, а и не съм имала друг челен сблъсък, макар че продължавам да прецъквам програмите когато съм в кухнята.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 09:50 от Рори72

# 638
 • Мнения: 18 808
Рорииии  и на теб мила . Нека новата година ти донесе това, което най много желаеш. Прегръдка от мен.Hug
Благодаря за милия поздрав.
Имаш дар слово ,казвала съм го и преди.
Твоят челен сблъсък е тежък .
Но тази игра с очи няма как да се подмине. Всеки си има вкусове. Чела съм и мнения че Хазал не я впечатляват.
Така е ние сме с юбилей в интуицията не ме подведе.

Казах ви че тия дни ще изникне нещо .
Стаааарт снимките на Йешилчам официално са стартирали.
Снимат в старото турско кино с ретро кола напомняща тази на Сарп.
На добър час на любимеца ни нека пътя ти да бъде отворен. Много ми липсва и вярвам че ще е на ниво и всички ще отвее.
Все още не се е показал с актуалната визия това е въпрос на време .
Наближило е . Grinning
Не си ги представям реално Афра и него ето това ми е чок интересно .
Една рускиня коментира че ще бъдат като чичо и племеница . Зависи от вида му ако наистина е като РД .

На Марал съм попадала  на клипове и някой епизод. Сезона е един ко не греша.
С Арас биват даже ако играят пак заедно може да имат успех  този път.
Канал 8 вече излъчва сериали ,но Марал е първият им опит.
Аджун стартита и нет платформата Ексен.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 16:23 от femmi2

# 639
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Рори благодаря за хубаните пожелания, пожелавам  и на теб новата година да ти донесе само хубави неща и най вече здраве  за теб и любимите ти хора Heart
Относно телефона, можеш да промениш автоматичните му настройки
да спре да си дописва  или да мисли вместо теб. Аз го направих отдавна, следвах някакви появяващи се на екрана стъпки.

Честно казано, с изключениу на АФК Ичерде и  ЗП  си попаднала  на доста посредствени заглавия....
Относно запознанствата в турските сериали, май не минава без да бутнат главната с колата. Joy Преди дни във Вятърничавия главния катастрофира челно с коня на главната, съответно тя се озова на земята и той трябваше да я събира от там .Stuck Out Tongue Winking Eye    На мен сериалът ми харесва, като гледам реакциите в родината му и извън също са отлични. Бих те посъветвала да погледнеш някои от класиките които имат много фенове макар че не минават без развлачване, но за турски сериали без това не може. Примерно 1001 и 1 нощ  в  него глава на семейството е нашият чепик. Другия е с българското заглавие Пепел от рози. Това е може би най популярния турски сериал зад граница, в момента Испания,  Италия , Германия и франция правят римейци на този проект. Аз не харесвам главния но много хора го харесват....  Има и други класики разбира се, аз споменавам най популярните.
Челния ти сблъсък няма спор че е с най хард сцената, но според мен има и още една подобна- онзаи с кофата при гостите на  Емко  и това че той се засрами или поне някакво  подобно чувство , май само 2 пъти съм гледала сцената.

Фемо чувала ли си стария лаф  стар козел млада върба лющеше, мисля че гакъв тип отношения доста популярни за бранша ще изобразяват Ча и   Афра.

# 640
 • Мнения: 18 808

Ориенталско звучене на старта на Йешилчам . Изписано е името Семих Атеш . Образа в който ще се превъплати.
Представих си го нашия с в ретро заведение пие и слуша такава музика и избира мацки за кастинг. Палавнииик , ко може и да друсне кючек с глас се смея къвто е танцувален Joy
https://twitter.com/CapaMagDizi/status/1350380042979831813
 ето  за който нема регистрация в контакта в  Туитър се отваря без проблем .

 Ретро колата ме кефи , като Сарповата е . Иншаллах да е на къдем . Да са здрави и да се получи един добър продукт.
 
Скрит текст:
Маргииии , това туит от Хазалка ли е или?  

От сторито на Гинчо ,  подопечения също се е отчел .  
Режисьор Чаан  Ермак , оператор Гьокхан Тириаки с когото работиха в Защитника и се сприятелиха .
 Ча му е свидетел на сватбата.

  Бееел , уби ма с козела и върбата Joy  лафа  ми е известен и на песен го има .
 Не го е срам млади момичета ша задява. В сериал или реал има такива случаи .
Казанова , Дон Жуан. Умопомрачителен и ухае на парфюм Stuck Out Tongue Closed Eyes
 Ретро проекта едва ли ще е с перфектен вид . Тия мустаци ме глождат и облеклото.


=================================
гиф със Сарповата кола

Broken Heart

резнах гиф  в бара с любимото питие страдащ от любов .  Измъчи го тази принцеса  така е интересно, защото не е като тези които е забивал .

 и  с маргарелките в косата

Purple Heart
=====================================

ох какво си намерихххх , обаче с качество е трудно  е и тва е нещо.
любимите ми червени шорти от доброто старо времеее


 Аполон !Изящество , Съвършенство !
 Кеееф  ! Stuck Out Tongue Winking EyeSleeping музиката е готина

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 00:55 от femmi2

# 641
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Дуда е напускала видеа  с добре познатите ни тополи в добре познатото ни дворче в Зекерякьой, явно се радва на снега който тези дни вали в Истанбул. Кадрите са  актуални, значи все още си живеят там.

# 642
 • Мнения: 18 808
Бел , добре се разписа , щото са го направили така че  и да искаш не става да пишеш нов коментар.
Пише последното мнение е вашо и допълнете.
 
 гиф от двора .  Много  от известините личности се радват на падналия сняг в Истанбул .  И  при нас падна но ще се разтопи и нема да е задълго.
Кака ни подсказва че са още в Зекеркьой. Това дето до го тиражират са в техните глави.
Не крия че съм алеригична към нея , нема да я  харесам  признавам, че поне ни оведомява нерде са и вкъщи и на почивка иначе ко чЕкаме на рибаря ще си останем с гадаенето.  Не е важнУ кво искам и мисла , а де щастлив и спокоен да му върват нещата и аз съм спокойна .
 Дуда си е Дуда .  Ашкъма на снимки , тя вкъщи но намаза с НФ .  Това било подсказа викат рускините айде идвай си че ми е скучно има и сняг . Ох  как се смея Joy
 Утехата е че нема чаавета . Не че ме питат  ко има да  Не е от тази . Как пък уцели сърцето му или  квото там ги задържа . Ко даваше интервюта  можеше да разберем, но не е такъв.
Едно от нещото е че му разбира хобито и е готова да смърди на риба.

 Айча и Бенсу Сорал се любуват на снежеца .


Бел ,говориш в множествено число но само това открих от Дуда.

Последна редакция: нд, 17 яну 2021, 18:21 от femmi2

# 643
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 9 456
Аз пък намерих само това - https://scontent-sin6-3.cdninstagram.com/v/t50.12441-16/13930223 … 00e4b0c0199479e1b

# 644
 • Варненска клюкарка
 • Мнения: 13 051
Прочетох че са 2 видеа.

Ох аман, вместо да си раздвижат заспалия форум те правят непрестанни опити да  го затрият Scream

А, ето Профа е намерила второто видео.

Общи условия

Активация на акаунт