ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 31 961
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Галенцето , добре дошла в групата.
 Какво харесваш в нашите хора , кои проекти ?  С интерес очакваме новите им.   За някой е станал безинтересен като се спотайва .Като няма новини и снимки трудно се поддържа тема.
Не се отказваме ,пишем и за неговите колеги.

Марги ,единият играе младият Езел. Оригинала го игра аркадаша на Ча Исмаил Филиз.  Засега следват историята дали ще кривнат....
В интервю на бтв  споменават , че ще прават сезон 4 . Оригиналният сериал е от два сезона. Каста е добър мъжкия. Женския не особено. Рижата  главната мяза в челото на Дуда .  

===============================

Зетя и Фунда

Марги, красиво клипче на Ирето си ни донесла с превод . Flowers Tulip
 нафталина Blush

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 18:21 от femmi2

# 706
Най-много харесвам Огледален Свят.
А относно ролите на Хазал и Чаатай след ОС честно казано някак си я няма химията.

# 707
ОС е номбър уан . Химията , флуиди , погледи , могледи . Келеши на 21 взривиха всичко. Това рядко се случва.
След Хазал химията не е така силно притегателна. В Ичердето залагаха на екшън отколкото на ашк. 

Heart Decoration

============================
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 23:46 от femmi2

# 708
  • Пришълец
Здравей, Гале, присъединявай се! Hug При нас понякога настъпва затишие поради липсата на новини около любимците, но да не ти прави впечатление. За Огледален свят сме единодушни Heart

Феми, мерси за разясненията около римейка на Езел.

# 709
Гледала съм и продължавам да гледам турски сериали, но такава химия скоро не съм виждала.

# 710
  • Варненска клюкарка
Галенце, Дени, добре сте дошли.
 .

Изгледах видеото на предната страница, сцената под дървото не ми е любима, ама каква нежност само  , особено Ча Heart Вярно на всяко гледане се откриват нови неща. Има сериали които като ги изгледам и веднага ги забравям, но нашия е незабравим. Ние от дистанцията на времето сме позабравили първите реакции на видяното, но реакията на зрителите  по света е същата, повтарят сериала отново и отново, има  някаква магия у него  а изтрещяването
на  импулсивните латини просто беше още едно доказателство за ефекта който предизвиква сериала. Съжалявам че нашите хора не се възползваха от ефекта който произведоха  на другия край на света, можеха да отидат, ще ми ходи Ча в Грузия Imp
Ново няма, добре поне че са спомените ни...    ...

# 711
  • Пришълец
Така е, спомените остават Wink

Първоначалните реакции май са еднакви при тези доловили магията, а при всяко следващо гледане се забелязва нещо, което човек е пропуснал предишния път.

# 712
Много хубаво би било отново Ча и Хазал да играят заедно.

# 713
  • Варненска клюкарка
Афра е съобщила че  ни очаква изненада която много ще ни хареса.
След голямотоо очакване миналия февруари на не знам си каква изненада,  май съм имунизирана към такива съобщения, затова нищо не очаквам и не броя дни до нищо, това криене отдавна ме отегчи от Ча, пък уж е с цел поддържане на интереса. Наистина добре че са спомените .

# 714
  • Пришълец
Не тръпна и аз в очакване на изненадата каквато и да е тя, даже ако не беше припомнила нямаше въобще да се сетя, че и миналия февруари се говореше за такава.... Ча с цялото си криене вече не радва досегашните си фенове, та как да привлече нови....

# 715
  • Варненска клюкарка
Мани, по млад и по красив няма да стане, пика в кариерата му поотмина докато се сбръчква на вятър и слънце сред рибите си,  изтрещелите фенки пораснаха или им писна да чакат... Турските актьори след 30 рядко правят нещо значимо, дано нашия е  сред няколкото  изключения.. Успехът много бързо стигна до него, ама бързо е забравил как се е стремял към него.
Днес съм много лоша  компа ми пак ни приема ни предава  а уж в петък го оправиха ама и той пред техника не направи проблем  видя само че някакви неща не са се обновили до край. Отдавна съм хоум офис и когато се налагаше през януари ползвах мъжовия
 комп, но  не ми се искаше новата тема да пускам от там, няма да мога да я украсявам,  но  какво да се прави....

# 716
Много хубаво би било отново Ча и Хазал да играят заедно.
Да напълно съм съгласна и а дано

# 717
  • Пришълец
Момичета, почти невъзможно е. Най-малкото, че феновете и след Огледален свят трудно ги възприеха с нови партньори (особено Хазал). Години наред интереса към тази екранна двойка не стихва и в мрежите се ръсят какви ли не глупости по техен адрес.... А за актьорите е важно да обсъждат проектите им без да намесват личния живот.

Връщам се да допълня: надявам се, че сте виждали някоя по-актуална снимка на Ча /доколкото се намират такива/ и не си мислите, че той все още на вид е като Емир, защото ако е така ще останете леко разочаровани Joy

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 23:12 от Маргарита Н.

# 718
  • Варненска клюкарка
Да, мечтите са позволени,   но надеждите  са напразни. Шанса за  ново екранно партньорство е някъде около нулата. А и в Турция повторенията на двойки винаги са неуспешни. И  да, както Марги спомена,  Ча преди 10 г. и Ча сега са като двама различни хора.

# 719
Боенос диас Hug
Месеца започна с мрачно време но дано ни донесе хубави неща.

За изненадите около патрона е Несигурно. Афра не се знае дали за Йешилчама говори или друго . Предполагам е свързано с проекта .
Фотосесия двамата с Ча ,плакати .
Ако има прояма във визията на Афра може и това да е.

Хазалка като обещава изненади ги испълнява. Този дети й лепнаха никак не ми е по вкуса. Химия Йок ! Това ми е усешането Rolling Eyes
Сигурно продуцентите са търсели с по младежка физиономия .
Скоро трябва да излезе инфо и за останалия каст от Пера Палас.
Дано поне останалите имена ни допаднат.

Прави сте че Ча Отегчава с това криене ,но вината Не е изцяло негова.
Доколото може да се вярва на блогъра Токио е Отговорил на питане защо няма снимки ,та е потвърдил че има забрана  от шефовете.
Бел го спомена в темата явно е това.
Това е  обяснянието защо никой нищо от екипа не издава и слага. Само ретро коли от режисьора и някой пейзаж.
Снимките протичат на затворени места и на Чачи му е добре че няма народ да го щракне случайно. Снима си тихо и кротко.
Дано не са празни приказки за изненадата . Ще чакаме ,както правим обикновено. Smirk
Ча ще се появи за премиерата на филма .
Търпение още месец.

За събирането и мечтите на нашите хора, може и да сте прави че е почти невъзможно но живота поднася изненади . Няма как да предвидим.
Я се представете че ги кандисат и се намери смел продуцент. Мен надеждата ми е филм или в цифрова платформа сериал един сезон  максимум два ,да не разтягат излишно.
Ча се промени визуално ,защото е актьор и доказва че не се страхува да гради различни образи. Така трябва . Евалла.
Но признавам че мустаци и дълги бради не обичам. На някой мъже им подхожда зависи от формата на лицето.
Ча като отслабне и няма бузи може и да не е толкова зле.
После ще довърша размислите и ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт