ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 446
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

Хора , какво е това ? Не вярвам да е хамиле в момента.

Тука казва фото ама дръжки .... Сега  ще се излегна на дивана секси и ще завартя палаво вратовръзката и Фема ще ми прости Отсъствието Joy Ама как ще я кандисам за  Дуда  , много  я  хейти бе била  цингарела , блатна вещица и прочие. Тя е с мен за риба , може ли такова нещо JoyJoyAnimal Tropical Fish
Ще я разкарам некой ден и в мамата ще стане  купон Tada

Маргиии ,  за мен се сети Joy не го оставям докато не се появи , така съм му набрала и Гинчо има вина за тишината.  Народа не издържа искат ново фото .   Направо се чудя на търпението и не само моето . Герой сме , особено аз . Такъв си е като се появи ще покаже на какво е способен , предизвиква сензанция.
Това е част от неговата загадъчност . Мъжът Енигма!  Един поглед да уловиш е достатъчно. Пази си пространството. Няма лошо в това.

Прекрасни ! Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 16:03 от femmi2

# 691
  • Пришълец
Не съм му набрала аз, но ми стана безинтересен при толкова загадъчност, признавам си.

Феми, на Хазал ми заприлича в първия момент. Но явно е нейна приятелка Joy

# 692
Изгледах 27 епизод от вратата ам друг няма отвлякоха Еда има ли други епизоди🤣ако има може ли линк, точно викам свърши не са го направили боза 🤣🤣

# 693
  • Пришълец
Дени,
Скрит текст:
28-ми още не е излязъл с бг превод, утре предстои да бъде излъчен 29. Нещо като ”ново начало” за главните герои.
Рейтинга куца, но финал не знам кога, не е съобщено нищо по въпроса.

# 694
Дени,
Скрит текст:
28-ми още не е излязъл с бг превод, утре предстои да бъде излъчен 29. Нещо като ”ново начало” за главните герои.
Рейтинга куца, но финал не знам кога, не е съобщено нищо по въпроса.

Аз си мислих че това е финала, малко ме загубиха,какво става в 28 епизод, Еда да не се жени за ония, много тъпо

# 695
  • Пришълец
Не,
Скрит текст:
Еда не се жени за принца. И отвличането го предотвратяват навреме.
Дени, в момента си малко назад и няма да ти е интересно предполагам, но най-актуалното около сериала можеш да прочетеш в тази тема
https://m.bg-mamma.com/?topic=1298016

Ново с Хазал https://twitter.com/i/status/1355180659753574408

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 18:14 от Маргарита Н.

# 696

Истанбулският мост .  Дори да ида маска с тоя автобус часове как се издържа .

===================================================

Маргииии , ко ти се занимава ще измайсториш ли с  гифа на Хазал и фотоапарата нещо подобно на това Heart

може и с тази снимка зад камера , но дали ще се получи ?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 22:06 от femmi2

# 697
  • Пришълец
Не съм пробвала да съединявам две гифчета досега. Аз всичко правя по трудния начин, мисля си, че трябва да се конвертират първо в mp4 формат,  след това в gif, за да се прикачи като изображение във форума. newsm78
Феми, накратко - не мога Joy

# 698
Боенос диас , Марабааа .   Grinning

ново или старо сега изникна . Назад е колегата с който игра в НИ .

Марги , а само снимка с апарата и мърдаща Хазал не става ли ? Имам предвид без да е гифо - джифка с апарата.
 Това конвертира какво значи ?   Ще ме научиш и на тези неща да сглабям Hug

Чагатай Улусой на актерских занятиях, где он учился в течение 6 месяцев вместе с актрисой Айлой Алган,чтобы подготовится к конкурсу Лучшей модели!
Эта фотография сделана в 2010 году, еще до того, как он стал лучшей моделью.
Вместе с Айлой он также готовился к роли Эмира из АФК

На курсове за актьор .  Тук е със съучениците .  И тогава става бест моделс за мъже .
Сега разбирам за тия курсове . След Емир не се ли записва при Вахиде Перчин .?

Бел ти си по наясно и ще  кажеш  .

Ко не е пандемията  щяха да се видат с Лорка в   Ел Ей . Тя го обича Чачи , ама дали  е злоупотребила с агънцето  е тайна .

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 15:10 от femmi2

# 699
  • Пришълец
Това е единият от братята в НИ, нали? И на мен сега ми изле3е в Т, може би е нова... Някой гледа ли сериала по Диема Фемили? Допада ли ви?

Феми, не знам, мисля, че няма да се получи добре. Конвертиране е превръщане от един формат в друг - от mp4 (видео) в gif или jpg примерно. Обяснявам по такъв начин, че само аз си се разбирам за съжаление....

# 700
Редактирах поста , не забелязах че Марги е писала .

Да , Марги единият от братята в НИ . Зяпам го не винаги. Иначе Бурак и Хазал са сладури.
Гледам по това време  румънския Влад. Това е римейк на Езел и следва сценария.  Главната е с чело , като писта на Дудиното и ме дразни . Каста е добър млади и добри актьори ,тази рижата не ми допада особено.

Разговор между мъже .

Фотото е ново . Срещнала се е с колегата от НИ . Да не би да го вкарват в Пера Палас или  нема причина за срещата .

Последна редакция: сб, 30 яну 2021, 20:41 от femmi2

# 701
  • Пришълец

Феми, аз пък Влад не го гледам, то и Езел не съм следила заради непрекъснато преместване от един.час в друг, но ми е интересно придържат ли се към оригинала....

Дени, ако ни четеш, излезе 28еп. на Вратата с бг суб. Последно да вметна, че най-често качват с превод в събота. Не ти давам друг линк, понеже онзи от по-рано който бях посочила според мен е най-надежден.

# 702
Навън е като пролет , зимите не са тоба , което бяха.
 Не обичам лед и студ.
 Марги , при теб в родопите се усеща зимата.

от сторито на Хазалка

Агънцето ни праща целувки  от доброто старо време.  Сега чакаме за фото , гадаем , бсе нещо чакаме в тоя живот .
 Ще се появи още месец търпение. Колкото по - скоро по добре.  Ще се ужасим ли от новата визия или ще е приемлива и зарадваме.

Марги после ще дописвам и отговоря за римейка.

# 703
  • Пришълец
Така е зимите не са това, което бяха дори при нас, когато е имало толкова сняг, че сме оставали по седмица без ток Flushed Обаче мен ако питаш Феми, дори през лятото ще кажа, че ми е хладно ако съм на закрито Joy

Ча докато се покаже с актуалната визия ще дойде време да пуснат и филма заснет миналата година.

# 704
Здравейте на всички!
Надявам се да ме приемете в групата.

Общи условия

Активация на акаунт