ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 511

• 32 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Джейда с мъжа си и бебето на разходка  

Маргиии , за теб от Хазал с любимото цвете Wink

творчество Wink

Ни воъл , ни стон от Чачи . В мрежите не издържат и написали и нарисували как го дирят под дърво и камък:joy:
 Чакаме съобщение от него .  
 Тази седмица още не е свършила , дано ни зарадва Flowers Four Leaf Clover
Бел, прогнозира началото на март заради филма. От миналата година не се появявал от края на Октомври Hushed

Спомен от 2015 година.

Ферзан Йозпетек ,  Чаан Ермак , Кенан Им. Мехмет Гюнсюр  и Чаатай на фестивала в Рим.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 13:34 от femmi2

# 676
  • Пришълец
Много са ми неприятни филтрите, въобще не се загледах, че е моето цвете Феми Laughing

С новия и Хазал си харесах това

# 677
Ту венено . Sleeping    

Heart

Sweat

любим кадър и тениска Kissing Heart

Погледи , игра без думи с очи.  Майсторство ! Hands Pray

Болка и тъга , любов ,гняв.
Смес от чувства е в душата на Емир

целувката в унито пред всички . Stuck Out Tongue Winking EyeKissing HeartKissing Heart
 Прави каквото искаш Емир .
 Балсам за душата е нафталина.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 21:17 от femmi2

# 678
  • Пришълец
ФЕмир са си винаги прекрасни, всеки път ми става мило като ги видя Revolving Hearts Луда работа...

Познахте ли го, присъединява се към моето сериалче, първо беше Бена, после майката на Рюя, сега и този.... Никога не ми е допадал Joy

Дени, каза, че продължаваш да гледаш Вратата,
Скрит текст:
докъде стигна, напредваш ли с епизодите?

# 679
Познах го Марги ,брата на Левент от нашия сериал. Кога бена е играл във Вратата ? Кой баща на Емир че нали смениха първият актьор.

Сарп Джан ко не греша името на актьора участва и в Мистър Грешен.

Керем не е красавец  играе момчето.
Не ми допада нещо у твоя сериал.
В града ми е по симпатичен на вид.
Чок ги харесах с Лидия Тугутлу като екранно чифте и взаимодействие.
Като чета сценаристите измислили амнезия на Серкан. Нямат оригинални идей. Цифрите на рейта спадат.

За Йшелчима по инфо първи сезон блу тв ще го излъчат през май месец. Снимките текът с пълна сила , ретро колите ни показват и муз. фон.
Продуценти ли така са разпоредили но бетер военно криене. И Чачослав не е социален поне да напише да имаме търпение ,едно мило да ни стане.
Едни прегръдки да ни прати.
Я вижте Джано как си комуникира и последователите растът.
Сега с проектите в Италия и то официални ще стане още по обичан и популярен. Голям успех и признание .
Ферзан Йозпетек е име в бранша отдавана живее и работи в Италия.
Аман моралистите в Турция нема Оправия с тех.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:50 от femmi2

# 680
  • Пришълец
Същият е, Феми.
Скрит текст:
Втория Юнал се мярна за кратко - Мурат Онук, колкото да разкажат с неговата половинка на главните герои историята за своето запознанство и те да се припознаят в нея.
Майката на Рюя и тя приключи своето участие. Едни влизат, други излизат - малко безцелно е, хумора не е свеж като в началото, но химията между Ханде и Керем е безспорна. Те са тези заради които сърце не ти дава да се откажеш. Heart Joy
Клишета не липсват, но аз като не съм гледала ромкоми, не им придавам значение. Специално това с амнезията не съм го виждала в никое дизи досега. Joy За всичко си имало първи път. Ако ми бяха казали, че ще се прехласна дотолкова по сериал, който не е завършен и не е ясно накъде ще завие историята и колко ще я разводнят - ами щях да се изсмея.

Керем Grinning Керем преди го знаех единствено като рекламно лице на Мави и гадже на СС. Помня колко се лигавех със Серо и Керо Joy
Не е типичен красавец, но е харизматичен. Актьор, в който човек няма да се влюби от пръв поглед (както беше примерно с Чачослав навремето), но при втори може и да остане очарован... Зализан е, нещо не му е както трябва прическата, ама човек не е роден за пълно щастие Joy Преди всичко е добър актьор. Според мен.

Всеки път си казвам, че за последно изпадам в подробности и ето, пак правя същото. Smirk

# 681
  • Варненска клюкарка
Аз пък подпалих по Вятърничавия. Истопия за турския изгок, жестоки традиции и прочие -много хваща за гърлото. Лошото е че неминуемо ще го разводнят, кара вече трети сезон. Навремето сериалите са имали плавно начало, набиране на историята, кулминация и финал. Сегашните приличат на безкрайни дневни сериали които се пишат ден за ден. почват силно, кулминация няма, а финалът е изневиделица не само за зрители но и за актьори....Аз още не съм харесвала друга двойка след ФЕмир, сериали да, но актьори  не Не вярвам и да се случи .

Брата на капитана го познах, виждала съм го в Счупени парчета. В нащия сериал пълнежите бяха много недомислени.  Капитановата майка, капитановия брат, любимия на Зехра и щерка му и въобще  историята на младата Зехра... Да не започвам за Еджета и Явузи. Едното за сметка на другото - великолепни главни и второстепении
 и историите им а след тях....

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 19:43 от Беллора

# 682
ФЕмир са си винаги прекрасни, всеки път ми става мило като ги видя Revolving Hearts Луда работа...

Познахте ли го, присъединява се към моето сериалче, първо беше Бена, после майката на Рюя, сега и този.... Никога не ми е допадал Joy

Дени, каза, че продължаваш да гледаш Вратата,
Скрит текст:
докъде стигна, напредваш ли с епизодите?
Стигнах до 24епизод нямам търпение да го изглеждам много лек и забавен все се подсмихвам даже 15 годишната ми щерка го започна😁😁😁

# 683
  • Пришълец
От това, което следя в последно време само Карагюл ми напомня старите сериали - историята се разгръща плавно и макар, че я разводняват е наистина разтърсваща. Финалът по Нова е близо. Да, знам какво следва, не е като да го гледам за пръв път, но пак ме просълзява.

Дени, само 4 еп. ти остават значи, напредваш бързо Grinning Изненадвам се, че си зарибила и щерката....

# 684
От това, което следя в последно време само Карагюл ми напомня старите сериали - историята се разгръща плавно и макар, че я разводняват е наистина разтърсваща. Финалът по Нова е близо. Да, знам какво следва, не е като да го гледам за пръв път, но пак ме просълзява.

Дени, само 4 еп. ти остават значи, напредваш бързо Grinning Изненадвам се, че си зарибила и щерката....
Серияла е забавен и леко тиин

# 685
  • Пришълец

# 686
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дени, потърсих да видя дали го има Огледален свят, на тайното ми място, но не го намерих. Според мен би трябвало да го има на Voyo. Нямам регистрация там и не мога да проверя. Би трябвало и в торентите да се намира, но при последните ми влизания нещо не се спогодих с тях и си нямам идея какво предлагат.

# 687
  • Пришълец
А, вярно, освен темата, която е пусната с питане за епизодите и Дени се интересуваше. Имаше ги във Видеоклип бг, сега като потърся в профила на потребителя, плейлист Огледален свят си стои, но изписва, че съдържанието не е намерено newsm78 Обаче ако ги избираш епизод по епизод в търсачката си излизат... Така, че с риск да ви стане смешно, но простичкия и изпитан метод е този Joy

# 688
А, вярно, освен темата, която е пусната с питане за епизодите и Дени се интересуваше. Имаше ги във Видеоклип бг, сега като потърся в профила на потребителя, плейлист Огледален свят си стои, но изписва, че съдържанието не е намерено newsm78 Обаче ако ги избираш епизод по епизод в търсачката си излизат... Така, че с риск да ви стане смешно, но простичкия и изпитан метод е този Joy

Благодаря
След вратата пак си почвам огледален свят, гледам го веднъж годишно🤣🤣🤣

# 689
  • Пришълец
Това като го видях се сетих за Фема Joy

Общи условия

Активация на акаунт