🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 31 361
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Абсурд Златка да може да пее като Булката. Най-много ми напомня Булката на Невена Цонева. И като глас и като улики.

# 196
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Защо да е абсурд за Златка - на живо в Капките се справяше много добре, а сега на запис с всички ефекти какво може да й се опре?

Симо Колев би могъл да бъде, обаче друга ще е неговата Дороти, с Векилска се разделиха отдавна и не са в добри отношения.

# 197
Защо да е абсурд за Златка - на живо в Капките се справяше много добре, а сега на запис с всички ефекти какво може да й се опре?
Симо Колев би могъл да бъде, обаче друга ще е неговата Дороти, с Векилска се разделиха отдавна и не са в добри отношения.
Защото мислите, че Дороти му е гадже, а може да му е близка приятелка, а Боги е такава, даже играха двойка с нея в "Откраднат живот" и там имаха май две или три деца.

# 198
....

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 21:59 от Punk_GirL

# 199
Според мен ето кой се крие зад маските

Баба Яга - Костантин
Булката - Кали/ Дара.
Плашилото - Димо Алексиев
Светлината - Стефан Илчев
Златния - Мирослав от Биг Брадър
Анелът - Люси Дяковска
Бебето - Рачков
Мозъка  - Димитър Маринов
Макаронът - Петя Буюклиева
Книгата - Мариана Попова
Хищницата - Луна
Палячи - Тита

# 200
  • Велико Търново
Едва ли Димо Алексиев би участвал пак.

# 201
  • Sofia
Утре при Гала гост ще е Стефан Илчев.

# 202

Баба Яга ми се струва още от първия момент, че е Калин Врачански- тембърът много напомня на неговия, а и е достатъчно луд за този образ. Не изключвам да е Д. Донков, К. Сърменов или Турбото- всичките ги бие съчмата и се връзват с това сценично присъствие, само ен знам Донков и Сърменов дали могат на танци да го докарат.

О, могат могат и още как. Особено Деян - може и повече даже.
Тази Баба Яга на мен лично ми влезе под кожата и попрегледах Капките и още няколко десетки клипове да сравнявам гласове...не че има особен смисъл, защото се видя, че песента от втората вечер е на запис.
И аз смятам, че са Боби Турбото или Деян. За Врачански също, но по-малко вероятно.
Чудя се дали не е и Димитър Маринов.
Разбира се списъкът постоянно се променя...

# 203
  • Sofia
Деян Донков е бил на снимки в събота по морето. Даваха репортаж по тв.

# 204
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Защото мислите, че Дороти му е гадже, а може да му е близка приятелка, а Боги е такава, даже играха двойка с нея в "Откраднат живот" и там имаха май две или три деца.

Защото всичките бяха изброени равнопоставено. Никой няма да дава улика за епизодично участие в сериал. Ако беше само Дороти, ок, но има и лъв, и тенекиен човек. Демек са четирима. Дали са семейство, музикална група, актьори в пиеса или нещо друго - никой не знае.

# 205
  • Варна

Баба Яга - Костантин
Булката - Кали/ Дара.
Анелът - Люси Дяковска
Бебето - Рачков
Книгата - Мариана Попова
Хищницата - Луна
Палячи - Тита

Без да искам да се заяждам, Кали/Дара са съвсем с други тела. Ангелът има ясно изразена талия Люси мисля не. Макаронът и Петя Буюклиева... тя е доста по-висока. Хищницата е доста "по-пищна" от Луна. Последната в Капките много пъти я обличаха оскъдно, та просто няма нищо общо с хищното тяло.

Та мисълта ми е, че трябва да се ръководим по това, което виждаме и да се проверява после в гугъл дали имат прилика телата на показаните и тези, които подозираме.

# 206
Защото всичките бяха изброени равнопоставено. Ако беше само Дороти, ок, но има и лъв, и тенекиен човек. Демек са четирима. Дали са семейство, музикална група, актьори в пиеса или нещо друго - никой не знае.
Аз го приемам като изброяване на главните герои от "Магьосникът от Оз" - Дороти, Лъвът, Плашилото и Тенекиеният човек, преплетени със съответни улики, които да се връзват с човека под маската, но не отричам, че може и ти да си права.
Всъщност няма никакво значение, може изобщо да не е Симо, просто се хванах за уликата за ранобудната Дороти.

# 207
Аз лично съм много разочарована от подбора на двубоите и трибоя. Най-безинтересните от тази половина маски са набутани в трибой и няма начин и двете да отпаднат заедно. Ако само една трябваше да падне, щях да преглътна оставането на другата, но при две вече е друга работа. За съжаление подозренията ми май ще се сбъднат и главата на Змията ще хвръкне.

# 208
Цитат
Анелът - Люси Дяковска
Люси е по-ниска.Изящната фигура на Ангела не ми напомня за Люси.Особено краката.

# 209

Баба Яга - Костантин
Булката - Кали/ Дара.
Анелът - Люси Дяковска
Бебето - Рачков
Книгата - Мариана Попова
Хищницата - Луна
Палячи - Тита
Едва ли Миро от Биг Брадър ще влезе във формат, след като е преживял тежък инсулт, малко се съмнявам.
Не знам защо изобщо спрягате Луна като участник - в Капките се видя, че не се справя много с английското произношение, пък и с пеенето. Максимум да е Книгата, но заради уликата с образованието, едва ли.
Мариана Попова е такова гласище, че е обида за нея да я подозираме за Книгата. Уликите за Книгата бяха, че е Книга по образование, т.е. не е певица, а Мариана е такава.
А Рачков се разбра, че няма как да е Бебето - ще бъде в Бургас за "Забраненото шоу на Рачков", за съжаление няма как да се разклони.

Общи условия

Активация на акаунт