🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 31 360
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Преслава се омъжила ,като не рова клюките и съм изпуснала .
Сигурно е била хубава сватба ,но самата тя се мудифицира с този нос.

Другата събота между кои ще е битката.
На мен хищницата ми  любопитна.

# 181
  • Испания

# 182
Не се е оженила Преслава, снимала е колекция сватбени рокли.
Категорично не мисля, че е тя под която и да е от маските. И като глас, и като физика бих я разпознала.

# 183
Преслава нали много отслабна, крачетата и са супер тънки, не са като на булката

# 184
  • Испания

Другата събота между кои ще е битката.

+

костюма на

Ще отпаднат двама.

Засега не казват, кой ще е гост в панела.

# 185
  • София
Еее, защо двама. Харесват ми Палячи, Змията и Макаронът, не искам да си ходят те.

# 186
Интересно решение ще бъде да участва като гост- маска някой, който участва иначе сред маските, които са “почиващи” в съответната седмица. И без това се преправят гласовете, би станала добра изненада.
Иначе като споменахте Палячи- като глас донякъде ми хареса (за маската няма да казвам повече нищо), така че ми се иска да е сред продължаващите участници.

# 187
Ееее, защо двама ще отпадат? Много тъпо решение. Аз искам регламентът да се промени в следващи сезони и поне 2-3 предавания никой да не отпада, така че да имаме време да усетим маските.

# 188
Бебето срещу Палячи,герои от филм на ужасите.И на мен ми прилича булката на Златка.Нямам идея била ли е булка,но ми напомня на нея.

# 189
Аз ни в клин, ни в ръкав, но само на мен ли ми е странно защо го наричат "Палячи", а не "Палячото" например?

# 190
И на мен това ми е странно.

# 191
  • Испания
Аз ни в клин, ни в ръкав, но само на мен ли ми е странно защо го наричат "Палячи", а не "Палячото" например?

"Палячи" е опера от Руджеро Леонкавало. Вероятно са решили да го нарекат така за по-интересно.

За мен не беше странно и веднага се сетих за операта.

# 192

Палячи (Pagliacci) е опера на Леонкавало. В първия епизод пуснаха част от нея като бекграунд, а не знам дали не е и допълнителна улика към човека зад маската - свързан по някакъв начин с опера.

EDIT: Смайлис ме изпревари Simple Smile)

# 193
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Освен това образа е взет от тестето карти, не е детски палячо/клоун. Но за да не е  Жокера, като комиксовия герой, за това са избрали Палячи.

# 194
Smileys, благодаря за новата тема!
Обикновено в събота не мога да гледам, та наваксвах вчера. Естествено, след това, докато изчета тук всичко, ми отне страшно много време.
Интересни ми бяха битките, искаше ми се Златният да отпадне, но какво да направим, паднаха Очите. Забраних си да гледам в мрежата кой е отпаднал и кой се е крил под маската, за да се опитам да позная. От уликите за Очите помислих, че е Поли Генова, защото мисля, че е разказвала и другаде за случката с Тодор Колев. Като чух гласа, обаче, бях убедена, че не е тя. Щях да падна от стола, като после се показа действително Поли под маската. Изключителна изненада!
За Рицаря бях 100% сигурна, че не е Димитър Маринов, но изобщо не можах да разпозная Ники Сотиров. Изобщо са прави водещите, че тази маска ги уби всичките - 3 пъти са се опитвали да разпознаят кой се крие зад нея, но и трите пъти не оцелиха.
Иначе за другите маски - за Златния отново залагам, че е Петко Димитров, от първи лайв съм на мнение, че е той. Ангелът си е Есил, доста се разпознава гласът й. Плашилото ми е тъмна Индия, но днес от уликите за ранобудната Дороти и двете деца, се замислих за много невероятно предположение, но не невъзможно - Симеон Колев от БГ Радио. Мариана Векилска беше водеща на сутрешни блокове, самият той с Боги са водещи на сутрешен блок "Стартер", има 2 деца - 1 общо с Мариана, но й помагаше и за отглеждането на детето й от предишна връзка. Не знам как пее, но Плашилото не е нещо особено, освен ако не си преправя зверски гласа, както беше с Поли. Та не е невъзможно да е той.
Жал ми е за Свещтата - с гафа да пуснат гласа му без ефект, почти не остана съмнение, че е Стефан Илчев, просто панелът не реагира на гафа и после се опитаха да замажат, но Владо Пенев го намаза много неподходящо на образа на Ангела. Колкото и добре да се справя с женските образи Стефчо, посмъртно не може да изпее "I will always love you" така, според мен поне.
Продължавам да виждам Динката в Баба Яга, но в днешния лайв беше избрана интересна песен и показана изключителна пластичност, която насочва и към Турбото.
Булката все още не мога да определя коя е, ще чакам следващи изпълнения, за да се ориентирам по-добре.
Чакам с нетърпение Макарона, Бебето, Хищницата и Змията другата събота.

Общи условия

Активация на акаунт