🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 31 354
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Крум Савов е водещ в тв на Слави.  Мая също.

# 166
  • София
Видях, че сте обсъждали Крум Савов  и за това дали е бил в публиката. Направи ми впечатление, че жена му беше там (няколко пъти я дадоха), но него не го видях. Та в този ред на мисли за мен би било много логично той да е под някоя от маските.

Крум Савов беше в публиката. Дадоха го.

# 167
Няма изчитане.....
Основен източник за разпознаване на човека под маската, следва да са уликите.
Може ли да ми помогнете за Поли Генова и уликите й.
Не разбрах това как така са се разминали с лекарската професия?
Този път пропуснаха да изписват подробности по време на изпълнението на вече разкритата маска.

# 168
Никак. Никъде в интернет не пише нищо за това. Няма и подробностите, които бяха на екран при последното изпълнение. Много тъпо.

# 169
  • София
Уликите умишлено са поднесени по далечен и объркващ начин, иначе щеше да е много лесно....
Може някой да е мечтал в детството си да кара боклукчийски камион, и в уликите ще го опишат като "винаги е мечтал в професията си да бъде близо до малцинствата"... Simple Smile

# 170
Затова си мисля, че уликата с короната при Хищницата също е някакъв не много известен факт за дамата и не е разпознаваема точно с това.

# 171
# 172
Аз се сетих за Ева Веселинова, относно хищницата и уликите и хвърлянето на короната, преди е била мис плеймейт и бях чела или гледала, че не се гордее с това сега, но пък незнам изобщо дали може да пее, но пък май има по голям бюст.

# 173
Затова си мисля, че уликата с короната при Хищницата също е някакъв не много известен факт за дамата и не е разпознаваема точно с това.
И аз така мисля. Както миналата година имаше няколко участнички печелили “Жена на годината”.

# 174
  • София
Плашилото е 100 кила може би ( според мен ).

100 кила не може да казва "Р" правилно и мисля, че щеше да си проличи

# 175
  • София
И какво ако ги разпознаят?! Нали не се отпада от шоуто заради това? Поли, ако беше пяла като себе си, пак можеше да не я познаят, но имаше повече шанс да остане. Те от зор да се правят на това, което не са и да са тайнствени, рискуват отпадане. Също и Златният, ако е Светльо с тези диско песни...

# 176
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Видях, че сте обсъждали Крум Савов  и за това дали е бил в публиката. Направи ми впечатление, че жена му беше там (няколко пъти я дадоха), но него не го видях. Та в този ред на мисли за мен би било много логично той да е под някоя от маските.
Беше там, но това няма значение. Нали пазят тайна, как очаквате де си водят агитка за...подкрепа ли, за какво? Това не са Капките, все пак.

# 177
Булката може ли да е Цветелина Грахич? Rolling Eyes Вече забравих какви улики имаше.

Сега като слушах отново гласът много прилича на Галя от Каризма

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:35 от Lora_A

# 178
Не ми прилича на Грахич, но на Невена Цонева - да (доколкото знам за нея и съм я слушала), за Златка - нямам база за сравнение и не съм търсила информация за житейските събития около нея.

# 179
Много жалко, че Очите/Поли отпадна, щеше да е интересно да я гледаме повече, но излиза, че избра грешната стратегия-зрителят явно иска добро пеене. На мен ми е супер безинтересно да гледам ангела, след като моменталически стана ясно, че това е Есил, а и откакто прецакаха Светлината и се чу без всякакво съмнение, че е Стефан Илчев искам и той да излиза. В крайна сметка това не е "Златният Орфей" интригата е в това да гадаем кой е зад маската.

Уликите за булката сочат много силно към Невена Цонева, но заради гласа отхвърлих напълно да е тя. След това изслушах всяко от изпълненията и по няколко пъти и ми се струва, че е тя с преправен глас, но при завършека на всяка фраза гласът звучи като нейният. Към момента залагам на Невена.

Баба Яга ми се струва още от първия момент, че е Калин Врачански- тембърът много напомня на неговия, а и е достатъчно луд за този образ. Не изключвам да е Д. Донков, К. Сърменов или Турбото- всичките ги бие съчмата и се връзват с това сценично присъствие, само ен знам Донков и Сърменов дали могат на танци да го докарат.

Общи условия

Активация на акаунт