🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Преслушах ги пак. Златният определено ми напомня Светльо. Ако е той - не искам да отпада. Гласувах преди това за него, защото ми е противен образ и маска. И умело го играе идиот, с избор на песни също заблуждава. Както и Поли.
Ангелът може би наистина е някоя поп-фолк певица. Имаше такива подсказки в начина на пеене, нищо че е съвсем различен стил. Не им познавам гласовете.
За Булката четох във фейса предложение за Маги Джанаварова, има прилики в гласа, но уликите не ги свързвам с нея.

# 92
Маги нали участва в миналия сезон, не вярвам да я поканят пак.

# 93
  • София
Маги нали участва в миналия сезон, не вярвам да я поканят пак.
Може, не помня. Не съм гледала много сериозно. Коя маска беше?

# 94
Магито не участваше ли в сезон 1.
Ангела е Есилката със сигурност.
Не си преправя гласа  и от раз я познахме. Уликите сочат към нея. Инглиша й е доста добър . Избрала е да пее без да заблуждава.
Снощи великолепно изпя песента от бодигарда. Уитни Хюстън е голяма лъжица.Обаче този пернат костюм не са го догодили ,не ми допада.

Азис кого каза че под маската се крие Баровеца ? Рязсмяме, като разказваше как не спал цяла седмица и мислил уликите ,обаждал се на когото се сети да разпитва лъжел ,мажел.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 16:23 от femmi2

# 95
Пчелата беше Маги.

# 96
  • София
Проверих и аз, благодаря! Да, тъпо би било пак да я канят. Значи отпада. Много познат ми е гласът обаче. Пее някак отворено и чисто.

# 97
  • Пловдив
Поли докато участваше в Капките все беше сърдита като не я оценяха добре, изобщо не може да губи, дори май и протестира по някое време нещо. Иначе на мен храстчето ми беше симпатично, щеше ми се да остане. Бях също за отпадане на Златния, но ще поизчакаме.

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 98
Азис подозираше Баровеца за Плашилото. Аз за пръв път го чувам този човек и не знам доколко е известен у нас.
Златният вади мега развален английски, чак пък толкова да се преструва Светльо Витков...

# 99
Азис подозираше Баровеца за Плашилото. Аз за пръв път го чувам този човек и не знам доколко е известен у нас.
Златният вади мега развален английски, чак пък толкова да се преструва Светльо Витков...

И аз не се сетих. После проверих в Уикипедия и ми изникна някакъв бегъл спомен за негова песен от 90-те. Доколкото виждам, Баровеца отдавна не е издавал нищо и сега е учител в някакво средно училище. Доста ще е странно ако е той, предвид че малко хора го помнят наистина.

# 100
  • Испания
Сетих се нещо. В уликите за Баба Яга се говореше, че понеже от малка знае, че бързата кучка слепи ги ражда, излиза с котета, а понякога с други животни. Боби Турбото имаше едно мече, когато беше в "Сблъсък".

# 101
Много ме дразни Геро с това О,Боже
Сигурно 20 пъти го каза.
Булката е или Златка, или Диана Димитрова (уроложката от Откраднат живот). В сериала май имаше сватба.
Плашилото нямам идея кой може да е.
Баба Яга е Башо.
Златният ми прозвуча по едно време като Евгени Будинов.
Ще си пусна записа да чуя Светлината пак

# 102
Светлината май носи доста големи обувки. Не знам дали ме се подвеждам, защото се вижда само за секунда.

Скрит текст:

# 103
Баровеца го знам кой е . Отдавна не е в медийното пространство. Добър музикант е но Азис мисля е на грешен път с него. Гласът на Баровеца  е специфичен.
Свири на кларинет даже съм го слушала .
Азис заради уликите мисли че е Баровеца.

# 104
  • Варна
В Капките Поли имаше пререкания с Маги, че не я бил оценил правилно.

Но и аз не я познах, то нали това е идеята. Да не те познаят с този начин на пеене не виждам защо да е разочарована, справила се е, щом никой не я предположи.

Благодаря за темата!

Общи условия

Активация на акаунт