🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Поли се обиди на Маги като ѝ каза, че не се е раздала на 100% за образа на Пинк в песента Lady Marmalade.

# 106
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Светлината май носи доста големи обувки. Не знам дали ме се подвеждам, защото се вижда само за секунда.
Скрит текст:

В тези клипове костюмите не ги носят реалните участници, точно на тази маска снощи обърнаха внимание, че има малък крак.
Предположението за СтефанНаГала за Златния ми допада, има логика.
За Бабата с котетата и другите животни си го обясних така - около него има много мацки, но понякога се навърта и някоя кучка. Което с нищо не ни помага, ама те не се и опитват да подскажат нещо. А ако търсим известен музикант на духов инструмент - Гъмзата.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 18:08 от Шебек

# 107
Уликата с котетата беше за Баба Яга, не за Плашилото.

# 108
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мерси, редактирам се

# 109
  • София
Баровеца нямаше ли някакъв говорен дефект? Някакво характерно фъфлене или нещо друго. Не знам дали биха го вкарали, отдавна не се е показвал и дали биха се сетили хората за него...

# 110
Плашилото е Миро, а тенекиеният му човек е Деси Тенекеджиева, с която са близи от много години.

Баба Яга ми прилича на Боби Турбото.

# 111
Я пак да смеля за Плашилото, щото само тенекии се споменават - животът му бил Дълга приказка, имал си Любима Дороти, която нямала навик да се Успива; Лъв - който бил смел и Тенекиен човек дето пеел като славей. Та, айде пак с гаданията. Миро ми е абсурд. Изглежда едър в торса, ризата и колана прикриват.

# 112
Плашилото може да е Крум Савов.

# 113
  • Велико Търново
Поли никак не звучеше като себе си, добре заблуди всички.
Действително поднесе голяма изненада. Но с това, че звучеше като непрофесионален певец, дори клонеше към леко неможеща да пее. Затова не виждам причини да се сърди, след като сама е избрала да се представи по този начин. Иначе "Очите" ми харесаха и като маска, наистина е една от малкото весели и закачливи. С помощта на Поли, разбира се. Аз лично съжалявам, че отпадна още в началото.

Другата изненада ни направи Ники Сотиров. През цялото време мислех, че е Димитър Маринов, и аз като Азис - милиард % бях сигурна Joy Много хубав глас, който в интерес на истината досега не бях чувала пеещ.

Не знам за обувките малки ли са или не, но немодулираният глас на Светлината си беше точно на Стефан Илчев.

Златният, независимо че не беше сред тримата накрая, също исках да отпадне сега. Не мога да кажа какво точно, но с нещо ми е неприятна тази маска, пък и представянето също е леко дразнещо.

За Миро и на мен ми е абсурд да е под маската на Плашилото. Чак пък толкова да не може да пее - голямо преструване ще да е. Всичките все ще се правят, че не могат ли!?...

# 114
  • София
И аз мисля, че няма шанс да е Миро. И уликите никак не водят към него. По-скоро за някой от група. Първо си мислех, че с жена вокал, но после казаха, че имал приятел "славей", дето пеел около него.

# 115
Кофтито е, че отпадат тези, които не пеят като изпълнители, дори и никой да не ги е разгадал. И за Очите, и за Плашилото и за Светлината аз лично нямам идея. А примерно Ангелът ще си откара до финал, макар от рано да надушихм, че е Есил Дюран - същата работа като Алисия миналата година.

# 116
  • Бургас
Баба Яга е Боби Турбото - енергичен, с добри артистични прояви, пее хубаво. Когато участваше в Капките, ми беше голяма изненада представянето му.

# 117
Плашилото е рапър. Мислих си за Мишо Шамара Rolling Eyes Знам че живее в Америка с децата и жената.

# 118
Плашилото е 100 кила може би ( според мен ).

# 119
Крум Савов не беше ли вчера в публиката? Защото в такъв случай няма никакъв шанс да е Плашилото. Миро също ми се вижда доста невероятен да е в тази маска. Колебая се между Башар Рахал и Калин Врачански, наистина доста добре се крие това Плашило.

Другите 7 маски като че ли са по-интригуващи, там тази Змия и този Мозък са ми крайно любопитни.

Общи условия

Активация на акаунт