🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 808
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Маската на Светлината не ми харесва . Преди да му направят ефекта долових гласа на Илчев. Не ми харесва как се представя засега. Поли беше къде по добра ,макар да не съм и фен.

# 121
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Я пак да смеля за Плашилото, щото само тенекии се споменават - животът му бил Дълга приказка, имал си Любима Дороти, която нямала навик да се Успива; Лъв - който бил смел и Тенекиен човек дето пеел като славей.

Женен с 2 момчета, жена му става рано?

# 122
Следващата седмица най-любопитно ще ми бъде да чуя Палячи. След първото изпълнение бях почти убедена, че е Люси Дяковска. Но после си пуснах Люси в немските Маски и там гласът ѝ се разпознава безпогрешно, а тук звучеше различно през повечето време. Но пък нашите хора не си поплюват с ефектите.

# 123
Само Дороти да не става за "На кафе" Grinning Всичко друго е приемливо.
И аз чакам Змията и Мозъка, другите са ми .. все тая.

# 124
Баба яга свързвам с Гърбов във Вечеря за тъпаци ( театъра ) играе почти през цлото време превит на две, като бабата  😂

# 125
  • DE
Дали не е Етиен Баба Яга. Той е доста пластичен, пял е с мацки в група "Трик" Thinking

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 21:59 от дането

# 126
Я пак да смеля за Плашилото, щото само тенекии се споменават - животът му бил Дълга приказка, имал си Любима Дороти, която нямала навик да се Успива; Лъв - който бил смел и Тенекиен човек дето пеел като славей.

Може да е Константин, има две деца - момче и момиче. Поразрових, момиченцето пише, че свири на пиано, може и да пее. На мен като глас и пеене ми напомня на него и си държа на него. (EDIT: обърках се! За мен Константин е Баба Яга, Плашилото нямам идея)
При Поли бяха много косвени уликите, нямаше нищо за Бон-Бон или Евровизия например. По нищо не можех да предположа, че е тя, единствено в първата песен леко напомня за нея - но я гледах, след като вече знаех, че тя е под маската.
Докато за Ангелът уликите директно са си Есил Дюран, която е била певица по кораби дълги години.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 22:24 от Clouded Mind

# 127
Баба Яга като заподскача и нещо ми напомни и на мен на Гърбов, но пък как се връзва другото с маската не се сещам. Но чисто асоциативно се сетих за него. Стъпките, разбира се, може да са заучени, не бяха твърде много и могат да се отрепетират.

# 128
  • Ню Йорк
Само не разбрах Поли как успя да пее толкова ужасно. Много се е постарала явно.
Светлината не ми се връзва с Илчев, много е ниска и са и много малки крачката за Илчев
Скрит текст:
Иначе за булката взе да ми се върти Прея из главата. Тя много отслабна, а и пее доста добре, та защо не Wink

# 129
  • Испания
Прея вече участва.

# 130
Не е Прея ,тя участваше в сезон 1.
Не е и Златка ,такъв глас от нея не ми се вярва. Някоя която е била доста пухкава и сега е слаба.

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 23:35 от femmi2

# 131

Някоя която е била доста пухкава и сега е слаба.
Преслава? Пее по сватби, беше пухкава преди и има малко дете.

# 132
  • Ню Йорк
Бях забравила, че Прея вече участва. За друга не се сещам.

# 133
  • Испания

# 134

Някоя която е била доста пухкава и сега е слаба.
Преслава? Пее по сватби, беше пухкава преди и има малко дете.
Преслава мисля, че е вегетарианка, да, но живее на тихо място, в някое селце бяха с мъжа й.

Общи условия

Активация на акаунт