🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 814
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Плашилото може да е Крум Савов.
Той беше в публиката,макар и това да ми е странно.ThinkingДали не е дошъл да гледа някой близък?

# 136
Преслава е била пухкава ,сега не е.
Роди ,на какво място живее не знам.
Гласът й не ми напомня нейният .
Иска да се омъжва ли че е като булка.

# 137
За Булката нали споменаха Виктория Георгиева , която отслабна , някоя улика има ли с нея да се връзва (че съдейки по гласа - Поли Генова доста беше преправила нейния)? На мен пък Булката на моменти ми прилича по начин на пеене на поп-фолк певица.

# 138
Ааа, ама изберете си - или Булката, или Ангелката някоя чалга. И двете едва ли, продуцента не е фен.
Булката е кич и започна с балкански ритми, тъй че що не. Едно е сигурно, че Храстче или Палячо няма да го играят, някак под достойнството им е сякаш. Съдейки по Принцесата сега трябва да е Ангела по пътя на .. красотата.
И защо трябва да е била пълна пък после слаба, не може ли обратното - някоя с хранителни разстройства?

# 139
Колкото до мен- нищо не си избирам, ами казвам как чувам, или как ми звучи на пеенето при две от маските. Какви са участниците под тях- само мога да предполагам, а продуцентското решение не ми е известно какво е.
А уликата не е ли, че е отслабнала, не помня точно как беше формулирано?

# 140
Уликата беше, че е победила битката с кантара, която аз също го възприемам като преборване на хранително разстройство, а беше прието директно като отслабване. Но нищо характерно не е - както каза Виктор Калев, може да е ставало дума за жена, която е искала да отслабне след бременността.
За мен със сигурност в това предаване има поне трима фолк изпълнители - Азис, Есил като Ангела и Десислава като Макарона. Не знам колко не е фен продуцента, ама е видял къде е мекото на хляба.

# 141
Булката ми се струва,че е Пламена от Мюзик Айдъл. Мислех за Райна,ама тя е доста по-танцувална.

# 142
Едва ли участниците са толкова неизвестни. Не само че Пламена, Иванка и всички останали спрягани имена от формати от преди десет години никой не ги знае, ами Мюзик Айдъл вървеше по btv.
За мен миналата година Маги Джанаварова беше абсолютно неизвестно лице и име. Надявам се тази година да няма такива "звезди".

# 143
  • София
И аз точно това си мислех - че не знам дали биха канили някой, който е обвързан с друга телевизия. Маги иначе има някаква кариера, не е съвсем неизвестна. По тази логика чалга звездите също имат ограничена публика и не са разпознаваеми от всеки.

# 144
  • Испания
Поли е в "Здравей, България".

Лора: Пееш на живо?

Поли отговори нещо съвсем друго. При всички било различно изграждането на образите. Било много интересно да участваш.

Поне беше искрена, като каза, че приятелят и синът ѝ знаели, че участва. Досега всички твърдяха, че лъжат вкъщи.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 09:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 145
Знаят разбира се, тоя цирк с незнаенето не минава вече

# 146
Ааа, ама изберете си - или Булката, или Ангелката някоя чалга. И двете едва ли, продуцента не е фен.
Булката е кич и започна с балкански ритми, тъй че що не. Едно е сигурно, че Храстче или Палячо няма да го играят, някак под достойнството им е сякаш. Съдейки по Принцесата сега трябва да е Ангела по пътя на .. красотата.
И защо трябва да е била пълна пък после слаба, не може ли обратното - някоя с хранителни разстройства?
Продуцентът може и да не е фен, но попфолка си има фенове, а него го интересува шоуто да е интересно на хората и да се гледа. Така, че е възможно да има двама от този жанр.

# 147
  • София
Близките на участниците може да знаят, че участват, но на практика информация не изтича и маските си остават загадка за зрителите...

# 148
На мен май почва в крайна сметка Булката да ми прилича на Невена Цонева (въпреки, че си мислех, че визуално изглежда по-слаба)- доколкото знам следи стриктно за килограмите, има характерното пеене, само не се сещам уликата за шумното място за кой участник беше (може да се отнася, ако е при Булката, за барабаните на Венко).

# 149
  • Sofia
Не мисля че някой от свитата на Слави би участвал.                                          Светлината вече е разпознат- Стефан Илчев.

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 10:20 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт