🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 593
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Наистина като се заслушах точно на Петя Буюклиева нотки усещам Simple Smile . Тя или Виктория. По плътност на техните гласове.

# 346
  • Далечният изток
Мен сега на повторението ми заприлича точно на ДесиСлава с променен до някъде глас. Или опитваща се да се преправя.

# 347
  • Варна
Азис ми харесва като панел още от първото предаване. Хем е забавен, хем мисля, че дава адекватни предположения. Алекс също харесвам. Владо според мен ще се разчупва още повече.

Миналата година даваха мега неадекватни предположения, чак дразнещи на моменти.

# 348
  • Ланкър, планините Овнерог
Преди години бях попаднала на някакъв сикрет концерт на Десислава. Зверски пее. В чалгата всички са ми еднакви, но тогава пееше в доста различен стил и много ми се издигна в очите. Петя Буюклиева в Капките така и не успя да избяга от себе си, все нейния глас си беше, а тук определено имаше разлика.

# 349
Мда, по-логично е да е Деси Слава, обаче на повторението чувах Буюклиева. И няма да се учудя да е точно тя, готова на реванш след Капките. Родена е в Асеновград, така че по тази улика не може да се твърди, че е Деси.

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 21:03 от Анонимен

# 350
Люси Дяковска?

# 351
  • София
Кариерата на Десислава нали започва в Димитровград. Това може да обясни уликата, че обича Южна България.

# 352
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Деси Слава не се връзва с уликите.

# 353
Мозъка ми прилича на пиле в устата 🌞🌞🌞😁

# 354
Мозъка ми прилича на пиле в устата 🌞🌞🌞😁
Баш. А змията на мишка, ако махнем езика.

# 355
Кариерата на Десислава нали започва в Димитровград. Това може да обясни уликата, че обича Южна България.
А тя е от Гълъбово, което също е в Южна България.

# 356
# 357
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
1663 е пощенски код в Холандия. Рут Колева живее там. Детството си прекарва в Бахрейн, Индия и Тайланд - там е бъкано с твари.

# 358
  • Варна
Кристина Димитрова? -Хищницата

# 359
Рут не е толкова висока и тялото....не е тя

Общи условия

Активация на акаунт