🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 544
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Или е Рачков, или е Криско, който го имитира. Доколкото знам, са близки след Капките.

# 526
Геро нали каза, че скоро Бебето е имало рожден ден. Рачков е роден на 18 септември. Аз продължавам да си мисля, че той е Бебето.
Това беше сърказъм, че Бебето е поканило Зуека на рождения си ден (защото Рачков е Бебето).

# 527
  • София
Рачков днес май има представление в Бургас.

# 528
  • Далечният изток
И на мен маниерите, подскачането, лигавенето ми приличат на Рачков... Гласът е толкова моделиран, че няма как по него да се разпознае който и да е.

# 529
  • Варна
Икебаната не е ли по висок от бебето.
Икебаната е доста висок, спомням си в Къртицата. Иначе бих се радвала да участва, мисля, че не е много добре финансово, а е талантлив човек.

Изобщо не е много висок Икебаната. Виждала съм го около 180 е. Не е нисък, но определено много висок не е. По-скоро нормален ръст.

# 530
Геро нали каза, че скоро Бебето е имало рожден ден. Рачков е роден на 18 септември. Аз продължавам да си мисля, че той е Бебето.

Не, Геро каза, че след миналия лайв хората са си мислели че Бебето е един човек, който скоро имал рожден.

# 531
Алекс ми става все по-неприятна, а иначе я харесвам на вид. Няма уважение към останалите в панела, чува се на микрофона едно ааааа, когато някой каже име, с което тя не е съгласна. А и тази уста как я държи отворена след като зададе "великия" въпрос. 🙄

# 532
Алекс не ми е неприятна, но също е леко скучна. Мария Илиева миналия сезон ми седеше по-добре в панела.

# 533
  • Пловдив
Това беше сърказъм, че Бебето е поканило Зуека на рождения си ден (защото Рачков е Бебето).

Е да, де. Ама тук основното е, че Бебето е имал рожден ден скоро. Simple Smile

# 534
Икебаната не е ли по висок от бебето.
Икебаната е доста висок, спомням си в Къртицата. Иначе бих се радвала да участва, мисля, че не е много добре финансово, а е талантлив човек.

Изобщо не е много висок Икебаната. Виждала съм го около 180 е. Не е нисък, но определено много висок не е. По-скоро нормален ръст.

И аз си мисля, че е Икебаната - и глас и движения са едно към едно с него. Сега му гледах снимки да сравнявам на височина как е, но ми се струва, че може би е малко по-висок от бебето.

# 535
  • Далечният изток

Вчера е било.

# 536
Това беше сърказъм, че Бебето е поканило Зуека на рождения си ден (защото Рачков е Бебето).

Е да, де. Ама тук основното е, че Бебето е имал рожден ден скоро. Simple Smile

Не се знае. 🙄

# 537
На Криско бебето имаше РД преди няколко дни / 1 годинка/.

# 538

Вчера е било.

Корекция, вчера е било, някой си е направил труда да пише че е на 26-ти по нета...

# 539
Геро каза, че цяла България смята, че това е човек, който е имал РД скоро и е поканил Зуека, а Геро - не.
Т.е. визираше, че хората го смятат за Рачков.

Общи условия

Активация на акаунт