🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 3

• 30 456
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Мария Илиева много ми харесваше като панелистка. Всеки път беше различна и свежа. Алекс нещо не ми харесва в този формат и като зяпне кат риба на сухо ми идва да и помогна да си затвори устата. Дразни ме нещо.

# 541
Върнах се набързо назад на рекламите да  прочета (слушам от телефона, и не мога и да пиша едновременно тук, сега ще пробвам и да гледам) и видях предположенията за Книгата - Милена Славова, напълно съвпадащи с моите.

# 542
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Люси си е това, а парка е Кайлъка, онзи ден разказва за него.

# 543
  • София
Лютеница - Елен Колева?

# 544
Азисе, Васко....Ако ни четеш  - Палячи е твоят колега...Милко Калайджиев! Много държа да го питаш дали е открил половината певици - Преслава, Анелия, Галена, Джена и т.н. Simple Smile

# 545
Люси или Камелия Тодорова

# 546
При нея е Майонеза. 😂

# 547
Икебаната не е ли по висок от бебето.
Икебаната е доста висок, спомням си в Къртицата. Иначе бих се радвала да участва, мисля, че не е много добре финансово, а е талантлив човек.

Изобщо не е много висок Икебаната. Виждала съм го около 180 е. Не е нисък, но определено много висок не е. По-скоро нормален ръст.
Е да, не е исполин, но някак си от клиповете му очаквах да е дребен мъж.

# 548
Грозен,скучен палячи.

# 549
Със слушалки звучи различно. Например се усеща как са наслагани, дори и да има пеене на живо, ефекти върху гласа (в случая на припева се забелязва много ясно, има припокриване/скриване на основния глас ). Не мога по това да разпозная гласа сега, ще се връщам на запис пак да слушам.

# 550
  • Далечният изток
На мен пък не ми звучи като певица...

# 551
  • Варна
Дребен не е със сигурност. Но е 180+/-. Под много висок аз разбирам 190+, примерно.

# 552
Малиии Владоо, топ си!! 😂 Ама сега ше ти режнат от заплатката, пу.

# 553
Не коригирали гласове по време на пеене....

# 554
Хареса ми Палячи. Гласът напомня на Нели Петкова.

Общи условия

Активация на акаунт