Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 921
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 375
Аз си мисля, че Боби не би си причинил драмата с принцесата-ратай,  но от продукцията му подсказаха насоката.

# 376
И на мене тръшкането на принцесата-ратай ми се видя планирано и режисирано. Току-виж излязла талантлива актриса Осипова? Или е наивно да го мисля и това ѝ бяха спонтанните реакции, породени от пъклените планове на продукцията да я прави ратай?! Joy

# 377
  • SF
И аз така мисля, че на Боби му беше казано да я избере за ратай, защото след като видя реакцията й с тропането с краче, той беше готов да я смени. Но понеже е изпълнителен, някак удържа с неловки аргументи: вярвам, че ще го направиш.

А Жанета имаше надежда, че някой друг заслужава повече от нея да бъде изгонен в ратайската колиба и да не се облизва на общата маса.
Ей, никога не е късно да станеш за резил!

# 378
Нещо ми се губи интригата като не е ратаят дуелист. И с тези ограничени битки... дано като понамалеят участниците и свършат най-тежката работа, да ги върнат. Това ми е единственото обяснение за промяната в регламента.

# 379
  • London
Това с ушите на Боби вече става досадно..... има хора с далеч по-сериозни дефекти, родител ще си харесва всякак детето според мен.

# 380
  • при късмета
Повече интрига има, когато не е задължително ратай да е дуелист. Като може да е всеки, всички са под напрежение

# 381
  • London
Аз пък смятам, че Дана беше права, прекалиха с тези бири за мъжете, а не се съобразяват с това, че жените също искат глезотии. Все едно да отидете в магазина и да купите играчка само на сина си, защото е момченце, докато дъщеря ви гледа отстрани.
И аз мисля, че теоритично е права.Но пък не могат ли и те бира да пият?
Не всеки обича бира. Аз, например, не обичам.
Ама и вино няма да пия Wink

Е, то ако тръгнем по линия на това кой какво обича, Жаничка сигурно само шампейн пие хах.... трети само ракия, 4 ти вермут и тн и тн. Като цяло или взимат бира за всички пък който иска да пие.... или ако няма да има за всички не се взима. Така е редно.

# 382
  • London
Колкото за тази Жана, нито ми е смешна, нито ми е интересна. За бой е продукцията, че кани такива дрисли..... с какво точно ще ме заинтригуват при нейния дуел? На мен ми втръсна да гледам смотани дуели без грам напън и умение от страна на участващите. Да си пишат направо 0% рейтинг на дуела, ако има такъв изобщо с тази. И мега досадно става вече с тия контузени.....

# 383
  • SF
Освен, ако вече не се знае конкретно, че жените не обичат бира, а мъжете предпочитат само бира. Тогава изборът не е случаен.

# 384
Повече напрежение има, когато всеки е застрашен от това да е първи дуелист.
Преди обаче имаха повече мотивация и стимул да се борят за имунитет от ратайство. А сега ратайството ми се струва по-леко, отколкото да се бъхтят по строежите, предвид това, че не са  И задължително застрашени от дуел, което беше големият страх от ратайство в предишните сезони.
Май до четвърти сезон не е имало битка за имунитет от дуел, нали?
А иначе - добре са измислили как да изпитват всички по история, няма лошо.

# 385
Свободния избор на първи дуелист дава на Фермера още един много силен лост за контрол над групата. Отделно прави формата много по-непредсказуем.

# 386
  • София
Като цяло или взимат бира за всички пък който иска да пие.... или ако няма да има за всички не се взима. Така е редно.

Не всички хора пият бира. В частност - не всички жени. А човек, който да не пие вино - познавам само един. Ама той по принцип не пие алкохол. Simple Smile
Та ми се вижда по-честно да купят вино за всички. И който иска - да пие.
Така - като купуват бира, някак си се подразбира, че е за мъжете - просто защото не всички жени я харесват.

# 387
# 388
Не знам, ама покрай тая драма с бирите разбрах, че на Мария не само говорът ѝ е селски, а тя си е дива селянка, готова и на бой да налита. Иначе не ми се струва лошо момиче, добродушна е, всъщност - може би трябва да кажа - простодушна..., което е почти същото, с малко по-различен нюанс. Simple Smile
Важното е, че се сдобриха с Данчето, де. Simple Smile

# 389
  • при късмета
Аууу, заплахите на Джуката много страшно звучат. Направо всички ги е страх. Ама нещо само пред камерата ги казва

Общи условия

Активация на акаунт