Май не само ОсИпова си е въобразила,че е на курорт.
А относно нея-направо им се възхитих на самообладанието на всички тази вечер.
Пишете ме и мен от изгонените,ако бях вътре.
Все още си харесвам Дана. Излага се понякога ама ми е една такава не знам как да се изразя, абе просто естествена симпатия изпитвам към нея. Добричка и миличка е (хаха, знам след този епизод много хора няма да са съгласни ама такава я виждам). Има хора, които и да вършат глупости не можеш да им се разсърдиш така както ако се случи с някои други. Ей това ми е към Дана. Даяна след днешния епизод набра доста точки в своя полза, Ангел също.
..who cares,cunt?! Дано иде на дуел и си замине по живо,по здраво.
Как гордо звучи. До онзи ден клепарът не беше така категоричен, дори някак подминаваше с финес ... Жалка, жалка история. Жанета ще си вземе парите така или иначе, а тези баламурници режат и цепят за Бог да прости, за да направят предаването на двамата запъртъци, на които също толкова им пука за тях. Човек става адски смешен, когато не си знае мястото. Утре ганчовците ще се приберат при жените си, тресящи се като желе и единствената им гордост и постижение до края на дните им ще бъде, че изобщо са били на едно място с жена като Осипова. А някои дори са я и "пратили" ратай
Колко, колко ракия с туршия ще изпие тази история. 
Препоръчани теми