Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 128
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 345
  • София

LINK - Епизод 15 (22.09.2020)

# 346
  • Варна
Ами тая свръхчувствителност към това унижават ли я, подценяват ли я, командват ли я не е от хубави преживявания. Вероятно си има някакви проблеми, за да има такива истерии. Просто мястото й не е там и не е само до работата.

Аз предполагам за кво става въпрос. Интересно ми е, когато си поискат римуваната думичка, дали не й заповядват и дали не яде шамари, и тогава пак ли е Жанет....ако аз бях вътре щях да превъзпитам и Дана.

# 347
  • при късмета
Марина в 4 (мисля) сезон, според мен избяга от клишето. Беше ми много симпатична. Джуката и с/у нея да тича, няма да я настигне

# 348
В трети сезон беше Маринка. Но тя няма нищо общо с това нещо..., дето се е взело за звезда, милото.
Колко ли народ, освен мен, за първи път чува за съществуването на тази родна знаменитост - Жанета Óсипова?

Хареса ми, че Ангел сам реши да бъде ратай и Боби уважи желанието му. Жанета и без да саботира, колко работа ще свърши?
За детето на Ангел се разплаках, разбира се... Въпреки че знаех...
Ритуалът този път май по-добре им се получи и се надявам да ги наградят.

Аз аз - като един прост човек - какво си мислех, докато лежаха на тревата да им баят против страх - мислех си, че в тревата може да има кърлежи и това е най-важното, от което трябва да ги е страх в този момент.. Joy

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 00:06 от Ензим

# 349
  • Вестерос
Жанета е изключително кухо парче. Аз лично щях да спретна грандиозен скандал с нея след нелепите ѝ избухвания, че видиш ли тя, Осипова, ще е ратай. Пълен смях. Опита се да ги изкара виновни, че я избират, била им казала, че не може да прави определени неща, демек им е казвала да не я правят ратай... Грозно, тъпо, долно. Борислав и той с какъв акъл пак прати Ангел, тъпо е. Всички трябва да минат от там. Все тази дали си принцеса, простакеса или продавачка.

Според мен Дана беше права да избухне. Мария се оказа и тя тъпо парче, че и я избива на агресия. Имах чувството, ако нямаше камери и хора, щеше да скочи на бой на Дана. Не беше ок така да дърпа ръцете ѝ. И да, Мария им се подмазва, поне от това, което са давали, си правя изводи.

# 350
Мале, един задвратник здрав трябваше да му отвъртят на това недоразумение! Ама то смотано та смотано, но пък със самочувствие до небесата. Но  Милена като им остави усещането,че те няма как да работят, ама по никакъв начин... Само ще вирят задници и ще лежат по цял ден, ей го резултата...

# 351
  • I Love You 3000
И цялата тази патардия я вдигна, защото не може да си сменя всеки ден дрехите и някак си не я искали на една маса с тях. Аз си мислех , че главният проблем е , че не може да става рано. А то какво било.
Тази година на ратаите и да готвят не им дават. Едно стадо имат да гледат само. Дано не е цялото стадо , че таЗ ще го затрие за втори път.
Той поне на Ангел са му мили овцете и знае как да се оправя с тях. Другите всички са по обекти, без Асен. Поне него не сложиха, че наистина щеше да отиде породата.

# 352
  • София
Двама души се отличиха от стадото тази вечер.
Даяна - която единствено успя да овладее истерията на онова нещо с перхидролената прическа и джуките от гара Бов.
Ангел - който се писа доброволец-ратай, защото има някакво влияние над същото това перхидроленото с джуките, и защото може да се справи с животните докато перхидроленото се преструва на звезда.

Ангел може и на моменти да е див селянин, но е реалист, стъпил е на земята и разсъждава прагматично. По време на ратайството си при Милена си правеше каквото си иска, но по-скоро показваше отношението си към шефката Ф.

Боби май няма да събере кураж да прати Жанета на дуел. Ще се притесни, че тя ще откачи. Буквално. Няма да иска да си слага този грях на душата.

# 353
  • На морето!
От моя опит- в такива ситуации трябваше просто да я игнорират с всичките ѝ претенции. Нито крещенето на Боби, нито прегръдките на жените са от полза. Даяна и останалите мъже реагираха най-адекватно. Мина малко време и размисли, тя няма нито воля, нито акъл да води истински битки, възможностите и са колкото да се разкудкудяка и толкова.
Ангел днес спечели голяма червена точка.

# 354
  • при късмета
Представям си да я пратят на дуел и да откаже да отиде. Би трябвало служебно да падне и пак да си тръгне, но голям смях ме напушва, само като си го представя

# 355
Много ни спестяват тази година от труда на ратаите, реално не знам точно какви са им задълженията. Предполагам, че не доят овцете те, защото не са показвали такова нещо. А и ми се струва физически невъзможно двама души да успеят да издоят толкова много животни. Метат обора, хранят животните (предполагам), разхождат кучетата, друго?! Какъв изобщо им е проблемът да са ратаи тази година, като не са и задължително застрашени от дуел.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 00:26 от Ензим

# 356
  • На морето!
Представям си да я пратят на дуел и да откаже да отиде. Би трябвало служебно да падне и пак да си тръгне, но голям смях ме напушва, само като си го представя
Е, няма, ще обявят извънредна ситуация и ще изпратят македончето да си ходи, нея ще оставят.

# 357
  • София
Предишните години само ратаите имаха право да готвят за групата.
Тази година изобщо нямат ангажименти в кухнята. Първата седмица готвеше основно Надежда. Втората - Кустев. Едни овце имат да прибират и изпращат и да пометат кошарата им. Досега не се е видяло да доят.

# 358
Тази Жани е пълна смешничка Grinning Емоционално недоразвита и куха едновременно, обаче пък със самочувствие до небето.
Имах чувство, че ще спука някоя вена от ярост, че нещо не я зачитат останалите и хич не са впечатлени от личността й.
Наистина, че освен да лапа цигарите, друго не умее.

Лично мен жени, които циврят по този начин за всяко нещо, ме карат на момента да загубя всякаква емпатия и да избухна в смях.

# 359
  • при късмета
Снимките са месец и половина назад. И да не е тази седмица, Джуката вече вероятно е навън. Представяте ли си какво тръшкане е в момента на коментарите за нея, които вероятно следи. Във ФБ  не са по-ласкави. Дано поне това я опомни

Общи условия

Активация на акаунт