Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 128
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 330
  • London
Аз пък смятам, че Дана беше права, прекалиха с тези бири за мъжете, а не се съобразяват с това, че жените също искат глезотии. Все едно да отидете в магазина и да купите играчка само на сина си, защото е момченце, докато дъщеря ви гледа отстрани.
И аз мисля, че теоритично е права.Но пък не могат ли и те бира да пият?

# 331
Ами тая свръхчувствителност към това унижават ли я, подценяват ли я, командват ли я не е от хубави преживявания. Вероятно си има някакви проблеми, за да има такива истерии. Просто мястото й не е там и не е само до работата.

# 332
  • London
Това кухото с човчицата изобщо няма място в такова предаване.

Ми тя вина няма, имат Иван и Андрей, че са я поканили....какво ли са очаквали? ДУЕЛА с нея май няма смисъл да се гледа, кое му е интересното?

# 333
  • при късмета
Да се върнем на това колко е добра и умна джуката JoyJoyJoy
Това е четвърти сезон който гледам и такава излагация не помня.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 22:29 от ма ко

# 334
  • На морето!
kakx, и аз мисля като теб. Явно в реала много я мачкат и влвзе малко да вдигне левъл, а то... Греда. Петър я отсвирва, направиха я ратай... Очаквах да разиграе паник атака, ама не се сети.
Надявам се това да я изпрати на дуел, а дуелът в къщи. Стига ѝ толкова.
А Андрей, който уж е много принципен, държи на правила и пр, стоя и гледа това незачитане на концепцията на шоуто и нищо не каза.

# 335
Подозирам че Жана няма да е на дуел. Не знам дали Боби ще посмее след днешните и изцепки. А и да я прати на дуел се съмнявам че ще има изобщо такъв. Чупки, лигня  и малко рев и това ще е. Ако не бойкотира и дуела.

# 336
  • Велико Търново
Не знам за каква изолация става дума, но като гледам Жанета и Ангел с носиите, се сещам, че в предишните сезони ратаите май не участваха в общите мероприятия. Та и по тая линия са облагодетелствани.

# 337
Ама много ме дразнят вече. Хората, които са ми интересни на мен, все остават в сянка. Не показаха какво са споделили за страховете си и преди това за причините да влязат в шоуто. Затова пък много се изкефих великата адвокатка как имаше 1т на този нетруден тест.

# 338
Това нещо като обяснява, че било Жанет Óсипова, все едно казва, че е звезда от ранга на София Лорен, бе.
 Другите хора - те ще си останат след предаването  същите нещастници - никои, но тя, тя е велика и винаги ще бъде!!!
То утре верно може да каже, че и на дуел няма да ходи.
Чиста проба сценарий е това, не може да друго.

# 339
Рядко нещо може да ме изкара от равновесие, но тази вечер мис Жанета Осипова ми идеше да я хвана за перхидролените и пирги от екрана и да и сменя фейса. То бива лигня, ама това е направо отврат. Била не знам коя си? Оффф...Като ги знам и какви са мушмороци Иван и Андрей, дали не са и дали този сценарий, шоу да става...Само, че актрисата доста неставателна... Има къде по интересни неща за гледане в това предаване... Фермата, Пътя на интригата и глупостта, а имах съвсем други очаквания...

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 23:55 от Slawena

# 340
  • USA
Илиян йогата не можа да рекламира никакъв бизнес.
На никой от продукцията не му пука за бизнеса на Илиян, за да го вкарат с цел повече хора да се запишат при него на йога.

Преди участието на Илиян,знаеше ли за неговото съществуване и че дава уроци по йога.Не,но сега знаеш.Ти може да не се вълнуваш,но има 20 други,които ще се запишат.Продукцията го избира,защото е интересен.
много сте ми забавно комични - нищо му нямало на ушите на Боби,не ги били забелязвали,било обидно,да се каже,че са грозни.Грозни са,а него го правят смешен..А колко от вас биха имали дете с такива уши и да го приемате за естетично ок и да не ви прави впечатление? Много сте толерантни,когато проблема не ви засяга пряко.  Smile

Жанет да си ходи.Време й е.

# 341
  • Ланкър, планините Овнерог
Жанет показвали ли сте я във вид "преди"? Чак се чудя кой какво е видял в нея изначално, за да налее пари в толкова пластики. Сега вече е истинска млада Луна

# 342
Жанет показвали ли сте я във вид "преди"? Чак се чудя кой какво е видял в нея изначално, за да налее пари в толкова пластики. Сега вече е истинска млада Луна

Един нос е макс 10 бона, но средно вървят около 3. Джуките са по 300 лева два пъти в годината. Не са чааак толкова много пари.
Но приликата с Луна я има. Яд ме е, очаквах повече. Досега не съм видяла плеймейтка, която наистина да успее да избяга от клишето.

# 343
Ангел обаче може да е всякакъв селяндур, първичен и гнусар обаче не мога да не му призная, че голяма мъдрост демонстрира на моменти. За мен не е глупак, доста често с малко думи казва точните неща. Може да не използва високопарен език, но в простичкия си изказ е много по-красноречив и земен. Докосна ме с историята за детето и мирогледа си. А това, което каза за земята и баба му какво му е казвала го вярвам на двеста процента, защото аз самата го изпитвам. Дори и месеци наред под напрежение в големия град само за няколко дни с ръце в почвата и усилен физически труд всичко се забравя и закопава в земята. Убедена съм, че е много полезно да се ходи бос.

Не бих го взела за мъж в никакъв случай обаче тооолкова много ми напомня на героите от възрожденската литература, не бунтовниците, а обикновените селяни, които са били прости и неуки и са си облизвали чиниите по същия начин обаче техните мъдрости и до ден днешен се повтарят.

# 344
  • София
Жанетка ако е преживяла много тежки неща, щеше да знае как да се държи. Явно не и дреме да е проста куха лейка.

Общи условия

Активация на акаунт