Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 162
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Аз пък смятам, че Дана беше права, прекалиха с тези бири за мъжете, а не се съобразяват с това, че жените също искат глезотии. Все едно да отидете в магазина и да купите играчка само на сина си, защото е момченце, докато дъщеря ви гледа отстрани.
И аз мисля, че теоритично е права.Но пък не могат ли и те бира да пият?
И аз смятам,че теоретично беше права.Но също така смятам,че могат и нищо да не пият.И едните,и другите.
Май не само ОсИпова си е въобразила,че е на курорт.

А относно нея-направо им се възхитих на самообладанието на всички тази вечер.
Пишете ме и мен от изгонените,ако бях вътре.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 01:14 от avi10

# 361
Много слаба Ферма този сезон... А ми е най-любимото бг риалити. И правилата не ме кефят, нито участниците. За мен каста е слаб, както и сценария на самата игра.
Тази година ратаите са като на почивка, Ангел го усети и затова поиска отново да е там, вместо да го пришпорват по някакви задачи и цял ден да бъхти.

# 362
Дана аз отдавна съм я подушил, ама нищо не смея да кажа, че тук има(ше) фен клуб.
Няма лошо да се бориш за истината и за правдата, но трябва да си избираш битките. За 200мл вино за цяла седмица, не си струва, както и за половин пастичка. Стратегията е добра, но лошо изпълнена.

Жанетчето Осипова не приема команди! Идеална е за садо господарка. Joy

# 363
Ох, чудех се на кого ми прилича Жанета преди скалпела - сетих се - на тризначките от Биг Брадър. Те и по акъл си приличат.

# 364
  • София
Е, такъв цирк не бях гледал. Жанета просто да си хваща куфара и да пали към гара Бов с двеста. Дано Боби я изпрати на дуел и да не я гледам повече, че то просто жалка история, жалка. Браво на Даяна, че намери начин да и влезе под кожата и да я успокои малко от малко и браво на Ангел, че виждайки накъде отиват нещата (мор за животните и наказания) се самопредложи за второ поредно ратайство. Боби нямаше друг ход освен да се съгласи с него и поне да си спести нови упреци ако избере друг. Ангел ме трогна много с това което сподели, хем го знаех и хем когато го разказа и ми.... Не ми хареса избухването на Дана, нито как реагира Мария, като по едно време се притесних за Дана, че онази ще я скърши. Ама всичко свърши със сълзи и прегръдки. Simple Smile Все още си харесвам Дана. Излага се понякога ама ми е една такава не знам как да се изразя, абе просто естествена симпатия изпитвам към нея. Добричка и миличка е (хаха, знам след този епизод много хора няма да са съгласни ама такава я виждам). Има хора, които и да вършат глупости не можеш да им се разсърдиш така както ако се случи с някои други. Ей това ми е към Дана. Даяна след днешния епизод набра доста точки в своя полза, Ангел също.
Боби има тежко наследство от миналата седмица, но засега въпреки аз съм Осипова, Жанет Осипова се справя много добре. И отличен пазар направиха с Кустев. Само тази бира можеха да не взимат, но хайде нали строят, а е класика в жанра да ковеш дъските и да пийваш ледена биричка.

# 365
Аз пък смятам, че Дана беше права, прекалиха с тези бири за мъжете, а не се съобразяват с това, че жените също искат глезотии. Все едно да отидете в магазина и да купите играчка само на сина си, защото е момченце, докато дъщеря ви гледа отстрани.
И аз мисля, че теоритично е права.Но пък не могат ли и те бира да пият?
Не всеки обича бира. Аз, например, не обичам.
Ама и вино няма да пия Wink

# 366
Истерията на Жанета беше нелепа, много тъжно.
Тя е градски човек ( от Гара Бов ) , тя не е пионка, тя е Жанета , и тя си е тя:)
Защо е влезнала, като не иска да спазва правила , не отговори.
Доста невъзпитана и груба, лесно изпада в истерия. 
Завиждам ,знам. За джуките, за разбитата нервна система, и т.н.

# 367
Мен пък ме дразни Даяна. Тази жена може да има навън всеки мъж, който си поиска, но сега оплете в мрежите си Йордан, на когото животът и без това е достатъчно объркан. Не че той се дърпа, кой знае колко, но не е луд този, който яде баницата, а тя го прави от скука.

# 368
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Koe те кара да мислиш,че Даяна е оплека Йордан в мрежите й?
Аз пък я намирам за много свясна.Готин човек,възпитан,с ценностна система.
Жанета и в Черешката се изложи и тук ще е така.Такова високомерие от една компаньонка не съм очаквала.Била Жанета Осипова Rolling Eyes ..who cares,cunt?! Дано иде на дуел и си замине по живо,по здраво.

# 369
  • при късмета
Колко жалко е, че хора като селтака Ангел, клепара майстор на покриви, чичо Манчо или подобен, които по принцип в реалния живот никога и по никакъв повод не могат да се доближат до жена като Осипова, изведнъж станаха такива смели и въздесъщи мъже, когато получиха нечуваната власт да са ... "фермери" Simple Smile Как гордо звучи. До онзи ден клепарът не беше така категоричен, дори някак подминаваше с финес ... Жалка, жалка история. Жанета ще си вземе парите така или иначе, а тези баламурници режат и цепят за Бог да прости, за да направят предаването на двамата запъртъци, на които също толкова им пука за тях. Човек става адски смешен, когато не си знае мястото. Утре ганчовците ще се приберат при жените си, тресящи се като желе и единствената им гордост и постижение до края на дните им ще бъде, че изобщо са били на едно място с жена като Осипова. А някои дори са я и "пратили" ратай Grinning Колко, колко ракия с туршия ще изпие тази история.

И си мислиш, че като сипеш само обиди, без да кажеш нещо смислено или аргументирано, си защитила някаква позиция ли?  Явно феновете на Джуката са си лика прилика с нея. Нали знаеш на кои единствения аргумент са обидите и истериите? Ако не знаеш - за домашно

И аз не мисля, че Даяна е инициатор на отношенията с Йордан, а по-скоро той. Да, може би се увлича, но тя има повече задръжки от него. Според мен това е основната причина нищо да не излезе от това и не го смятам за любовна драма. Тя е тази, която задава сериозните въпроси, а той и от тях клинчи. Или пък направо отговаря, че приятелката сигурно има нещо против, ама хич не му пука. Даяна все пак е свободна и, ако тя го сваляше, има право да сваля когото си поиска. Обвързания е той и той трябва да се съобразява с това, а повече се съобразява тя.
Дана можеше да спести тази истерия. Като стане фермер, да преценява какво да пазарува. При ограничени средства, се купува това, което харесва на повечето, а не на единици.
Ангел добре постъпи вчера, макар миналата седмица никаква работа да не свърши като ратай. Явно е било заради Милена, дано е така. Историята му разбира се, че ще трогне зрителите, няма нищо по-лошо на този свят от това да загубиш дете.
Милена е по-ниска от тревата, ама Кустев помниии. Тази тирада, която Милена си мислеше, че ще ѝ даде летящ старт и последвалото фермерство, не само за зрителите, а за участниците ѝ спечелиха само негативи. Само дето тя още не го знае или се прави, че не го вижда

# 370
Жанета вместо да си изрисува вежди си извади и двете очи с това участие във Фермата. Цял живот ще бъде оприличавана на куха лейка и ще си носи последствията от представянето си.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 08:08 от Bengun

# 371
  • Варна
Представям си да я пратят на дуел и да откаже да отиде. Би трябвало служебно да падне и пак да си тръгне, но голям смях ме напушва, само като си го представя

Представям си как си хвърля чантите по земята и как се тръшка пред вратата на Фермата и крещи: " Няма да си тръгна пък. "
😅😅

# 372
  • SF
Ох, чудех се на кого ми прилича Жанета преди скалпела - сетих се - на тризначките от Биг Брадър. Те и по акъл си приличат.

Виж какво! Каквото и да говориш за нея, тя ще излезе от там и пак ще бъде ЖАНЕТА ОСИПОВА (която и да е тя) и пак ще си показва гъ*@, а ти ще бъдеш никоя, една неизвестна никому никоя, един ензим!

На мене Жанета ми прилича на Луна.
И по акъл, и по кариера, и по натрапчивото си чувство за величие и че е нещо много.
 Всъщност лявата половина на лицето й бяга от дясната. Има нещо разрокаво във фейса.
За първи път видях това нещо в Черешката на тортата. Въпреки хвалбите на Манчев, не я харесах хич. Тя и там изпадна в неадекватно поведение и нещо я предадоха нервите. Не им е лесно на тези девойчета. Това, което могат да правят добре заради тъпотата си, го правят и им върви. Но трябва ли малко мисъл да се вкара, някакво поведение да покажат, изпилените им нерви ги предават.

# 373
Това е тъжната истина, да, аз затова се треса от завист към нея... Sob
Тя е всичко, което една жена мечтае - умна, красива и успяла. Как да не ѝ завиждам...
А за всеки, който е бил в близост до нея, това ще остане като най-голямото постижение в живота, тя е толкова класна жена, бе, звезда направо.

# 374
Мисля, че Жанет е по-хитра отколкото си мислите.
Тя много добре разбра накъде духа вятъра и че Боби я пуска по пързалката и я готви за ратаи и после за първи дуелист.
Тя се разпеняви, за да не посмее да я номинира после. Но мисля, че той ще си играе играта и ще я предложи за първи дуелист.

Общи условия

Активация на акаунт