Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 120
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 570
Петър има лош поглед. (най-любопитното за мен беше, че именно той се страхува от "лоши очи" - може пък този поглед да е и някаква отбранителна реакция. Пу-пу, да не го урочасат.) Все изпод вежди. Даже и усмивката му е една ...под мустак. Малко злодейски вид има. Гласът му също не е приятен.
Но много ми е смешно Данчо като се размяка. Хем едно такова миличко, хем не ми е хич мъжествено.
Дана много се постара, душата, ама май не получи "евала"-то, което очакваше. От страна на Калата - пълно мълчание.
Бабето, което й правеше показно, имаше много префърцунено поведение и ми се стори, че Дана едвам се сдържаше на моменти да не прихне.

# 571
  • Другата България
Не знам за бабето, ама голямо плюскане този сезон, миналия не съм гледала, ама сега такова ядене, и то все добра храна, не картофи и боб.
Сега, за дуела. За първи дуелист.
Много, ама много се надявам Боби да не ме разочарова още и да избере за първи дуелист някой от Надежда, Асен, Даяна, Мария. Тоест, от тези, които се изказаха най-негативно за ромите. Или това да не е водещият му мотив.
Аз бих се спряла на най-безполезните - Антония и Поли. И Жанета, естествено.
Другият момент е макето, ако и той отпадне, допускам да няма дуел тази седмица, или пък някаква друга "изненада".
Но при всички случай ми е интересен изборът на Боби.

Милена защо говори по този начин, с това кълчотене на езика? Поза ли е, какво е, не мога да преценя.
Изприщвам се като си отвори устата.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 16:47 от Merri_An

# 572
Петър има неприятен провлачен маниер на говорене. Много му отиваше като имитираше Бойко.

# 573
Говорът на Милена на мен ми прилича на говорът на всички от Пловдив, които познавам.

# 574
Говорът на Милена е много дразнещ, още по-дразнещо за мене е всичко, което казва, бррр..., изобщо - цéлата ме дразни жестоко. Как пък не допусна, че може и нея на дуел да я пратят... щото нали изброяваше кои според нея може да бъдат избрани за първи дуелист тази седмица..
Не мисля, че всички в Пловдив така говорят, тая нещо си се превзема.

Мери, и аз същото си мислех -:дано Боби не избира дуелист според степента на омраза към неговия етнос, която са демонстрирали отделните участници. 😂 Направи ли го - ще ми се срине в очите завинаги.

# 575
  • София
Е, кой ще е на дуел в събота? Simple Smile

# 576
  • София
Довечера ще разберем кой ще е единият. Simple Smile

Надежда пак нещо не се удържа на масата. Милена сигурно се е изказала.

# 577
  • при късмета
Ако се наложи Миро да излезе, може и да няма дуел. Май казаха, че повече няма да оставят паднали играчи, ама не са знаели какво ще се наложи. А може и да не съм запомнила правилно
Докато Миро не беше контузен, ми беше много трудно да ги различавам с Петър. Приличат си визуално, малко говорят, малко ги дават и ми бяха много еднакви. Сега, като Миро е с патерици има отличителна черта.
Изобщо този сезон ми беше трудно да ги запомня. Аз по начало имена не помня и бъркам, но като присъствие поне до сега ми е било по-лесно да ги опозная. Този сезон ми се сливат доста участници, а тече трета седмица

# 578
  • София
Жена трябва да е. Някоя измежду Жанета, Антония или Поли. Непотребни са и трите.

# 579
  • London
Говорът на Милена на мен ми прилича на говорът на всички от Пловдив, които познавам.
Имам роднини оттам и дори мякат повече от Милена. За мен тя говори сравнително добре по адвокатски.

# 580
  • при късмета
Точно защото е адвокат (юрист е де и не е точно същото) Милена трябва доста по-гладко да говори. Да се запъваш и да търсиш думи при спор или някаква реч която държиш (а тя няколко пъти до сега го прави) изобщо не говори добре нито за адвокат, нито за юрист. Говори, че може евентуално да се представи добре, при предварително ясна тема на разговор или обсъждане. Нещо изникнало на момента само ще я изложи, вместо да ѝ донесе професионален успех

# 581
  • София
Характерно за пловдивския говор е замяната на "е" с "и" - тиливизор, тилифон, всичкити..... Но далеч не всички хора говорят така.
Не знам къде и кога е учила Милена. Може и да е завършила Право в Пловдивския университет. Ако беше минала през Софийския - трябваше за 4 години да си изчисти произношението.

# 582
  • Другата България
Не, аз имам предвид едно такова....кълчотене на езика като все едно с акцент говори, все едно е англоговоряща и говори български.
Много, много дразнещо, за мен си е поза и пренаслък /северозападен диалект е моето/.Joy

# 583
  • София
Аз си мисля,че Боби ще постъпи чисто прагматично.Той сподели колко работа имат,а и детайлно си има представа,как дори двете мъжки ръце на макето му липсват.Ще си направи женски дуел.
Макето като го гледам как ходи,не виждам смисъл още да го държат.На него ще са му нужни седмици,за да си стъпи здраво на краката.
Изобщо не мога да ги разбера продуцентите.Колко примери през сезоните има с напуснали,изгонени,неявили се дори.Колко резерви имат и как се инатят да вкарат до първите две седмици някой нов участник.Винаги ще е по-добре-и за играта,и за нас-зрителите.Ето другото риалити вече вкараха нови двама,че и трети е на път.

# 584
Да бе, ще чакат да му спадне отокът, да мине ЯМР... Наистина ще му трябва много време да се възстанови, за какво изобщо го държат. Дано не е много тежка травма, но каквато и да е, той изобщо няма да е във форма в скоро време - ни за работа, ни за дуели. И аз нямам нищо против да вкарат нов участник.

Общи условия

Активация на акаунт