Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 020
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 555
То е ясно, че има свестни цигани, но са по-скоро изключение.
 А като че ли свестните са основно от висшата каста, от която е и Чирков, но това е съвсем друго и няма нищо общо с мангалите...

# 556
  • SF
По предварителен сценарий от Жанета се е очаквало да покаже метаморфозата на една типична градска (не знам защо градска) лигла в превръщането й в отговорна фермерка, която може да влага душа и сърце в играта. Тя обаче се изпусна и се разквича, след като подсказаха на Боби да я избере за ратай. Мисля, че на Боби хич не му беше хрумнало да  рискува фермерството си с ратайка като Жанета. Той също е имал повод да се доказва, че и тях ги бива за нещо.
Жанета е била убедена чрез разговори, които са оставени зад камера, да се "върне в правия път", да спре да се фъчка и да покаже, че "е достойна за уважение млада дама с дух и качества!"
Тея лесно можеш да ги манипулираш с напомпани думи за дух, душа и да им покажеш, че всъщност са едни послушни деца, които в този живот предимно ще изпълняват чужди желания.

# 557
Направи ми впечатление, Боби че използва думи като "рефлектира". Малко като заучено текстче изглеждаше. След темата за ромите, че зачекнат темата за Северна Македония и така по така познатия сценарии.

Ама цигански номера върти, ромчето! Сам каза, че искал да запази тайната, че по-нататък планирал да сподели, ама ся заради темата... Бля-бля. Иначе нямат стратегии, не. Да "криеш" нещо, което няма смисъл да се крие, хич не е стратегия.

Неработещата актриса и останалите пък, голям цирк - той ако бил казал, че бил ром в началото, щяло да има проверки. Кви проверки ще прави тая актриса - голи ли ще ги оглежда? Joy

# 558
Петър от самото начало нещо не ми е симпатичен на мен.
И на мен.

# 559
Аз лично съм на мнението на Дияна.
Аз също бих гледал поведението и реакциите на Боби много по-внимателно, ако предварително знаех етноса му. Може да не е правилно, но за съжаление това е част от възпитанието ми. Нямам приятели/колеги/познати от етноса в живота ми.

# 560
# 561
  • London
Йогичката обаче интересни неща показва

Здравейте на всички!
Понеже много хора ме питат много и различни проблеми.
Главните неща който за момента забелязвам са паник атаки, Scoliosis и депресия.
Всички неща са свързани в едно!
Контрол над дишането!
В този линк има 2 видео серии за начинаещи с физически практики и проблема Kyphosis.
Трета точка е медитация и дишане:
-Започенете с дихателни техники! Контрол над дишането ще помогне при контрол в физическите практики, също така при паник атака ще поемете по-лесно контрола над тялото си, в дългосрочен план ще помогне и при депресия!
Запомене всичко е в дишането!
Поне един път на ден 5-10 минути в продължение на месец без прекъсване.
https://ecency.com/yoga/@iliyan90/opoznaite-sebe-si-s-ioga-prakt … xigZfKz5ZiH9AN--8

Даже смятам да изгледам видеата и да видя как мога д аподобря дишането си. Имам многооооо проблемен гръб.

# 562
  • Стара Загора
Аз съм ужасена от плъхоците( не бих издържала ), които се разхождаха около Жанета! Не я харесвам изобщо, няма какво да покаже- лигла, истеричка и ..... още мога да изброявам, но добрият тон не ми позволява!

# 563
  • Варна
Тези плъхове бяха потресаващи. И въпреки мрънкането на Жанет, тя стоически издържа. Даже и в косата й се заплетоха. Аз не бих могла да спя в свърталище на плъхове и си заминавам директно.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 14:47 от JenniferLopez

# 564
  • София
Патила съм си неведнъж от цигани и расистко или не, не ги харесвам, всичките до един. Само като им погледна лицата и ги гледам лошо без да се усещам. Не мога да си кривя душата, че има и много добри хора сред тях, изключения, които аз чисто интуитивно не приемам за цигани, просто защото "циганин" за мен значи мръсен, прост, нагъл, крадлив, "циганин" за мен е манталитет. Но те добрите си личат отдалеч. Та така... Боби ми е симпатичен и това няма да се промени и в следствие от казаното, в своя ум не мога да го асоциирам с циганин. Всичко е до лична нагласа.

# 565
Ауу, Йогата е неграмотен.

Даа, админите си умират да следят някого.  Някой те докладва, затова те трият, не вярвам да те следят.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 15:08 от Ензим

# 566
  • София
ма ко,
окс, мисля, че се доизяснихме Simple Smile Джуката явно не съм я коментирал за начинът по който представи гозбата на баба, но не защото я харесвам, а сигурно съм се заял за нещо друго свързано с нея (то ендо ли е, да го нищиш...) и не съм обърнал чак такова внимание. Ами значи още една черна точка за нея.

# 567
  • София
На мен Стоян ми приличаше на циганин и като някой каза, че е циганин, реших, че Стоян говори, учудих се, че е Боби, но сега като се загледах има нещо и в лицето, да.

От жените симпатизирам на Даяна, донякъде и Поли започна да ми става интересна, но не я дават много освен в нарочени сценки. Също и Хепи Ванче повече ми клони към негативно, но бих искала да видя повече от нея, за да си изградя мнение. Другите жени определено не ми харесват.

А Илиян сякаш си играе с Даяна, не знам харесва ли я наистина, но предвид, че си има годеница, е тъпо това, което прави, някой ще страда накрая. Също в началото се изказваше сякаш живее с детето си, изведнъж като му поставиха редбром въпроса, каза, че се виждат само лятото за по месец или какво точно каза, не помня, но реално за успехите на това дете голяма роля има майката, щом тя се грижи 11 месеца в годината. Не е лесно да си родител в друга държава, разбира се, но ми се видя странно, че тогава не го спомена да ходи примерно всеки месец или на два да се виждат, ето я къде е Словакия и цените не са високи там. Може и просто да е пропуснал да разкаже, де.

# 568
  • София
Петър от самото начало нещо не ми е симпатичен на мен.
И на мен.
+1 Когато си мълчи-бива,но като заговори някак разваля положителното инак усещане,което излъчва.Необяснимо ми е,но те и малко го дават,по-късно предполагам ще ми се проясни.Засега ми идва като един тулуп. Simple Smile
Аз циганите ги мразя-тези мръсните,крадливи,смърдящи,на които им шарят очетата,само да те метнат нещо.
Борко няма общо с тях и продължава да ми е фаворит.Представям си на кастингите ИА как са ахнали и снощи потриваха ръце от кеф.Няма нищо общо с онова цигане-победител миналия сезон,което го дундуркаха цял сезон и криеха произхода му.Макар че и тук още на дуела видяхме как на йогата се изредиха една дузина приятели,а за Борко само един+ семейството.Тогава ми светна нещо,но че е относно етнос по никакъв начин не ми мина през главата.
Епизодът снощи ми беше много хубав.Може би ,защото в другото риалити изораха дъното.Но и тук преполагам си е било някакво затишие.Понаваля ги дъждецът,утре като ги напече ,пак ще си покажат рогата Simple Smile

# 569
  • Другата България
На този етап Поли за мен е в пъти и по-безполезен, и по-безинтересен, и по-....никакъв участник дори от Жанета.
Жанета поне прави шоу, ще я запомним с нещо, макар и негативно.
Докато Поли - ами тя е един статист, от най-статичните.
Поне засега.
Петър и на мен не ми допада, тоест, не мога да го преценя точно.

Общи условия

Активация на акаунт