Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 041
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 540
  • при късмета

И ето как се представя вечерята на баба. Дана даде пример за това как неутрално се представя сготвената гозба (с нейното дейно участие). А не както направиха Даяна и Антония миналата сряда, когато супер дразнещо се самоизтъкваха и натъртваха в 1 лице, ед. ч.
Ако това е към, мен понеже с мен беше спора, аз не съм претендирала как трябва да се представя. Казах само, че Жанет първата седмица го представи от първо лице, точно като Даяна и Антония, а тогава нямаше същите критики. И то при положение, че Джуката имаше претенции да може да готви, а Даяна не е изявявала такива. Т.е. Жанет първото лице го подчертаваше в пъти повече. От Даяна и Дана разбрахме тези ястия по какви поводи и обичаи се приготвят, а от Жанет не, тя само на това, че го е сготвила наблягаше. Пък някак тогава не ти направи впечатление Grinning

# 541
Боби не прилича, аз мислех,  че Милена е .
И аз така, особено по държание много го докарва.

# 542
Не ми пречи ,че Боби е циганин,никак даже! На най-близката ми приятелка партньорът е ром- с две висши ,човек с изключително богата обща култура, страхотен художник, интересува се от много неща.Много по-ценен приятел и събеседник от повечето НЕроми.Както каза някой напред,това е станало синоним на поведение.Пречат ми както мързеливите цигани,така и мързеливите българи.
   Една префърцунена Осипова,с големите претенции с какво  е по-ценна?!
Такива фльорци като нея,Антония,донякъде Поли,щото последната май взе да се усеща, са ми като пълнеж.
   Дано Макето да остане,искам още да го гледам.Мисля,че е работяга,с готин характер и ще прави супер дуели.
  От мъжете Асен ми е най-анти - като някакво мекотело ми е. При толкоз мъжка работа ,на казана да кисне.Можеше едно момиче да е там,а той да мести греди,да ги подава,да кове.А като има нужда да премести казана.И да,бабата поиска един мъж,ама що веднага за него се сетиха?
    Дана продължава да ми харесва, въпреки изеките онзи ден.Всъщност идеален образ няма,всеки си има кусури,но въпросът е къде са по-малко и дали притежаващият ги иска да ги отработи.

# 543
Макето дори и да остане, едва ли ще е ок за дуели.

# 544
Направи ми впечатление, Боби че използва думи като "рефлектира". Малко като заучено текстче изглеждаше. След темата за ромите, че зачекнат темата за Северна Македония и така по така познатия сценарии.

# 545
  • при късмета
"Рефлектира" е някаква мно сложна или непозната дума ли?
Вчера най-много се смях на физиономията на Илиян. Ама изобщо отказваше да приеме, това което чува. Не го казвам като негатив за него, просто ми беше много смешно

# 546
  • London
Почна Боби да философства как държавата им била виновна на циганите, айде баста - за това са на социални помощи и ток без пари.

Ако им беше само държавата нямаше като идат навън да ги въртят същите. Примери имам колкото щеш и прииждат на махали направо.

# 547
Докато бяха на Боби ушите, сега ще е че е ром. Голяма работа! Надявам се да не го дъвчат това до края на сезона. Снощи беше скучен епизод.

# 548
Не познавам ром, който да използва такива думи - това беше идеята. Иначе думата не нито сложна, нито непозната, просто е чуждица. Имаме си българска дума за същото.

# 549
  • London
На тия щом 7:00 часа им се струва рано.... не знам какво ще правят, ако излизат в 5:00 през вратата за работа. Много мързеливо племе.

Това с мишките беше гадно.... толко ли не могат да им предоставят отрова за мишки? Даже Жанета го понесе доста лежерно, аз сигурно щях да съм далеч по-отвратена и ужасена. Непонасям хлебарки и мишки.Persevere

От Мария се оказа, че освен македонец и ром говори по-правилно. Bowtie

Не му харесаха речта на Боби останалите, веднага почнаха да го гледат на криво.Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 09:52 от La Catrala

# 550
  • На морето!
В последните няколко епизода приятно впечатление ми прави Поли. Много балансирана и женствена, без да минава в крайността на крехките, вечно нуждаещи от помощ момичета.

# 551
  • Sofia
Честно казаха донякъде се изненадах за Боби, но ми беше леко различен отначало и нямах обяснение. Може би трябжаше да се досетя, че с поправка на покриви се занимава именно този етнос. Странно, но някак снощи свързах и Поли с етноса ... Май само Петър се усети за манипулациите, които се изляха и все по-симпатичен ми става.

# 552
Аа, Петър може всичко и от самолет да види, някакво професионално изкривяване сигурно Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye

Боби занапред ще бъде гледан по-критично. И както е изключение, така може да стане 'почти типичен представител'. Дано циганският въпрос не стане основна тема във Фермата, няма нужда.

# 553
  • София
Петър от самото начало нещо не ми е симпатичен на мен.

# 554
Боби им скри топката направо. Както се бяха запенили да плюят сиганиту, като им каза, че и той е от тях, само дето не хлъцнаха.
Хич не бях допускала и аз, че е от етноса точно той. Нищо характерно не видях, по което обикновено се познава. Но с това признание на мен Боби ми стана още по-симпатичен. Не мисля, че прекалява в изказванията си. Че сме предубедени - така е. Дано да даде по-добър пример за хората от циганския етнос. Аз вярвам, че има и свестни между тях.
С това оправдавам и решението му да направи Жанета ратайка. Може би на самият него не му е приятно лепенето на етикети и очакваше тя също да разчупи модела. Но ето, че и тя може, ако иска. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт