Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 975
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 615
Тая Милена не се ли сеща, ще от продукцията ги съжалиха и затова им намалиха цените - заради глобата от Нейното управление са без пари. Тя как го извъртя, много грозно... гнусно чак, пффф... А се и опита да прехвърли отговорността за глобата на друг, е, как да не ми е отвратителна тази жена...

Еее, Миро излиза, жалко...

# 616
  • София
Да, много жалко за Миро Sad

Да я видим сега Милена с тайнствената тактика за въжето..

# 617
Да, много жалко за Миро Sad

Да я видим сега Милена с тайнствената тактика за въжето..
Тая ще вземе имунитета. Дано не се случи
Давай Даяна.

# 618
Йес, йес, йес!!!! Много се радвам, че Даяна спечели!!!
Къде са ѝ на Меленчиту уменията да се катери? Нещу, а? 😂

# 619
  • София
Евала на Даяна! Издуха ги, включая Антония, Ванчето, Милена, които тренират/са тренирали...повечето ги остави в сеното още 😁

# 620
  • София
Браво на Даяна! Заслужено ги би, Милена  голямата тактика едното нищо. Дана емоционално нестабилна пак рев, че не се е доказала. Ами  не става само с голяма уста, която дрънка само простотии.

Доволна съм как ги би Даяна. Дани още малко и лига ще поточи 😂

# 621
Много ми е мила и нежна Даяна и се радвам за нея. Плюс за нея в тази игра беше, че е най висока и така много по малко й е нужно да се набере по въжето😏

# 622
  • София
Аз пък не харесвам Даяна - прави ми впечатление че се опитва да се прави на голям пич, но всъщност не е.
От коментарите и често лъха прикрита злоба и комплексарщина. Така усещам аз.
Иначе браво за победата Simple Smile

# 623
  • София
Това е друго на ръка, аз я усещам също леко по този начин, но в тая играя просто им скри шапката на всичките тренирани.

# 624
Аз щях да се радвам и Мария да вземе имунитета, тя добре тръгна, и която и да е - само да не го вземе Милена. Smiling Imp
Ачко как я дразни... Шефката Ф 😂😂😂
За Даяна много се зарадвах, защото иначе онова недоразумение на скалпела щеше да викне нея, мисля, точно защото най-слаба изглежда. Но май не е, спортна ми се вижда. Simple Smile

# 625
  • Ланкър, планините Овнерог
Диана я харесвам много. Даже май тя и Петър са ми фаворитите. Много е красива, естествена и пич. Не се лигави.

# 626
  • София
Даяна сама си го казва, че има комплекси заради неуспехите й в последните години, но мен това не ме дразни. Да, не е кротка, прави си коментари и против Жанетките и за циганите, но по-добре така и да има позиция, отколкото да гледаме такива, които все внимават и нищо не смеят да кажат. Предпочитам хората да си казват, разбира се в някакви граници, не смятам, че е злобна.

# 627
  • София
А какъв беше скандалът след играта,че детето дойде и нищо не разбрах?

# 628
  • London
От жените май само Даяна ми е приятна и на мен. Какви неуспехи е имала в последните години? Нещо ми е убягнало...
Дана се излага все повече. Май наистина само устата й работи, да вземе малко да се тренира там, че дуелите идват, а май и с нея дуела ще е рев, нерви и самосъжаления....

То спойлера си е логичен. Не вярвам някой да очаква някакво чудо.

Дано вкарат нов играч.....

# 629
Ей, много ме е яд за Миро ! Много ! Изглежда ми пич ! И сигурно е, защото всички се натъжиха ,че и сълзи пуснаха.
   Евала на Боби за избор на дуелист ! Да видим сега какво ще измъдри Осипова.
   Даяна ги отвя! И Надежда беше права за всичко,което каза на Милена,но не се прави така.Трябваше да намери по фин начин да я жегне.Но тя и Надето толкова си може.
  Става интересно сред жените .Милена що не остана на вечеринката? Безгрешната!!! Егати самочувствието ! Изненадах се от Петър, че взе отношение в спора срещу Милена, но щом и мъжете се изказват така категорично за нея , явно яко дразни.

А какъв беше скандалът след играта,че детето дойде и нищо не разбрах?
    Преди битката за имунитет Милена даде заявка,че има стратегия , че е лесно да се покатери на въжето. А се изложи.Надя я захапа още на терена, "Айде,давай,качвай се,нали си тренирала" и неща от този род. После я обяви за завършен егоист. След това около масата Мария избухна срещу нея,че на всяко мнение Милена да е все отгоре,похлупак,що един път не си признае,че е сгрешила.Аз доколкото разрах от изблика на Мария,Милена коментирала нещо от сорта,че на Даяна въжето било по-късо,затова тя победила.Но на Мария трудна се разбира,а тя беше и афектирана.
   Ангел само подклаждаше огъня с коментари,Даяна ги помоли да млъкнат,те не спряха.И това в общи линии.Даяна се разрева ,че не иска да е в терариум.

Общи условия

Активация на акаунт