Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 022
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 450
Понякога с умисъл използвам диалект. Според мен придава колорит и изразителност на речта. Ако бяха добри с думите, ако подхождаха с повече хумор, докато общуват, че и се карат, щеше да е много забавно за слушане.  Всъщност Ангел може да се каже, че го прави, има леко отношение. Интересно е да се гледат по-пълнокръвни образи. Той е натуралистичен и семпъл, но и подходящ за такъв формат.

Ако образите им бяха по-симпатични, диалектите щяха да са щрих към тях, щяха да придават индивидуалност.

# 451
О, да, ако участниците бяха по-симпатични, нямаше толкова да им забелязваме говора.
И Яни, и Калоян от трети сезон говорят меко, но повечето хора ги харесваха. Simple Smile
А диалектизми използвам нарочно и аз, но това е друго.

# 452
  • при късмета
За Жанетка - на жълтини не вярвам. Вадя си изводи от това, което виждам. Не съм казала, че е супер готин и ценен кадър, а че е интересна за гледане, за разлика от Даяна примерно. Кефи ме че се отстоява без значение какво точно. Кефи ме, че и стиска да си каже мнението, знае си интересите и се противопоставя на това, което не и изнася. Това всъщност е доста мъжка черта - има топки както се казва.
Даяна не знам кви принципи има ама знам, че толкова се старае да направи добро впечатление, че едва ли допусне да НЕ ви се хареса докато е в предаването. Това автоматично означава, че и се налага да е фалшива за целта. Мен що не ме харесвате? Щото не ми е целта в живота да ме харесва сульо и пульо. Който трябва ще ме хареса. Важното е аз да си се харесвам.
Питах те и преди - не отговори. Какво точно и конкретно отстоява Жанета? Ама в положителен смисъл, защото до тук единственото което отстоява са глупостта и простотията ѝ. Но права си, бори се до край в това, което отстоява

# 453
Скрит текст:
За Жанетка - на жълтини не вярвам. Вадя си изводи от това, което виждам. Не съм казала, че е супер готин и ценен кадър, а че е интересна за гледане, за разлика от Даяна примерно. Кефи ме че се отстоява без значение какво точно. Кефи ме, че и стиска да си каже мнението, знае си интересите и се противопоставя на това, което не и изнася. Това всъщност е доста мъжка черта - има топки както се казва.
Даяна не знам кви принципи има ама знам, че толкова се старае да направи добро впечатление, че едва ли допусне да НЕ ви се хареса докато е в предаването. Това автоматично означава, че и се налага да е фалшива за целта. Мен що не ме харесвате? Щото не ми е целта в живота да ме харесва сульо и пульо. Който трябва ще ме хареса. Важното е аз да си се харесвам.
Питах те и преди - не отговори. Какво точно и конкретно отстоява Жанета? Ама в положителен смисъл, защото до тук единственото което отстоява са глупостта и простотията ѝ. Но права си, бори се до край в това, което отстоява

интересите си. За теб може да са глупост, но за нея не са

# 454
Гледах с едно око и слушах с едно ухо, какво е станало с детето на Ангел, каза ли?

# 455
  • при късмета
Скрит текст:

интересите си. За теб може да са глупост, но за нея не са
Не е заявила конкретен интерес, кауза или идея поне, която да отстоява. Казах, че собствената си глупост отстоява. И какъв е интереса на Жанет, щом само ти си го прозряла?

# 456
  • София
Гледах с едно око и слушах с едно ухо, какво е станало с детето на Ангел, каза ли?

Починало е, но не каза подробности.

# 457
  • София
Въй, чекам ли чекам да се пущи нещо за мъжете и дуелите, па то нема ли та нема, оти по-убаво е чини ми се да се пише за джукесата дека иска да стачкуе. Па я ви каузем одма да си оди у село.

Wink

# 458
  • при късмета
Въй, чекам ли чекам да се пущи нещо за мъжете и дуелите, па то нема ли та нема, оти по-убаво е чини ми се да се пише за джукесата дека иска да стачкуе. Па я ви каузем одма да си оди у село.

Wink
Ааааа, у граовско - шопския диалект "въй" го няма. То е характерно за източна България. От Сливен, през морето, та чак до Добрич, че и още насам Joy
Преди 2 години минаваме през Добрич, разглеждаме забележителностите, седнахме на една бозаджийница в етнографските къщи и продавачката както ни сипваше боза (от кран на чешма м/у другото) попита колко е часа. Отговорих ѝ и като скокна тази жена с "Въй, трябва да ида до незнам къде си", умряхме от смях. Детето още го повтаря

# 459
Жанета е една мъничка Луничка с потенциал да стане голяма Луна. Sweat Smile

# 460
  • София
Интересите на Жанетка са пари и охолен живот, отстоява го като спи с който има пари. Много добре, да я похвалим.

Какво да видя в нея като тя е с празна глава? Как да видя и прозра нещо, дето го няма? Да не живеем във фантастични филми, моля.

# 461
Че на нея за какво ѝ е да има нещо в главата? В този бранш не се изискват такива неща.

# 462
  • София
Аз по повод тролчета и ако има хора, които допускат или вярват в това. Да си кажа за всеки случай.

# 463
А родителите й как ли възприемат поведението,което демонстрира?

# 464
Жанетка едва ли я интересува вие тук какво мислите за нея. Знае си интересите (примерно не и се чистят лайна - не чисти) и си ги гони докато вие си лаете след нея и и лепите етикети за да изкарате озлоблението си. Не разбирам как човек, който нищо не ви е сторил толкова може да го хейтвате. На мен ми е напълно безразлична.

Общи условия

Активация на акаунт