Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 972
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 465
  • Вестерос
Лаете? Честно ли?

# 466
  • На морето!
А може и да са ѝ казали, че за да си осребри участието трябва или любов да завърти, или скандал и тя действа по задачите както може- тъпо и упорито.

Много ми е интересно дали ще успеят да свършат всички задачи при цялото тпва напрежение и скандали.

# 467
Мен не ме интересува, дали Жанета я интересува, какво мисля. Като си влязъл в цирка, си влязъл за да те гледат и евентуално да ти търсят кусури.
И аз се чудя с какво Жанета дразни всички. Това, че завиждаме за успешната кариера, вид, мъжко внимание , стана ясно.
Освен това сигурно дразни с егоцентризъм, кофти мързел, наглост, претенции,  знам ли.
Дънинг-крюгер ли беше...

# 468
  • SF

Не разбирам как човек, на когото нищо не сме му направили, може така да говори за нас.

# 469
  • Sofia
То  какви мъже и обръщат внимание - примитиви,  простаци и дъртаци, някои от тях богати. Ще повърна.

# 470
  • София

Не разбирам как човек, на когото нищо не сме му направили, може така да говори за нас.

Моля ти се, иначе ние сме били озлобените и лепим етикети на хора, които не познаваме. 😊

# 471
  • SF
А той пък откъде знае ние кого познаваме?

# 472
Значи и тази вечер ще има цирк. Хем си знаех, хем се надявах, че мис И Аз Не Знам Какво Искам е приключила с драмите.
За съжаление, и аз мисля, че няма да си ходи тази седмица. Нали онези двамцата обещаха да гледаме приятелството между мис Истерия и мис Почивка.
Колкото и да ми е противен, истински съчувствам на Ангел за тежката загуба. Може би затова си прави каквото си знае - както сам каза, от какви правила и глоби да се плаши човек, който е преживял нещо такова.
Пожелавам успех на Боби и дано да се справи с тази трудна седмица.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 07:31 от Дидичка

# 473
Просто е.
Има договор с ангажимент участникът да играе играта по правилата.
Има хонорар.
Има нарушаване на договора.
Има и последици от нарушаването на договора.
И&А могат спокойно да изгонят участник, който системно си нарушава задълженията към Продукцията и да го лишат от част от  хонорара.
Ама пусто и агнето да е цяло и вълкът да е сит.

# 474
Изглежда, че продукцията поощрява цирковете.Повече истерийки- по-голям рейтинг.

# 475
  • Буркина Фасо
Просто е.
Има договор с ангажимент участникът да играе играта по правилата.
Има хонорар.
Има нарушаване на договора.
Има и последици от нарушаването на договора.
И&А могат спокойно да изгонят участник, който системно си нарушава задълженията към Продукцията и да го лишат от част от  хонорара.
Ама пусто и агнето да е цяло и вълкът да е сит.
а кой знае какъв е договора  на силиконката?

# 476
за рейтинга - Жанета е в подножието на върха изкачен от Рибарите Simple Smile

# 477
  • при късмета
Нямат хонорари доколкото ми е известно. Дори поканените без кастинг. В едната статия дори се споменаваше нещо, че щяла да влезе без хонорар, мислейки си, че ще се скрие от делото или нещо в този смисъл.
Миналата година в темата пишеше Красимира, зададоха ѝ директен въпрос за хонорари и тя каза, че нямат. Макар, че така наречените випове, може и да имат.

В минали сезони фермера имаше право сам да санкционира ратай, който бойкотира работата. С промените в този сезон не знам как е. Милена си предложи услугите да им разтълкува правилата, ако нещо не им е ясно, може да се възползват. Предполагам, че има правила за такова положение, защото във всеки сезон има по някой бойкотиращ ратай. Сега нещо спомена някой, че всички ще глобят заради бойкота, може би такива са правилата. Както случая с Ангел. Не е справедливо според мен

# 478
  • Буркина Фасо
за рейтинга - Жанета е в подножието на върха изкачен от Рибарите Simple Smile
рибарите не са ли в конкурентното предаване ?

# 479
  • София
Жанетка едва ли я интересува вие тук какво мислите за нея. Знае си интересите (примерно не и се чистят лайна - не чисти) и си ги гони докато вие си лаете след нея и и лепите етикети за да изкарате озлоблението си. Не разбирам как човек, който нищо не ви е сторил толкова може да го хейтвате. На мен ми е напълно безразлична.

Ма какви интереси, какви 5 лева? Ти сериозно ли?!? Навън в живота да е, да си говорим за интереси, в предаването няма място за "ама мирише ми, ама аз не мога". Доброволно ли се е записала - да; знае ли къде отива - да. Като ѝ знам капацитета последното твърдение е на кантар. Но правилата на играта са такива и тук за интереси не може да се говори. Тук ти дават задача и трябва да я изпълниш, най-малкото защото сте затворено общество, това са задълженията на ратая, така се играе играта. Даже ѝ е много олекотено тази година. Ангел да бил вършил всичко. Мислиш ли, че другите не си знаят интересите? И ако бяха навън, 5 пари нямаше да дават за г-ца Джука, камо ли да се нагърбят да свършат нещо вместо нея. Но в играта ще го направят, именно защото е игра. И тук не се нарича "интерес", а мързел, незаинтересованост, простотия. И да, мога да хейтвам човек, когато откровено е прост, мързелив, с огромно самочувствие без да е подплатено, предлагащ се евтино.

А интересите отвън ѝ са пари, но понеже е тъпа и не може да си ги спечели, си търси кой да ги спечели вместо нея, защото е и мързелива, как така Осипова ще работи, абсурд. Та оттам идват спонсорите. Ако така се печелят интереси, мне, мерси.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 21:02 от « Ѕmile »

Общи условия

Активация на акаунт