Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 930
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 480
В един от сезоните участваше Ася Капчикова , която също спечели конкурса който и Жанет .. След излизането си Ася си направи нейна марка дрехи и каза, че го е направила с парите които е взела от участието си .. Така , че може би тези , които се водят известни взимат хонорар , макар че в първи епизод И и А няколко пъти казаха , че Жанет и Даяна са без хонорар ..

# 481
  • София
Ама те са известни ли?

# 482
Боби е циганин. Шах и мат.

# 483
Аз не гледам,  той ли го каза?

# 484
# 485
Ооо, тази мелодрама ми идва в повече, моля, моля.

# 486
Отсега мога да ви кажа кой ще спечели фермата тази година. Макар че аз Боби го харесвам от самото начало, без значение какъв е.

# 487
Отсега мога да ви кажа кой ще спечели фермата тази година. Макар че аз Боби го харесвам от самото начало, без значение какъв е.
То е много рано да кажа, но от досегашното му представяне няма нищо против той да спечели, въпреки етноса му.
Но  повтарям рано е още.

# 488
Ама какво  казвате?  Той ей така го изръсил - аз съм циганин, ли?
Не ми пречи. Ако всички цигани са такива,  добре.

# 489
тези , които се водят известни съм написала ..

# 490
Леле, след Веселка миналата година,  малко прекалено ще дойде, ако него го гласят за победа

# 491
  • Варна
Да, Веселка нали и тя беше от ромски произход.

# 492
Чак ей така не го изръси, имаше контекст. Обаче много са смешни останалите Grinning Дрън, дрън, та пляс.

Иначе е хубаво изключение, даже много, но изключение.

# 493
На мен не ми прилича на циганин и много се изненадах. Frowning

# 494
  • на село
Боби ме изненада, макар че жена му ми заприлича доста на циганка, когато ги показаха преди дуела, дори го казах на моя мъж, но той ми харесва.  Има цигани и цигани.

Общи условия

Активация на акаунт