Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 910
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 495
  • Велико Търново
Абсолютно съм съгласна с Даяна - ако още в началото се знаеше произходът на Боби, със сигурност предразсъдъците относно етноса щяха да вземат превес. Сега, обаче, на мен също по никакъв начин не ми се променя първоначалното положително мнение за фермера на седмицата.

# 496
Ако трябваше да позная кой е циганина във фермата щях да заложа на Ангел- мръзелив, нахален, съмнителна хигиена.😑
Има цигани и цигани по душа. 😁

# 497
И моя мъж казва, че му личи, особено като дадоха семейството му, но аз не повярвах.
На мен Боби ми харесва, за разлика от Веселка и още един в предишен сезон, забравих му името.

# 498
  • London
Боби е циганин. Шах и мат.
Поне си е казал, не като Веселка да си трайка....

Не гледам сега, само ви чета. Утре на запис ще ги видя нещата.
Това ми утвърждава мнението, че в строителството у нас само роми. А те нямат особена техническа култура, а си се иска....за да нямаме неотваряеми прозорци после.

# 499
Мен Боби доста ме изненада, не му личи изобщо, а пък семейството му не съм го заглеждала толкова.
Не очаквах и да не познаят отговора и аз щях да заложа на високия процент. Може би уловката е колко си признават, а съм забелязала, че има доста политически коректни, а истината им е друга.

# 500
Аз съм гледала сериала “Скъпи наследници” и там и Даяна в момента, виждам по един и същи начин. Тя е играла себе си, но не съм впечатлена. Не ми е интересна чисто като актриса.

# 501
Когато в анонса казаха,че Боби ще разкрие една тайна ,помислих,че той и Жанета са брат и сестра.Но не би,оказа се само ром.😀😀Хареса ми коментара на Милена,че предварително се е настроил,че няма да бъде приет.

# 502
  • София
Не ме интересува какъв е, ако е добър човек.

# 503
  • На морето!
Ей, много ще ме е яд ако Макето си тръгне. А май точно това ще стане.

# 504
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако Боби беше казал от начало,че е ром, никога нямаше да гласуват за него да е фермер на седмицата.

# 505
Не се знае.

# 506
  • при късмета
Днес всички са бели и добри.
Боби им скри топката. На мен продължава да ми е симпатичен

# 507
Когато в анонса казаха,че Боби ще разкрие една тайна ,помислих,че той и Жанета са брат и сестра.Но не би,оказа се само ром.😀😀Хареса ми коментара на Милена,че предварително се е настроил,че няма да бъде приет.

Типично. Както белите с негрите, така и българите с циганите, могат в един момент да излеят куп негативи и стереотипи за ответните, но в момента когато те кажат, че са очаквали такова отношение, моментално първите се нахвърлят и твърдят, че едва ли не негрите/циганите са дискриминиращите. 😂 Точно от Миленка това очаквах.

# 508
Клинът, с който беше обута Дана, ама хич не се връзваше с темата на извършваната дейност. Много нелепо ми изглеждаше на мен.

# 509
Боби не прилича, аз мислех,  че Милена е .

Общи условия

Активация на акаунт