Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 930
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
И аз не разбрах Милена защо напусна. Само видях как се изнася.

# 631
А пък тоя Асен, и майтапите и смешките му някакви безплодни такива.

# 632
  • София
Може ли спойлери да не се коментират в нескрит текст? Благодаря.

# 633
  • София
Милена е пълен потрес- такова разминаване между самочувствие и реалност не съм срещала в живия живот. Кой даде такова самочувствие на тази жена?
Но Надежда е даже по-зле и от Милена. Интригантка, първосигнална, зла..... за мен този сезон тя е най-неприятният участник.

Много жалко, че Миро отпадна. Можеше да покаже много.

# 634
На бай Анго имитациите ме развеселиха и мен. Simple Smile
И аз не разбрах защо Милена напусна групата за играта.

Милена си признава грешките, ако имала грешки, щяла да си промени поведението, тя обаче грешки няма и затова нищо не признава. Че то цялото ѝ управление беше една голяма грешка... Ох...

Скандалът, който Мария вдигна, ми се видя доста безсмислен. И надежда не беше нужно да  дразни Милена след битката за имунитет. Ама нали се е почувствала Надето някак ощетена, че Миленчиту не си споделило тайната на катераческото изкуство, та трябваше да я жегне.

А Ачко ми иде да го убия - как можа да убие змийчето, не знае ли, че змиите ядат мишки и плъхове, а на него едва ли ще му навредят.
А двечките с общия мозък щяха да ме разплачат - щото не викали за тях на битката - край, няма еротично носене на вода и свиване на цигари, край, ще плача.

# 635
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 17 (24.09.2020)

# 636
  • Вестерос
Милена е пълен потрес- такова разминаване между самочувствие и реалност не съм срещала в живия живот. Кой даде такова самочувствие на тази жена?
Но Надежда е даже по-зле и от Милена. Интригантка, първосигнална, зла..... за мен този сезон тя е най-неприятният участник.

Много жалко, че Миро отпадна. Можеше да покаже много.
Аз съм срещала като Милена и то точно сред колегите ни/ѝ Grinning
И Надежди съм срещала, надалече бягам от тях.

Стана ми мъчно за Миро. Много нелепо и за него. Бях чела някъде, че с Габриела са Козирози. Дали я вярно?
Скрит текст:
Много ми е интересно, защото аз съм и януари претърпях инцидент, все още се оправям от него, пак скъсани работи като на Миро, но на коляното като на Габи.

# 637
Милена си тръгна от сбирката около огъня, понеже Ангел каза "Миленка да изчезва и започваме. Айде..".
Тъпо и невъзпитано изказване, но по-тъпото е, че всеки си замълча.
Не харесвам Милена, но отношението на Ангел за мен е недопустимо.

# 638
Жал ми стана за Милена как Ангел я изгони и никой не се опита да я върне. Учудена съм, че дори Даяна не реагира. Разбира се от страх да не намразят и нея. Не помогна баенето.

# 639
  • при късмета
Много жалко за Миро.
Радвам се, че Джуката е дуелист, очаквах истерии, поне се задържа на положение.
Милена много добре разбира какво става и, че сама си е виновна и не знае как да излезе от положение. Точно това имах предвид, като казах, че като не е предварително заучено и трябва да реагира на момента, изобщо не ѝ се отдава. И това към Боби беше грозно и абсолютно неоснователно. Вместо да си затвори устата, поради простата причина, че лично заради нея са с пари назад, тя дрънка и то пълни глупости, без връзка помежду си.
Надка ми прилича на Маргарита от миналия сезон. Пуска някаква реплика, колкото да се надъха Мария да захапе Милена и после даже я успокоява, все едно нищо не е направила. По същия начин Маргарита подковаваше глупавите майка и щерка и те се разправяха вместо нея.
Даяна я харесвам и в сравнение с останалите жени, може би най-много от всички. Не ми е фалшива, напротив, естествени движения и държание. Езика на тялото ѝ на мен ми говори по-скоро за плахост или неувереност, отколкото за роля. Човек играещ роля не държи раменете си прибрани и свити и не кръстосва ръце при разговор, на масата или просто като си стои, без да прави нищо в този момент. А стойката ѝ не е със свити рамене, вижда се при ходене например, стои така само като не се движи или разговаря с някой.
Дана я харесах за малко, но на моменти и тя истерясва. Ако ще е всеки път, като има вероятност да е дуелист или ратай, както направи първата седмица, то не ми се гледа Бети отново. Много е напрягащо.
Ангел ту го харесвам, ту ме дразни. Допада ми като мироглед, но ако можеше просташката нотка в държанието си да контролира, щеше да е много по-симпатичен. Отчитам факта, че е насочено лично с/у Милена, но и като цяло тази нотка избива.
Но Милена се усеща, че само двете с общия мозък все още обръщат някакво внимание на половината ѝ думи, а не се усеща, че си го направи сам сама, с генералните грешки които допусна. Пък нищо, че за нея уж са незначителни. Опитва се Даяна да вербува, но според мен няма да ѝ се получи. И сега като остане само половината мозък вътре, съвсем ще го закъса
Жал ми стана за Милена как Ангел я изгони и никой не се опита да я върне. Учудена съм, че дори Даяна не реагира. Разбира се от страх да не намразят и нея. Не помогна баенето.
Знаеш ли приказката, че кавото сам си направиш, цяло село не може да ти направи? Милена тази вечер е олицетворение на тази поговорка

# 640
  • София
От жените май само Даяна ми е приятна и на мен. Какви неуспехи е имала в последните години? Нещо ми е убягнало...
Дана се излага все повече. Май наистина само устата й работи, да вземе малко да се тренира там, че дуелите идват, а май и с нея дуела ще е рев, нерви и самосъжаления....

Дано вкарат нов играч.....

Даяна каза, че е приключила дълга връзка и страда, но и повече за кариерата си, защото преди май 5 години каза, че е имала голяма главна роля в сериал и си е представяла, че след 5 години ще е успешна актриса, а след онзи сериал никъде не е успяла и се чувства провалена, смята, че има талант, но нещо не се справя, че са получи роля. И това я тормози много.

# 641
Явно на никого не му дреме за Милена, щом никой не реагира, че тя си тръгна от седенката . А тя защо пък си тръгва? Щото не може да изтърпи подигравките на Анго?!
Като оставим настрана на Ангел подигравките, на Милена ѝ стана навик да Не отговаря, щото не виждала смисъл. А според мене не може, ще ѝ подскачат две селски пръчки да я хапят, тя ще им мълчи, уж ги наказва с мълчание. Щом тях не може да затапи с две думи, не знам какъв адвокат е.

# 642
Милена  се представя зле. Не преценява ситуациите, не преценява хората, силно надценява себе си, не се учи от грешките ( ама тя пък не греши), липсва й  смирението. Е, тя си каза - най-важно е фукането.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 00:54 от mrav4ica

# 643
  • USA
Милена си мълчи,защото не знае какво да каже и как да се отбранява.Много е смешна като обърне гръб и каже "нямам намерение да ти отговарям". Laughing
Ангел не я понася,непрекъснато я дразни.И аз не разбрах защо си тръгна от седянката,нито репликата на Ангел разбрах.Ако е така,акакто казвате,за да го каже Ангел и никой да не спре Милена,значи има контекст.
Я е казала,че й се спи,я че играта не е интересна за нея..не знам,не е просто така хвърлена реплика на Ангел.

Дана ми е неприятна с нейните истерични моменти и нямам против да си тръгва.Нарече Милена животно,което е страшно грозно.

# 644
  • Другата България
Милена си тръгна от сбирката около огъня, понеже Ангел каза "Миленка да изчезва и започваме. Айде..".
Тъпо и невъзпитано изказване, но по-тъпото е, че всеки си замълча.
Не харесвам Милена, но отношението на Ангел за мен е недопустимо.
Напълно съгласна.
Заради всеобщото отношение и най-вече на простака АнГо Милена ми става симпатична точно както стана с Асен. Този публичен всеобщ линч ми е прекален, каквато и да е тя.
Изблиците на нервна почва, ПМС или ранен климакс на Надка, нечленоразделните истерии на мустакатата жена от Ямбол и отразяващата се явна липса на секс и евентуално нещо друго на Дана дори няма да коментирам.
Това не спря да мрънка-перманентно. За каквото се сети.
Явно и то е дошло на курорт-що е ратай, що ще е на дуел, що няма пасти, що има вино, що Калоян не я харесва......аз откачам, като я слушам, не знам там как е било. Че и закани за физическа саморазправа......
Абсолютен кокошарник, змиярник, направо терариум. Дано вкарат нова жена, че тия.....
За дуелист-втори, залагам на Поли.
Най-безполезния участник. А и не блести с нищо.Ако не тя-Дана.

Общи условия

Активация на акаунт