Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 064
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 690
  • при късмета
Аз това не съм го видяла. Даяна не ми е любимка, има нещо в нея (или по-скоро няма), което не ми харесва. 🤷🏼♀ Все едни политически коретни изказвания прави, като някоя зубърка ми е. Сива мишчица-гризанка. Изобщо не си отиват с фокустника. Супер странни са ми.

Даяна е свръх осъзната за впечатлението, което оставя у околните и и е много важно то да е добро. Доста сполучливо го изиграва за да изглежда естествено - виждам бая народ е заблудила. Но всичко се прави от страх да не я дислайкне някой и да я обиди или изложи публично. За нея целият свят е сцена и си играе чудесно спектакъла. Лошо няма де. Явно има и данни в предаване като фермата да участва. Но като знам с какво се е занимавала в Америка явно не е съвсем цвеКе, но пък тук успешно създава впечатление на порядъчна жена. Но пък е скучен участник
Даяна сама каза и то публично, че сама се смята за  провал в професионален план. Никой не я е карал, сама го спомена в разговор. Това противоречи на извода ти. Да, също каза, че има страх от мнението на хората и това, че може някой да не я хареса, но не е казвала, че я е страх от това някой да не я обиди или изложи. Ако беше вярна твоята логика, то сама се е изложила и затова противоречи на твърдението

Иначе, жълтини изобщо не следя и дори не знаех, че е била в двойка с Ники Илиев. Него самия много го харесвах, ама като тинейджърка. Годините не му се отразяват много добре или пък на мен ми е дошъл акъла Joy ама пък чак толкова да му се връзват жените, че да е разбивача на женски сърца
Айде стига вече с тия лоши жени,крадли на мъже.
Аз съм на същото мнение. Все едно мъжете нямат глави на раменете си, изнасилени са едва ли не всичко се случва без тяхното съгласие или въпреки волята им. Мен защо някой не ме открадне?
А и за конкретния случай, според мен Данчо пръв изяви по-голям интерес към Даяна, а не тя. Да, може да се почувства поласкана и да поддава, но инициативата за мен, не беше от нейна страна

# 691
Какво толкова е правила в Америка Даяна?

Танцьорка в нощен клуб.

# 692
# 693
Да не се окаже, че с Данчо са били част от една и съща развлекателна програма?
Личи си, че е тренирана Даянка. Доста развити рамене и гръб има.
Аз ще се изкефя Жанито да покани Тоничка на дуелче. Толкова ще са хубавкиии Money
Или леля си Надка и да вземе да я победи. Ауу, голям майтап ще е. Но аз се размечтах, простете...Laughing

# 694
  • София
Ся да не вземат пак никой да не изгонят? Ще е тотал щета.

Бе Миленчето мега противна. Има ужасно дразнещ говор и хич не е умна за адвокат. Особено с някои изказвания. А колко неправилно говори... Дано колегите ѝ не са като нея.

# 695
  • София
Направо го виждам, идеалната възможност да спасят Жанчето...

# 696
Ам' по-добре да я спасят, та, тя прави шоОто, какво ще бъде фермата без нея. А ний тук сал' си лаем от завист, то момичето цяло шоу на плещите си носи.

# 697
  • España
Гледах Жанета как си “разговаряше” с кокошките и си мислех, че има нещо вярно в теорията, че себеподобните се разбират помежду си! 😉

# 698
Леле!Танцьорка и то в нощен клуб!!! Ужас! Давайте камъните! Пък и тоя Ники Илиев,егати падението- от красивата Саня да падне на танцьорка в нощен клуб.
   Поведението на адвокатката е в пъти по-потресаващо и дразнещо за мен, отколкото това на Даяна.Каза си момичето,че се страхува от това,какво ще си мислят хората за нея.На 27 г си дава сметка,че не е постигнала нищо от онова,за което е мечтала.Ми евала,че си дава сметка за това.И се тревожи, и се чувства не добре заради това.
   Изобщо не искам да ставам нейн защитник.Както казах и преди, има неща,които ме дразнят в поведението й,но безгрешни хора няма.Да,и Милена не е безгрешна,и тя е човек.Но поведението й е толкова безпардонно и тъпо,че не мога да я сравня с това на Даяна.Фукня,една гола фукня!!!
  Даже избухливостта на Мария не ме дразни чааак толкова,макар че и тя яко истерясва на моменти.

# 699
  • London
Въжето и пилона имат еднава методика на изкачване.....ето разбрахме защо се е справила добре. Стига някой да не я клевети и лъже какво правила, що правила....

# 700
  • Sunshine state
Не я знам дали е била танцьорка, но просто не ми допада. Много заучени фрази и реплики рецитира и ми фалшивее яко. И в лице и тяло не ми харесва. Нямам против, че взе имунитета, Жанета нямаше да я избере според мен така или иначе. Йордан явно има слаб ангел и сега поласкан от вниманието, се пуска по наклонената плоскост. На мен той лично ми олеква, а в началото го харесвах.
Надя ми е по-противна от Милена, заради просташкото си поведение и скандали. Злобарка абсолютна.

# 701
  • Sofia
Това за клуба дали е вярно? Имам предвид официална информация ли имате?

# 702
Потребителката, която го каза, твърди, че на жълтури не вярва, а само на това, което вижда. Сигурно лично е видяла Даяна в нощния клуб. Simple Smile

# 703
  • Sofia
Не ми се вярва, танцьорите имат гъвкави движения.

# 704
Това за клуба дали е вярно? Имам предвид официална информация ли имате?

Официална. От външно министерство ми я пратиха Laughing

https://www.flagman.bg/article/193475

Общи условия

Активация на акаунт