Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 40 993
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 705
Ама Диана не е завършила НАТФИЗ, тогава за каква реализация като актриса си мечтае?
Това е несериозно, и аз искам да съм космонавт, ама...

# 706
А Даяна какво очаква? След фермата да има връзка с мъж на 40 години с едно дете? Че тя как ще влезе толкова бързо в ролята на мащеха, тя не може и да готви. Кофти избор, има и други мъже, които даже са необвързани. Може би отидох доста далеч в бъдещото с разсъжданията си де...
Мисля си тука разни работи..

# 707
Че и Невена Коканова, Светла ѝ памет, нямаше специално актьорско образование. Не че ги сравнявам, само казвам, че това не е определящо. Simple Smile

# 708
От визитките очаквах повече от тези жени. Даяна си е влязла в роля, толкова е фалшива. Заучени фрази, прави се на мъжко момиче, много са й противни женските кавги, но плю зад гърба на доста от жените.
Милена не вижда и не усеща какви ги върши, сама каза какво е обяснявала на децата си, че успеха е 70% самочувствие, но при нея има и доста без покритие.
Надя, обаче е най - злобната. Много жлъч в тая жена, а не ми допада нищо в нея, само се зъби. Не дойде и на маста при свещеника, добре, не вярваш, ами уважи вярата на другите.
“Хепи” Ваня, тя като щерка на гореспоменатата.
Мария и Дана - крекли, чудят се кой да клъвнат от тези, с които нямат особено допирни точки.
Жанета и Антония - кифли.
Поли и тя по - скоро като тях.
То и заявките на мъжете бяха по - силни от някои представяния, до тук симпатизирам само на Стоян, Боби, Чичо Митко и Калоян, донякъде и на Петър и Йордан, но там имам колебания.
Ангел е абсолютно противен Бай Ганьо. Кустев е заядлив, това ме дразни. Яд ме е за Македонеца,  беше ми от фаворитите. Асен мен не ме дразни, дразни ме това, че всички го подритват. Нещо, което се случва в почти всяка група, но това автоматично ме кара да му симпатизирам, а и се старае, не е скръстил ръце, просто това е съвсем ново амплоа за него.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2020, 14:59 от AglayaDreams

# 709
Отщя ми се да гледам Фермата, заради " отровното трио", Дана, Мария и Надя.
То па бива селяния и злоба, ама при тия идва в повече. На фона на тези Жана е бяла и добра. Ангел също ми простее. Не е нормално мъж така да се заяжда и подиграва с жена ( визирам Милена).
Милена ми харесва. Намирам я за интелигентна жена, играе играта както може. Лицемерна е, но не е злобна.
От мъжете много неприятен ми е Кустев и Данчо.
Жалко, че македонеца излезе, изглеждаше свестен човек.

# 710
  • Sofia
Незнам за Поли пак казвам, че ме съмнява дали няма и тя някакаъв цигански произход, особено след като казаха, че баба и е била баячка.

# 711
  • София
Мария, Милена и Надя ме разочароваха. Все пак отиват във Фермата, можеше да се поготвят малко от малко.
Че Милена е тренирала и се е подготвяла, нали сама си каза. Ето, похвалила се била, че и при инструктор по катерене била ходила. НИдей тЪка, молЪ тЪ сЪ, шЪ я обидиш! Joy
За мен тази жена е еманация на почти всички лоши качества, които ненавиждам у хората. Усещам се, че вече я гледам с омерзение и погнуса. Изчела предговора на "Психология за начинаещи" и сериозно си е повярвала, че е хванала Господ за шлифера и че точно тя е кукловодът на марионетките там. Вчера дава настоятелни съвети на Жанета кого да избере за втори дуелист, днес очаквам засилена агитация кого да предложи за фермер като отпадне.

# 712
  • Варна
Ама Диана не е завършила НАТФИЗ, тогава за каква реализация като актриса си мечтае?
А е почнала като каскадьор.

# 713
  • Варна
Даяна ми е симпатична.
Дали е талантлива, какво и е образованието, дали е ходила на нощен клуб в Америка въобще не ме вълнува, това са променливи.
Всеки си има история, интересува ме настоящето във формата, това което виждам като поведение и къде е то според моите критерии. Та, Даяна ми е симпатична. Както и певицата чието име не знам.
Боби също, към момента от мъжете единствено Ангел не приемам с ок.
Жените - Милена е тотал щета, останалите я гонят и ще я задминат.

# 714
  • при късмета
Това за клуба дали е вярно? Имам предвид официална информация ли имате?

Официална. От външно министерство ми я пратиха Laughing

https://www.flagman.bg/article/193475
И от цялата статия пропусна това, че е била на студентски бригади и е разнасяла пици, само нощния клуб запомни. На жълтини и клюки не вярваш, ама линк към Флагман даваш за пример JoyJoyJoy

Знаеш ли колко от големите имена в нашето кино не са завършили НАТФИЗ или както му беше преди името? Почти никой от големите актьори, които вече не са м/у живите, но ще останат емблеми в българското кино и няма човек който не ги харесва, не са и стъпвали там. Станали са актьори по съвсем други стечения на обстоятелствата и защото някой е видял в тях качества, без да им търси дипломи. И това у нас, а в световен мащаб са много повече, защото там пък такова нещо изобщо няма

Изобщо няма и да мисля кой ще е втори дуелист, защото Жанета е най-слаба от всички, та няма значение с/у кого ще е

# 715
От целия епизод най-съжалявам за македонеца. Изглеждаше кротко и работливо момче. Сериозна, тежка травма. Какво изпращане му организираха Иван и Андрей само, ама с гузна съвест така е. Потрошиха момчето за няма нищо, пък накрая било знак от съдбата. Знак от съдбата, дръжки. Крайно време е да се научат, че каквито и договори да подписват участниците в предаванията им, все пак трябва да осигурят безопасността им. Ивайла помляха, Роман подпалиха, Македонеца потрошиха, няма ли да им светне най-накрая, че това са живи хора?

На Милена тактиката мисля, че беше да стъпва едновременно с двата крака върху възлите, но просто нямаше сила в ръцете, за да се набере. В тази игра май трябва бавно да се изхвърлят балите, за да се съхранят максимално мускулите на ръцете. И при мъжете беше така, първите с балите и по метър не можаха да качат.

Кого ще избере за втори дуелист Жанета не зная, но почти съм сигурна, че ще има игра с кал, най-вероятно по бански. И ще загуби дуела от лиготия или превземки, а ако водещите я разсейват с коментари, направо я отписвам. Може би шанс има, ако Дана е втори дуелист - Дана предварително се е нагласила, че на дуел е обречена. Или пък Хепи Ванче - и нея май бая вятър я вее. Друг не виждам кого може да бие. Антония е по-целенасочена и събрана от Жана като че ли.

# 716

И от цялата статия пропусна това, че е била на студентски бригади и е разнасяла пици, само нощния клуб запомни. На жълтини и клюки не вярваш, ама линк към Флагман даваш за пример JoyJoyJoy

запомних всичко, но клубът само има значение.
Стори ми се, че е интервю с нея. Ако е лъжливо значи са ме подвели

# 717
  • London

Не, че нещо, но то в Холивуд масово нямат еквивалент на Натфиз и това не им пречи да блестят, актьорстват и изкарват луди пари. По-скоро е до талант в тази професия, колкото и да учиш, ако си дърво.... няма как да бъдеш добър актьор.

# 718
  • при късмета
Ивайла помляха, Роман подпалиха, Македонеца потрошиха, няма ли да им светне най-накрая, че това са живи хора?
Не знам коя е Ивайла, но Роман си се подпали абсолютно сам. Не знам как може да носят отговорност за това. Тази игра се играе във всеки сезон и само Роман се запали. Т.е. не от продукцията ги подпалват или пребиват, а го правят сами с някакъв инцидент. По същия начин и Миро. Във всеки сезон, абсолютно всички мъже за малко или много време работят по покривите и не падат задължително, само на него се случи. Много съжалявам за Миро, но инциденти стават и не мога да се съглася, че от продукцията ги пребиват и палят, прекалено е

запомних всичко, но клубът само има значение.
Стори ми се, че е интервю с нея. Ако е лъжливо значи са ме подвели
Защо факта, че е била на бригада да няма значение, а този, че е работила в нощен клуб, в който дори пилон няма и не се е събличала 1нещо, което сама ти пропусна да споменеш първоначално) да е по-значим? С какво и пред кого?

# 719
Понеже постът на Дидичка ме подсети за изпращането на Миро, та - Поли не знам какво пее, но определено не е наясно как се пеят народни песни от македонския край. Не може да пееш "Македонско девойче" както се пее "Бяла роза" - с точно такова вибрато - абсурд, изобщо не ми харесва. Има си специфика всяка фолклорна област, Поли определено не е запозната с тази. Тя и химна така пее - по-точно - блее.

Общи условия

Активация на акаунт