Фермата сезон 6 Тема 3 / 20.09 - 27.09/

• 41 035
  • 1 027
  •   1
Отговори
# 855
На работа съм. Не знам дали ще мога да гледам.

# 856
Знаете ли за сайт от който да гледам бТВ на живо? От сайта им много прекъсва и е невъзможно! Благодаря!

# 857
  • Буркина Фасо
1:0 за  Дана

# 858
  • София
Водещите видимо са пристрастни към Жана.

Дана е много агресивна, не е красиво да я гледаш. Младо момиче е, а толкова агресивна...

# 859
Знаете ли за сайт от който да гледам бТВ на живо? От сайта им много прекъсва и е невъзможно! Благодаря!
Ето  https://btvplus.bg/live/

# 860
  • София
Айде, Дана!
мачкай напомпани кифли.
Жанетка мааше наред, изобщо не гледаше, че вече имаше готови картинки. То верно е русо, ама...

# 861
Може да е малко не на място, но се замислих какъв ли кекс прави Жанета,щом от десетина качвания и слизания от куб се запъхтя ?
Иначе Дана показа слабостта си в края на играта, но миската беше още по-зле.

# 862
Ето  https://btvplus.bg/live/
Да, аз тук гледам, но както написах страшно прекъсва. Първите 10 минути нищо не гледах. Винаги е имало този проблем със сайта им.

# 863
  • Варна
Не очаквам светци да вкарат, но поне възпитани хора. Толкова ли много очаквам? Какви родители са отгледали и възпитали и Ангел, и тази? Има неща, които колкото и да ги мислим, не е ок да ги изговаряме - още повече ако има камери наоколо.
Относно родителите Дана говори за баща алкохолик, за майка не е споменала. Очевидно не добри родители са ги отгледали. Защо очакваш възпитани хора?

# 864
  • Буркина Фасо
2:1

# 865
Жанета загуби 1точка на последния въпрос. Просто трябваше да е по-бърза, без значение от отговора, но според мен просто не го осмисли този факт.

# 866
  • София
Ма, какви са тия лигави игри, бе?
Къде рязане, коване, тежести, нива?!

# 867
  • София
Ма, какви са тия лигави игри, бе?
Къде рязане, коване, тежести, нива?!
Ми тя плеймейтката тук издъхна, ако има коване и рязане трябва да й викат линейка

# 868
Нещо водещите много подбутват Жанета с коментарите Wink  То комплименти, то чудо.

# 869

seirsanduk.us

Общи условия

Активация на акаунт