Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 201
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Аз влизам да споделя че минах на боя 9 с 9 оксидант. Косата се потъмнява, но пак си има разлика корен дължина. Ще видим дали ще я изтърпя.

# 331
  • София
Пробвала ли е някоя от вас Majirel high lift violet ash? Би трябвало да е новата версия на Majiblond или бъркам?
Аз съм я ползвала,доволна съм.Но аз много харесвам всичко с виолетово на Мажирел.8.21 е страхотно за корен.

# 332
Здравейте, някой може ли да сподели как изрусявате доста тъмен корен в домашни условия без да рижавее? Благодаря!

# 333
Здравейте, налага ми се да се боядисам сама, но съм много невежа в това отношение и моля за помощ 😆
Прочетох мненията ви и се спрях на Лорвен, но не ми е ясно каква е разликата между оксидант и окислител?
Кое от двете трябва да поръчам и в какво съотношение? Задължително ли е да я смесвам с 00.00? В момента съм си пепеляво руса, само корените имат разлика. Искам направо цялата коса да боядисам, че ми омръзна това пепеляво 😆
Извинявам се за глупавите въпроси, но съм начинаеща Simple Smile

# 334
Здравейте мами имам проблем и търся отговор така като вчера се изрусих и забравих в бързината да си закупя тонер. Вмомента съм жълта, та мисълта ми е мога ли да нанеса тонера днес 1 ден след това.? Ще ме хване ли благодаря. 🙂

# 335
Можеш, стига косата ти е в добро състояние.

# 336
Окислител и оксидант е едно и също. Зависи от косата ти, ако не е много тъмна и упорита,пропусни 00. Аз си го слагам,с 12 % оксидант,смес от няколко цвята (най-светли), въпрос на избор. В описанието на самата боя всичко си пише. Колкото до тонера,той не уврежда косата и може да се маже по всяко време,колко ще покрие корен и ще го уеднакви е отделен въпрос

# 337
  • София
Влизам да препоръчам един сив тонер с който най-накрая докарах естествено тъмно русо, без досадния жълтеникав оттенък. Много лесно се нанася, мирише страхотно и косата е супер на ниво 8-9, за по-светло, предполагам трябва да се държи по-малко, аз го оставих 30мин. с Олаплекс.
https://www.cultbeauty.co.uk/fade-to-grey-kit.html

# 338
Здравейте!
За боя няма какво ново да споделя,още съм си с Вела Колестон и съм все така доволна. Косата ми обаче стана много дълга и няма никакъв обем. Ако имате фаворит от шампоаните за обем да ми препоръчате някой?? Вече не я нося на пластове ,а е равна от горе до долу и ми се иска малко повече обем.
Със жълтеенето се справям като търся подходяща боя. Доста пробвах и накрая я намерих. Сега боядисвам само корен на 20 дни минимум, понякога и на повече. Просто го няма онова жълтеетне около корена дори и след толкова дни.

Аз съм най-доволна от шампоан за обем на Марокон ойл.

# 339
Здравейте,
Взех си боя на Keune и окс 12%, използвали ли сте тази боя и доволни ли сте?

Кой номер си взела? Като се намажеш, моля да покажеш как е станало Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравей,
Боядисах се на 02.12 и от тогава се опитвам да прекача снимки, но не се получава - мога да дам инфо относно боята - мирише доста силно, но много ми хареса цвета, който се получи. Днес все още нямам израснали корени и жълти отенъци (по принцип 15 дни след боядисване имам вече леко израснали корени и на места започва да жълтее), хареса ми, защото преди бях червена, а тази боя скри розовите кичури, които имах на места. Вече русото ми е почти изравнено, но по дължината все още стои 1-2 идеи по-тъмно от корените. Някъде четох, че трябват 6-7 бои за да се уеднакви цвета.

# 340
А доволни ли сте от бои за коса на Гарние - или тези, които ги има в големите хранителни магазини? Много ми е трудно с професионалните бои, защото не мога да видя цвят и само по някакви номера. Сега има 2 половини бои и исках да си поръчам малко по-светло ама като не знам какви номера, нищо не мога да си поръчам Grinning

# 341
  • София
А доволни ли сте от бои за коса на Гарние - или тези, които ги има в големите хранителни магазини? Много ми е трудно с професионалните бои, защото не мога да видя цвят и само по някакви номера. Сега има 2 половини бои и исках да си поръчам малко по-светло ама като не знам какви номера, нищо не мога да си поръчам Grinning

Какво означава "само номера" ? Всички бои си имат каталог.

# 342
От голям магазин купувам само Велатон. Гарние не харесвам, не ми озсветлява добре и бързо се измива.

# 343

Какво означава "само номера" ? Всички бои си имат каталог.

Явно аз не го намирам... А в кои сайтове гледате каталог?

# 344
  • Варна
Арлен,Златна рибка,Коса бг,Бютимол. Всички читави магазини за профи козметика имат каталог с цветовете на страницата на всяка боя.
 Пример с моята боя

Oway

Общи условия

Активация на акаунт