Боя за коса - Blond48 - Клуб на блондинките

• 49 215
  • 758
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,
Взех си боя на Keune и окс 12%, използвали ли сте тази боя и доволни ли сте?

Кой номер си взела? Като се намажеш, моля да покажеш как е станало Stuck Out Tongue Winking Eye

Едната е 9.7, а другата 9.1 - фризьор ми каза да смеся от всяка половинка и само 1 окс., ще направя снимка преди и след Simple Smile

# 316
  • Пловдив
Направете си комбинация и с други номера от Лорвен,от останалите най-светлите. Първият път със смесване между три бои и 00 стана далеч по-светло от само 1281 и 00, трябва да се пробва
Да, тези дни ще взема и от другите номера. А някакъв коректор да пробвам ли? Кой например, марка и цвят?

# 317
Може да се добави син коректор, марката май няма толкова голямо значение

# 318
Купих си тази боя, цвета много ми хареса Heart Имате ли опит с тази боя, какво е мнението ви? Благодаря предварително Simple Smile

# 319
Купих си тази боя, цвета много ми хареса Heart Имате ли опит с тази боя, какво е мнението ви? Благодаря предварително Simple Smile

Пада много бързо и започва да жълтее

# 320
Ужас, пак ще жълтея Grinning Момичета, как се справяте с това жълтеене? Препоръчайте ми хубав матиращ шампоан

# 321
Ужас, пак ще жълтея Grinning Момичета, как се справяте с това жълтеене? Препоръчайте ми хубав матиращ шампоан

Веднъж правих обливка пак по съвет на Принцесата- сивият коректор 0.1 на Oway с малко от млякото на същата марка и се получи наистина доста добре и доста трайно Simple Smile

# 322
Здравейте!
За боя няма какво ново да споделя,още съм си с Вела Колестон и съм все така доволна. Косата ми обаче стана много дълга и няма никакъв обем. Ако имате фаворит от шампоаните за обем да ми препоръчате някой?? Вече не я нося на пластове ,а е равна от горе до долу и ми се иска малко повече обем.
Със жълтеенето се справям като търся подходяща боя. Доста пробвах и накрая я намерих. Сега боядисвам само корен на 20 дни минимум, понякога и на повече. Просто го няма онова жълтеетне около корена дори и след толкова дни.

# 323
  • София
Записвам се да ви следя, вече не съм съвсем блонди, от 12 слязох на 9, за жалост въпреки лилавия и сив коректор който добавям, пак жълтея.... единствената маска която има видим ефект при мен е тази.
https://remedium.bg/ekre-switchon-maska-za-otsvetyavane-i-blyasa … -h200-ml-143284/p

Боядисвам се с Вела Колестон, вече само корените 12/81, но с оксидант 9% и Олаплекс та реално изсветлява до 9ка.

# 324
  • Варна
Наде баш си сваля 9-ката цвят. Нивото на изсветляване в по-голяма степен зависи от самата боя отколкото от силата на оксиданта. С 12.81 и 9-ка оксидант плюс подходящите коректори спокойно и без драми се свалят -5 тона. Някъде другаде е заровено кучето при теб.

# 325
Пробвала ли е някоя от вас Majirel high lift violet ash? Би трябвало да е новата версия на Majiblond или бъркам?

# 326
  • София
И аз каквото и да правя трудно ми вдига до 12.
Не че и искам де но никога не съм била бяло руса, независимо какъв оксидант ползвам.
Залагам че коректорите които добавям леко потъмняват.

# 327
  • София
Аз и не искам повече от 9ка, дължините са 9ка, няма смисъл да ги пипам. Жълтото ме дразни.

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 13:53 от nad_tab

# 328
А аз да попитам някой ползвал либе на Фанола шампионите, наистина ли са толкова добри ,или повече е рекламата Thinking
 https://www.instagram.com/p/CE9fna_AgDQ/?igshid=lr2ot0qpecr1
Аз живея в Белгия.  Имах една колежка, която се изгуби и след това сложи от този тониращ шампоан на Финландия. По-шарена коса не бях виждала. А в един професионален магазин продавачката също ми каза, че не става. Да си купя друг.

# 329
На мен боя над 8-ца не ми вкарва пигмент в белите коси-факт проверен нееднократно. Преди да го прочета тук в тая тема си ходех с един полубял кичур години наред. Фризьорката ти да си мръдне трътката и да направи препигментация вместо да ти излиза с постулати. 
 По сериозни неща от домашен еластисайзър ще ти трябват ако косата е мазана дежурно със силна боя по дължините. Не знам каква козметика ползваш,но оправия има.
Ще обясниш ли как се избави от досадния бял кичур. От години не мога да се справя с този проблем- боядисвам се с 9 или 10-ка? С 8 няма ли да стане много тъмно?

Общи условия

Активация на акаунт