Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва, когато смесите боя за коса 1018 с 00 от L'Oréal?
Как мога да постигна пепеляво русо без жълти оттенъци с L'Oréal?
Как мога да закупя боя за коса L'Oreal?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва, когато смесите боя за коса 1018 с 00 от L'Oréal?
-
Как мога да постигна пепеляво русо без жълти оттенъци с L'Oréal?
-
Как мога да закупя боя за коса L'Oreal?
-
Колко окислител се използва с боята Lorewin?
-
Как се прилага боята Loreen?
Много съм доволна, че намерих най-накрая добра колористка.
стоят си нови пигментите,неизползвани.. много дълго ползвах всевъзможни тонери и обливки,за да скрия тази пуста разлика корени/дължини и сега най-сетне цветът ми е изчистен и хубав без матиране. Само онзи ден пробвах от чисто любопитство матиращия шампоан на Керастаз,понеже е много хвален и това е..реално нямах нужда. Хубав е,не прави разлика поради по-светлите участъци,просто избистря цвета,при повечето такива шампоани стават много сиви светлите кичури и някак цялостният цвят става мътен и тъмен,убит...а с този не е така,стана ми златно русо, пясъчно или бежово,нямам идея как се води. Има и друго, забелязах с розовия шампоан или розов тонер на Елеа или Престиж,че коренът се стопля и добива лееко оранжавеещ тон.. но,така или иначе пигментите не пробвах. Може да пробваш на един кичур, смесен с шампоан,но в корена не знам как ще стане. Може и в самата боя де